Heleen![]() Abikokk 2011-01-06 00:25:45 |
Jah, tõesti, koogid on väga head. Ise pole nende kohvi küll joonud aga mulle on ka nende kohvi kiidetud. Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Tziiki![]() Abikokk 2011-01-28 23:20:43 |
tasakaalustuseks eelnevale kiidulaulule lisaks, et tänane pasta sealiha ja päikesekuivatatud tomatitega oli üsna halb! kleepuv ja suvalises tomatipastas hulpiv-päikesekuivatatud tomatite maitset polnud absoluutselt tunda. Samuti ei toodud lauda ei saia, ega leiba...meie palumise peale teatati, et ühtegi kuklit neil majas ei leidu, aga võime saada leiba-4se seltskonna peale toodi 3!!! pooleks lõigatud leivakääru :O
latte on seal aga endiselt ülihea ning ka kõik seniproovitud koogid (peale Macarena). As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Blondie![]() Abikokk 2011-02-02 14:54:33 |
Tziiki:
Eriline ebaõnn! Ma käisin üleeile ja sain väga hea salati (Brie'ga..mmm..) ja värske kukli ja hea teeninduse. tasakaalustuseks eelnevale kiidulaulule lisaks, et tänane pasta sealiha ja päikesekuivatatud tomatitega oli üsna halb! kleepuv ja suvalises tomatipastas hulpiv-päikesekuivatatud tomatite maitset polnud absoluutselt tunda. Samuti ei toodud lauda ei saia, ega leiba...meie palumise peale teatati, et ühtegi kuklit neil majas ei leidu, aga võime saada leiba-4se seltskonna peale toodi 3!!! pooleks lõigatud leivakääru :O latte on seal aga endiselt ülihea ning ka kõik seniproovitud koogid (peale Macarena). |
|
Pralinè![]() Kokaõpilane 2011-02-02 15:06:33 |
olen pidev külastaja. lemmikkoogid on kindlasti kräsupea, napoleon, brita, nõhk ja toorjuustukook hapukoorekattega. teeninduse tase oleneb teenindajast, aga mõned on seal väga sõbralikud ja toredad. teisel korrusel olev restoran on samuti hea. | |
Cracilis![]() Abikokk 2011-03-08 10:29:46 |
Ostsin sealt oma Hispaania külalistele shokolaadimuffinit. Nemad jäid ülirahule. | |
Pralinè![]() Kokaõpilane 2011-03-16 19:44:18 |
sain seal paar nädalt tagasi siiski ka halba kooki. nimelt "pavlova", mis osutus siiski sefiiriks. oli suur pettumus, sest sellel oleks siiski võinud õige nimi olla. | |
Tiina![]() Abikokk 2012-11-07 00:44:16 |
Kui ma mõtlen Tartus, et tahaks kohvikusse minna, siis jõuan ikka ja jälle Wernerisse.
Mulle küll eriti ei meeldi see, et kõigepealt peab järjekorras seisma. Lauateenindus oleks ju palju mõnusam :) Aga teisel korrusel jälle ei tea nad all pakutavatest kookidest eriti midagi. Need on küll pisiasjad.
Koogid on Werneris endiselt suurepärased, eriti laimi-beseerull (või midagi sellist ta oli) ja küpsise-hapukoore tort. Porgandikook on aga kuidagi maitsetu minu jaoks.
Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2012-12-06 21:47:57 |
Artikkel Postimehes: Kild Werneri magusat
Artiklis jagab peakondiiter Õie Pritson kolme retsepti ka:
Pohla-Pavlovad
10 tk
![]() |
|
Triin28![]() Abikokk 2014-03-20 01:20:35 |
Käisime mehega Tartus kaunist päikesepaistelist ilma nautimas ja sõpradega lõunatamas. Nemad on kohalikud ja viisid meid oma lemmikusse Wernerisse. Istusime teisel korrusel. Mina sõin värsket salatit Brie juustu ja kanaga, mis oli ülihea! Abikaasa valis seljanka ja jäi ka rahule. Sõime veel Brita kooki ja jõime maitsvat lattet. Teenindus oli väga kena ja viisakas. Üle hulga aja üks mõnusamaid lõunasööke :) | |
<< < 1 | 2 | 3 > |