lõunaks võileib, banaan. õhtul crepis lõhesalat ja brüleekreem. oh, kui hea.
2011-03-16 19:44:18
sain seal paar nädalt tagasi siiski ka halba kooki. nimelt "pavlova", mis osutus siiski sefiiriks. oli suur pettumus, sest sellel oleks siiski võinud õige nimi olla.
2011-03-16 19:40:20
kindlasti soovitaksin, kuigi need juba mainitud:
la dolce vita (itaalia köök)
werner (koogid, üleval restoran)
crepp (krepid, salatid)
tsink plekk pang (hiinakas)
tokyo (sushi)
vilde ja moka on ka head kohad.
kõik asuvad vanalinnas.
2011-03-10 15:47:18
Adonay: Tegin ka täna oma esimese küpsetatud juustukoogi. Jälgisin küll nõuannet, et vesivann ahju ja 160 kraadises ahjus 1 tund küpsetada aga ikka tekkis ahjus järelküpsemisel koogi keskele suur lõhe. Millest see olla võiks?
aitab ka see, kui pärast küpsetamist noaga koogiservad vormist eemaldada, siis ei jää kook sinna külge ja jahtudes tuleb väiksem lõhe. siis pane kook tagasi ahju jahtuma muidugi.
2011-02-26 14:01:11
eile tegime ahjukana, täna lõunaks söön ülejäänust miskit kastet. õhtuks veel vaatab.