Kohvik, restoran & lounge WERNER, Ülikooli 11, Tartu

Cracilis
Abikokk
2010-05-09 10:25:59
On olemas kohupiimarull iirisega. See on ka täitsa ok, eile sai emaga seal istumas käidud. See iirisetükk vms seal rulli keskel oli küll liiast mis liiast, nii magus, et suu ei tahtnud enam kinni minna. :D Kohvi on endiselt hea ja valik võtab silme eest kirjuks. Aga jah, see on ikka minu kodukohvik.:)
Kaare
Abikokk
2010-05-13 08:06:05
Käisime eile Werneris, üleval korrusel söömas. Valisime kuldse meriahvenafilee ja mahedas sinepi-pähklimarinaadis seasisefilee. Magusaks Creme Brulee karamellipähkli ja apelsinikastmega ja jäätisevaliku soojal saial. Toidud olid VÄGA maitsvad. Ainuke, mille kallal viriseda saaks, oli Creme Brulee konsistents. Ei olnud nii siidine, kui lootsin, nägi välja selline teraline, ebaühtlane. Aga maitse oli sellegipoolest hea. Ja nüüd ma ütlen midagi, mida minu suust kuuleb haruharva, sest ma olen sündinud kriitik :D Eile Werneris kogetud teenindus oli PARIM, mille osaks ma oma elu jooksul Eestis olen saanud. Ja ma ei usu ikka veel, et ma seda jälle ütlesin :) Teenindaja oli viisakas, sõbralik, oskas soovitada, komplimente teha, küsis meeldivalt tagasisidet, oli olemas, kui teda vajasime, teadis kuidas ja millest söögid on tehtud, oli mõnusa huumorimeelega ja jagas ka teiste klientide tagasisidet teatud toitude kohta... see kõik tundus nii ootamatult professionaalne võrreldes varasemate kogemustega. Lisaks veel hea söök ja meeldiv rahulik õhkkond.

Koopatibi küpsetab...

Tiramiiiisu
Kokaõpilane
2010-05-13 10:00:15
Minulgi Werner lemmikkoht, kust sageli kooke-saiakesi-pirukaid ja kohvi võtmas käin :) Eriti meeldib mulle Werneri juures see, et tegemist pole vaid noorte inimese trendikohaga, vaid alati on seal kohvitamas ka toredad kübaratega vanadaamid. :)
Anu
Abikokk
2010-05-13 22:16:37
Werneris on minul vist kõige paremad teenindajad olnud. Ja ma käin palju ja erinevates kohtades söömas. Tahaks juba välikohvikusse minna. Varsti laps juba piisavalt kosunud, et pikemaid jalutuskäike ette võtta ja siis tuleb küll Wernerisse kooki sööma minna. :)
Blondie
Abikokk
2010-05-14 10:19:23
Mina ei ole ka vist veel Werneris kunagi midagi söönud, mis mulle ei oleks maitsenud... Hea on see, et lisaks alumisele kohvikuosale saab üleval ka peenemalt lõunatada/õhtustada/veinitada ja üldiselt õnnestub neil väga hästi ka suurema seltskonnad teenindamine. Minu lemmikuks on vist suured tassid ideaalse vahuga latte't, kookide vahel ei oskaks küll valida, seal on tõesti iga tuju jaoks oma küpsetis olemas :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-05-14 21:55:56
Kuna te seda Wernerit siin niiiii kiitsite, siis ostsin Co-Marketist mõned Werneri koogid kaasa: Porgandikook oli hea, aga veidi lahja mu jaoks. Napoleon oli igati maitsev. Aga minu Brita tort on palju-palju maitsvam, kui Werneri oma :P Viimati käisin Werneris vist ca 1997, järgmisel Tartu-käigul vaatan uuesti üle :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tziiki
Abikokk
2010-06-01 11:38:02
kas on keegi suur Werneri fänn, kel enamus kooke proovitud...mul oleks vaja sealt ühele kallile inimesele sünnipäevatort (-kook) tellida. Sünnipäevalaps armastab igasugu küpsetatud toorjuustukooke, aga võib ka midagi muud olla...neil valik nii suur, et võtab silme eest kirjuks :) (korraks kaalusin Saint Honore kooki...tundub põnev, aga kas ka hea?)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Blondie
Abikokk
2010-06-01 15:29:56
Tziiki:
kas on keegi suur Werneri fänn, kel enamus kooke proovitud...mul oleks vaja sealt ühele kallile inimesele sünnipäevatort (-kook) tellida. Sünnipäevalaps armastab igasugu küpsetatud toorjuustukooke, aga võib ka midagi muud olla...neil valik nii suur, et võtab silme eest kirjuks :) (korraks kaalusin Saint Honore kooki...tundub põnev, aga kas ka hea?)
Mulle meeldib toojuustukookidest nt toojuustukook hapukoorkattega. See on selline maheda sisuga, aga pealmine hapukoorekiht on hoopis magus. Väga mõnus kreemjas täidis.
Tullia
Abikokk
2010-06-01 19:05:31
Blondie:
Tziiki:
Mulle meeldib toojuustukookidest nt toojuustukook hapukoorkattega. See on selline maheda sisuga, aga pealmine hapukoorekiht on hoopis magus. Väga mõnus kreemjas täidis.
See toorjuustukook on tõesti maitsev.

Tullia jutukesed

Cracilis
Abikokk
2010-08-17 10:42:50
Ühel päeval tuli vastupandamatu isu Werneri koogihõrgutiste järgi (ilmselt tulenes sellest, et viimased paar kuud on magus minu jaoks kuhugi tagaplaanile jäänud ja seda üsna teenimatult). Tatsasin siis sinna ja kuna polnud aega kohapeal maiustada (kuigi oleks vägagi tahtnud), ostsin kaks kooki kaasa- Sacheri ja Kräsupea. Sacher on mulle alati maitsenud ja see oli üks väga hea Sacher. Kräsupead aga soovitan küll proovida, sest see on midagi hoopis teistmoodi ja superhea (valge shokolaadi geaanulid peal, kirsid, vaarikad seal hapukoore sees). Kui vähegi saaks, koliks kohe sinna koogiparadiisi elama. :)
<< 1 | 2 | 3 >>