Sasha
Abikokk 2010-01-24 23:04:04 |
Lõunaks hautatud sealiha, mis enne veidi ürtides ja sojakastmes marineerus + kauboikartulid rosmariiniga. Kartsin, et ürdid lihamarinaadis + rosmariin kartulitel teeb kogu krempli liiga ürdiseks, aga ei teinud. Õhtuks nami-nami retsepti järgi tehtud kohupiimapontshikud. Pere poolt kostis nurinat, et poja sünnipäevaks tehtud ekleerikoogid juba otsas on. No ma tegin neid 54, ei tea, kui palju siis oleks pidanud tegema? NB küsimus - kui suur on üks korralik cannelle? Tahaksin proovida, aga cannelle-vorme mul pole. See-eest on sellised umbes 7 cm läbimõõduga ja 10 cm kõrged metallvormid, teen neis muidu rummibaabasid. Kas need sobiksid või on liiga suured? | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-25 09:55:14 |
Sasha:
Tõstan siia.
NB küsimus - kui suur on üks korralik cannelle? Tahaksin proovida, aga cannelle-vorme mul pole. See-eest on sellised umbes 7 cm läbimõõduga ja 10 cm kõrged metallvormid, teen neis muidu rummibaabasid. Kas need sobiksid või on liiga suured? |
|
Silx
Abikokk 2010-01-25 10:58:47 |
Eile oli...
Vürtsine sealiha ja ahjujuurikad (tüümianised kartulid, vürtsiköömnesed porgandid, piprased seened ja petersellised lillkapsad)
Magusaks virsikukompott laktoosivaba vaniljekastmega. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Mann
Abikokk 2010-01-25 13:18:10 |
lõunaks avokaado ja pihuga rosin šokolaadis. | |
Aurora
Abikokk 2010-01-25 14:03:50 |
Pörkölt ahjukartulite ja -porganditega. Apelsin. | |
Netcat
Abikokk 2010-01-25 14:23:54 |
Eile oli jõuluvürtsidega lasanje kalkunihakkliha ja spinatiroheliste plaatidega, kõrvale salatiks karbivinegretti. Retsept on mingisugusest varasema aasta OM-ist vist. Olen seda varem ka teinud, seekord ei tulnud päris nii hea kui eelmisel korral. Kahtlustan Synnove säästuriivjuustu, kuna juustukastmel polnud üldse juustumaitset.
Magustoiduks varajane kohtumine padja ja tekiga.
Täna jätkame lasanje hävitamist nii lõunaks kui õhtuks. Magustoiduks tuleb puuviljasalat pirnist, banaanist ja hurmaast vaniljese jogurtikastmega, mida ma olen siin juba varem kiitnud. Hurmaad õnnestus saada Kristiine Prismast. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Dinnu
Kokaõpilane 2010-01-25 14:30:27 |
ennelõunal tegin maitsestamata jogurtist pannkooke ja varsti panen Bolognese kastme podisema. Õhtusöögiks siis Marcella Hazani retsepti järgi Bolognese kaste tagliatelledega ja pisipoja 3-kuuse sünnipäeva puhul Fazer Amica mururohelist värvi Pistaatsia-mascarponekook. Viimast ma küll ise ei oska valmistada aga on üks mu lemmikkooke sellegipoolest :) | |
Mann
Abikokk 2010-01-25 18:03:01 |
õhuks endale keedtud kartul ja kodujuust hapukoore-tilliga, muud tüübid sõid sibulatega hautatud loomaliha ja kartulit, magusat vaatab igaüks ise. | |
Seenekas
Abikokk 2010-01-25 18:20:29 |
Aga meie sööme eilset sööki ja mina olen päeva peale ohtralt marineeritud kurki ja seeni näkkinud. Nüüd teen endale veel värskest kurgist salatit. Kuhugi peaks veel mehe sünnipäevakoogi pildi üles panema, aga see läks tal tööle kaasa ja oli vääga palju kiita saanud.
Siin siis pilt. On selline peaaegu toorjuustukook alõtšaga.
|
|
Sandra
Abikokk 2010-01-25 18:27:26 |
Keetsin hapukapsasuppi ja kõrvale kiired ahjusaiad tomatiga. | |
| << < 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 > >> | ||