Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2010

Martiina
Abikokk
2010-01-29 09:51:39
Eile õhtuks praadisin räimi. Paneerisin rukkijahuga. Maitsesid nii-nii head :)
Mari-Liis
Abikokk
2010-01-29 09:56:05
Aniitram:
Eile õhtuks praadisin räimi. Paneerisin rukkijahuga. Maitsesid nii-nii head :)
see mul ka suur-suur lemmik :)

Siit nurgast ja sealt nurgast

Liisi
Abikokk
2010-01-29 10:13:05
Eile õhtusöögiks pasta tuunikalakastmega, magusaks kohupiimakreem kisselliga.

Liisi Blogi

Spiidi
Abikokk
2010-01-29 11:11:44
Noh, ma ei saa jätta seda tegemata :D Eile õhtuses menüüs oli mul siis: PRAETUD KANAMAKS (QASBET DJAJ MEQLIYEH) RÖSTITUD KANATIIVAD KÜÜSLAUGUDIPIGA (JAWANEH & TOUM) LAMBAHAKKLIHAKOOK MAGUSHAPU SIBULALISANDIGA (KIBBEH SANIYEH) RÖSTITUD POMMUD SAFRANIJOGURTIGA KIKERHERNEPASTA (HUMMUS BI-TAHINA) PITA-LEIB (PITTA) ÜRDISED LIIBANONI LIHAPALLID (KEFTA) VÜRTSIKAS TOMATIDIPP (BANADURAH HARRAH) RÖSTITUD POMMUPÜREE (BABA GANOUSH) PAPRIKADIPP (MUHAMMARA) RÖSTITUD KIKERHERNED JUUSTUTÄIDISEGA FILOTAINARULLID E. “SIGARID” HAKKLIHAGA FILOKOLMNURGAD (FATAYER) RÖSTITUD PEEDID TAHIINIKASTMEGA (SALATET SHMANDAR BIL-TAHINEH) “KNAFE” RIISIKREEMI JA APELSINISIIRUPIGA (OSMALIYAH) Kõik oli äärmiselt maitsev. Ja minu jaoks ka põhiline, et tegemine ei tundunud sugugi keerukas ning ilmselt julgen nüüd näiteks vürtsidega märksa julgemalt ringi käia. Knafet teen kindlasti juba lähiajal uuesti, see maitses mulle väga.

le D?ner

Liina
Abikokk
2010-01-29 13:01:38
Täna lõunaks tegin kanakoivad jogurti-köögiviljakastmes keedukartuliga ja söin ühe šokolaadimuffini.

Minu kokkamised!

Mann
Abikokk
2010-01-29 15:45:06
Borš endale, muudele grillitud polenta ja raguu veiselihast. Magusaks mango.
Juc
Abikokk
2010-01-29 19:07:35
Täna lõunaks saabusime tagasi Taisse. Tundsime siinsetest söökidest suurt rõõmu. Muu tuttava kõrval sõime sel korral midagi huvitavat - krevettide ja haisvate ubade (stinky beans) karrit. Täitsa hea oli, aga siiamaani on imelik maik suus :). Õhtusöögi asemel tegime Vietnami puuviljakokteili - mangod, ananassid ja draakonivili, kondenspiimast ja piimast kokkusegatud kastme ja purustatud jääga. Äärmiselt maitsev!

http://jucjaco.blogspot.com/

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-01-29 19:14:49
Ma sõin täna lõunaks jälle peedi-tatrahautist (ehk siis roast jätkus nii kauaks) . Õhtul soojad juustuleivad.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Martiina
Abikokk
2010-01-29 20:43:40
Täna kana-klimbisupp. Meie peres suppide kuningas :P Magusaks tegin moorapäid. Biskviit ei õnnestunud väga hästi, aga ehk homme ikka ühe pildikese teen...
Mari-Liis
Abikokk
2010-01-29 21:02:57
Proovisime NOP-st ostetud põdralihapelmeene täna õhtul. Maitsvad olid! Keedetuna, hapukoore ja murulauguga. Erilist ulukiliha maitset küll tunda polnud, aga täidis oli mõnusalt lihane ja tainas ei läinud keetmisel katki, Mulle meeldib, et nende pelmeenide koostisainete nimekiri on üsna lühike ja selge :) Homme õhtul on suurem sööma, keetsin vitello tonnato jaoks vasikaliha ära ja hautasin osso bucco valmis. Tiramisu ka külmkapis homseks settimas. Minu piltide lisamine jääb nüüd vahepeal katki. Eile juhtus õnnetus fotokaga, see kukkus riiulilt ja objektiiv täitsa puruks :( :( :( Mul oligi see üks objektiiv ainult, nüüd tuleb siis teha suurem väljaminek ja uus osta... ma isegi ei tea, millist osta, hakkan siis selles osas maad uurima ja eeltööd tegema .

Siit nurgast ja sealt nurgast

<< 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 >>