Silx
Abikokk 2010-01-29 21:38:08 |
Täna vanemate juurde. Õhtuks oli ema teinud kana klimbisuppi. Parim sellise ilmaga.
Plaanisime teha ka koos leivasuppi, aga laiskus sai võitu. Mehed maiustasid rosinaröstsaiaga ja meie paari hea õunaga. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Zoozi
Abikokk 2010-01-29 21:49:42 |
Läätse-lambapada,pita-leib.
Magusaks marja-riisikook.
|
|
Kirsike
Abikokk 2010-01-29 23:16:57 |
Mul suuremat õhtusööki täna polnud, ootame meesperet koju ja laual näksimiseks pita-leivad (mida täidan juustuga ja röstin), väikesed kukeseenepirukad, eile proovitud küüslaugudipp, magusaks liivataigna põhjal alõtsamoosi-munavalgekattega kook ja liivataignapõhjal mustad sõstrad kondenspiimaga. Joogiks punane vein :D Tavalist rukkileiba tegin ka. | |
Mann
Abikokk 2010-01-30 05:38:43 |
Mari-Liis:
sa süda kui kurb lugu.... Minu piltide lisamine jääb nüüd vahepeal katki. Eile juhtus õnnetus fotokaga, see kukkus riiulilt ja objektiiv täitsa puruks :( :( :( Mul oligi see üks objektiiv ainult, nüüd tuleb siis teha suurem väljaminek ja uus osta... ma isegi ei tea, millist osta, hakkan siis selles osas maad uurima ja eeltööd tegema . |
|
Nämmu
Abikokk 2010-01-30 17:23:20 |
Proovisin põdralihast frikadelle, mis hiljuti müügile tulid. Täitsa mõnusad. Kõrvale riis ja aurutatud köögivilju ning mädarõika-hapukoorekaste.
Magusaks pirni- sinihallitusjuustu kook. Kaie |
|
Aurora
Abikokk 2010-01-30 19:16:53 |
Eile õhtul käisin külas - pakuti hakkliha-seenekattega pitsat. Täna lõunaks värskekapsasupp sulatatud juustuga. Maitsev ja soojendav peale lumekühveldamist. Õhtuks tuunikalasalat ning lihtne ja odav õunakook. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-30 19:41:03 |
Me tähistasime tütre esimest sünnipäeva :) Kuna sõbrad on ka kõik tillukesed ja uneajad varieeruvad, siis oli meil n-ö lahtiste uste päev 12-17 vahel. Viimased külalised lahkusid küll kell 19.30 :) Laua tagant käis läbi 15 täiskasvanut ja 9 last(viimased vanuses 3 nädalat kuni 8 aastat) ning seal oli täna hommikul välja mõeldud mõnus salat kinoa ja vähisabadega (sest kuskuss oli ootamatult otsa saanud :)) ning plaadipirukas sinihallitusjuustu-singi-ananassiga, üks portsjon kaneelirulle, kaks portsjonit cannele koogikesi ning minu versioon printsessitordist. Lisaks veel rosinad-kuivatatud ploomid-tumedad viinamarjad-kiivid-banaanid. Kogustega läks tänavu nii kenasti, et hetkel on alles vaid kolm viimast cannele koogikest :P
|
|
Tiina
Abikokk 2010-01-30 20:49:22 |
Et oma tänast õhtusööki põhjendada, pean alustama sellest, et käisin Läti kauba "Parem kui Saldejums" poes ja ostsin sealt tkemali kastet. See pole küll see päris õige Gruusia tkemali, kuid parem kui üldse mitte midagi. Ning et oma uut ostu kohe kasutama hakata, ostsin ka kaelakarbonaadi ja panin selle tükid kastmega marinaadi.
Täna tegin siis sellest pannišašlõkki. Kõrvale sõime värsket salatit. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Mari-Liis
Abikokk 2010-01-30 21:35:11 |
Pille:
Õnnesoovid! :)
Juhtub ka parimates peredes (loodetavasti), et lõunasöök valmib kiirnuudlitest ja külmutatud köögiviljast. Nii täna meilgi. Lisasin vokkides küüslauku ja ingverit, maitseks tšilli- ja tai kalakastet ja oli täitsa hea :)
Õhtusöögi tegemist alustasin selle eest osaliselt juba eile ja sõime täna:
vitello tonnato
osso buco ja risotto alla milanese
focaccia
sidrunisorbee
tiramisu
üle pika aja itaalia-teema.
Me tähistasime tütre esimest sünnipäeva :) |
|
Silx
Abikokk 2010-01-30 21:45:37 |
Varajane õhtusöök - vale-kiir-risotto (risoto riis, singitükid, seened ja paprikatükid, tsuts rieslingut).
Magusaks laktoosivaba lumepallisupp.
Nüüd näksisime ka pisut kuivatatud mangot. :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
| << < 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 > >> | ||