Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2010

Anu
Abikokk
2010-07-26 20:33:57
Kuna mu kaks kuud vana poeg ei lase mul enam väga kokata, siis pidin lõunasöögiks leppima ühe kohukesega ning õhtusöögiks ostma rimist kartulipüreed ning hakklihakastet. Magustoiduks samast ostetud kodujuustu.kirsikook.
Kirsike
Abikokk
2010-07-26 20:49:22
Värskekapsasupp. Magusaks kommi. Esimesed oad põllult, keedetuna ja Maldoni meresoolahelvestega.

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-07-26 21:10:02
Kirsike:
Värskekapsasupp. Magusaks kommi. Esimesed oad põllult, keedetuna ja Maldoni meresoolahelvestega.
Meil lähevad homme esimesed oma oad "kaubaks" :) Lõunaks tegin seda porgandi-riisi-juustusuppi - maitses nii mulle kui tütrele. Õhtul olime sõbranna lapse 4. sünnipäevapeol, kus sõime kartulisalatit, singirulle ning šokolaadistritslit.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Elis
Abikokk
2010-07-26 21:56:08
Lõunaks rukkitasku tomatiga ja üks banaan. Õhtuks forelli-köögiviljasupp ja magusaks arbuusi.
Redfox
Abikokk
2010-07-27 06:36:01
Viljandi vol 3 oli peamiselt mustikad. mustikasupp klimpidega. aga mul läksid klimbi9d nässu pisut. Isa isegi viskas nad supi seest komposti. ma arvan et äkki oleks ikka pidand eraldi valmis keetma aga ma tegin ema soovituse põhjal nii et panin kohe mustikasupisse. kunagi teen õigesti, meil on 32 pudelitäit suhkruta keedetud mustikaid. tegin veel õunapirukat allasadand punnidest kohupiimaga, sellist struudeli moodi. ja siis tegin piima-juurviljasuppi. ja jeerum, ainult Viljandis olles on võimalik salaja triikraualeibu teha. temperatuur natuke alla puuvilla. tegin ka toompihlakamoosi ja karusmarjatarretist purki. mis järgi jäi sõime hirsipudruga hommikust enamasti ei sööndki sest tööd oli liiga palju. nii et ainult lõuna ja õhtu. õhtuti tavaliselt juustuvõileib mee ja küüslauguga
Tullia
Abikokk
2010-07-27 08:18:24
Lõunaks sõin kaks virsikut. Õhtuks tegin Caesari salatit, hakklihavardaid tomatisalsaga ja suitsuahjust tuli praad küüslauguga pikitud kaelakarbonaadist. Magusaks sõime arbuusi ja biskviittorti virsikukohupiimaja mustikatega.

Tullia jutukesed

Yahna
Kokaõpilane
2010-07-27 11:56:36
Õhtusöögiks mõned soolakurgid. Magusaks küpsetasin sidrunkreemi-beseetorti ja ka creme carameli.
Kairit
Abikokk
2010-07-27 13:47:53
Kõik päevad sassis juba, aga viimastel päevadel oleme söönud värskeid kartuleid ja külmkoorekastet, salatilehtedest salatit, täidetud suvikõrvitsaid, kana-klimbisuppi, tomati-mozzarellasalatit ja täna tegin lõunaks pelmeene. Magusaks ajakohaselt arbuusi, kohupiima kõikvõimalike marjadega.
Hexy
Abikokk
2010-07-27 16:17:08
Õhtusöögid on hästi kaootilised, aga täna lõunat sõime kohalikus söögikohas. Koht on lahti ainult kell 12-15, et tööinimesed saaksid lõunatada. Mina lapsega võtsin haklihakotleti juustuga, kartulit oli kõrval hirmus palju ja salatit võib ise tõsta(hind 22kr) magusaks sõime kodus kirsijäätist šokolaaditükkidega.

Hexy asjatab

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-07-27 20:56:24
Meie juures pildistati täna ühe kokaraamatu jaoks ühte peatükki (ei ole minu enda raamat :)). Ma saladust reetma ei hakka, et mis konkreetseid roogi koos sõpradega tegime ja nautisime, aga enne kokkamahakkamist olid laual tortiljad, kanaliha, maasikad, toorjuustu, herneid, oma aia tomateid, oma aia aedube, Digestive-küpsiseid, kuumsuitsulõhet, vutimune, spinatit, sibulaid, palsamiäädikat, suhkrut, veiniäädikat, oliiviõli jms. :P Igatahes oli meeleolukas õhtupoolik... Lõuna ajal sõime koos tütre ja lapsehoidjaga eile tehtud riisi-porgandisuppi.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 >>