Zoozi
Abikokk 2010-07-20 09:24:19 |
Eile süüa teha ei saanud ,kuna õnnestus parem käsi korralikult ära põletada.Mehed käisid Valklas ujumas ja hiljem püüdsid-sõid ka seal kandis forelli. Mina olin kodus kätt ravimas.Õnneks tuli Seenekas külla,kes siis võttis söögitegemise enda peale.Sõime kukeseenekastet keedetud varajase kartuliga.Aitäh,Seenekas:D Magusaks aitasid abikaasa ja lapsed minu juhendamisel teha sidruni-kirsikooki ja kirsi-shokolaadijäätist. Nüüd ma siis mõnda aega ei tee süüa ja ei pildista.Elan teiste armust:D :D | |
Seenekas
Abikokk 2010-07-20 10:38:26 |
Zoozi:
Kui Sa mind nii kenasti kiidad, siis vist peab kiiresti jälle tulema. :D Igatahes vastutänud minu esimese tänavuse kukeseenesöögi eest. Ja Su kook oli ka väga hea!
Hiljem käisin oma just Ameerikast naasnud sõbrannal külas. Kuna ta alaliselt elab-töötab Soomes ja pidi ka täna esimese laevaga tagasi sinna tööle jõudma, siis juttu jätkus poole ööni. Tema emme oli valmistanud imemaitsva pitsa, mis pigem meenutas üht hästi maitsestatud tomatite-juustuga pirukat ja kiluvõileivad, mida ma ka eriti ei armasta, olid koos keedumuna ja õunagarneeringuga võrratud! Poekringli järgi paraku isu polnud.
Läbi öise Tallinna tagasisõit koju oli maakale ka päris tore. Pole juba mitmeid aastaid sellisel sumedal ööl linna sattunud. Koos kaasaga oleks kindlasti veidi jalutama minna soovinud...Öösel kell kaks +20, vau! Mina olin kodus kätt ravimas.Õnneks tuli Seenekas külla,kes siis võttis söögitegemise enda peale.Sõime kukeseenekastet keedetud varajase kartuliga.Aitäh,Seenekas:D |
|
Hexy
Abikokk 2010-07-20 14:35:32 |
Eile lõunaks meloni, vaarika, kiivi ja valgešokolaadi salat Õhtuks suitsutatud forell, toorsalatiga Tänalõunaks Grillkana-oasalat kruupide ja paprikaga(http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=9476) Tegin seda ema juures ja isegi mu isa, kes sööb ainult kartulit julges seda proovida. Kõik kiitsid heaks. | |
Kirsike
Abikokk 2010-07-20 15:07:31 |
Oleme ema juures ja kokkajaid on köögis palju. Hoian ise madalamat profiili ja sekkuma ei kipu :) Eile käisime seenel ja õhtul keetsime värskeid kartuleid, praadisime kukeseeni, kõrvale võis praetud lillkapsast ja herneid ning värske kurgi-tilli-rohelise sibula salat hapukoorega. Õde tegi veel lisaks kukeseentega täidetud suvikõrvitsaid. Magusaks maasikad-mustikad besee ja vahukoorega. | |
Elis
Abikokk 2010-07-20 22:21:34 |
Lõunaks kodujuust lumekrabiga ja õhtul metsseamaksast kaste värskete keedukartulitega. Magusaks Geisha komme ja viinamarju Briega. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-07-20 23:12:17 |
Võõrustasime õhtul kodus Šašat, Lenat ja Katjat ehk ämma sõpru Jaroslavist. Laual olid alustuseks makra-kurgisalat, Breti Brie sihvkadega, rukkileib & kiluvõi, siis varajane kartul koos lõheterriini ja tillikastmega. Magusaks vaarikatega Brita-tort ning burbooni-pekanikompvekid.
Joogiks vesi ja jäätee ning kohv.
Tundub, et külalised jäid igati rahule :)
|
|
Zoozi
Abikokk 2010-07-20 23:32:10 |
Lõunaks mõned kirsid. Õhtuks tõi mees wakame salatit ja sushit :) | |
Profa
Abikokk 2010-07-20 23:48:17 |
Lõunaks kaks õlut, õhtuks suitsukana. | |
Juic
Kokaõpilane 2010-07-21 09:01:30 |
Eile lõunaks värskekapsasupp ja õhtuks kartulipuder singikastmega. [color=#CC6666]There is no such thing as a little garlic.[/color] |
|
Seenekas
Abikokk 2010-07-21 10:50:04 |
Röstisin lillkapsast ja tegin grillpannil kanakintse eilseks õhtusöögiks. Magusaks värske mesi leival. | |
| << < 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 > >> | ||