Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2010

Sasha
Abikokk
2010-04-25 21:34:26
Mina avastasin täna, et olen armunud. Ma pole vist aastaid midagi üle soolanud, tänane lasagne tuli konkreetselt liiga soolane. Kusjuures tegin megakoguse, homseks ka, pean nüüd mõtlema, mis sellega teha.
Tullia
Abikokk
2010-04-25 22:02:08
Tegin lõunasöögiks singisalatit kartuli ja kodujustuga. Kasutasin kodust suitsusinki, mis andis salatile eriti hea maitse. Õhtul näksisime lavashikrõpse juustuga ja magusaks sõime halvaa-hapukoorekreemiga küpsisetorti.

Tullia jutukesed

Kessu343
Abikokk
2010-04-25 22:38:10
lõunaks kooskokkamise raames kohvimaitselised aedvilljad, kõrvale kalkuni-tüümiani lihapallid. õhtul sauna kõrvale näksiks peedimuffinid sinihallitusjuustuga. ahjaa siis sai ära proovitud uus Kalevi tume šokolaad greibiga - päris maitsev, aga Karl Fazerile jääb Kalev ikkagi alla.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-04-26 00:09:24
Enely100:
Eile sai poeg 1.aastaseks. Käisid ka külalised ning laual olid näputoidud: lavaširullid, magusad šokolaadirullid, juustukangid, Galina kartulipirukad, brigadeiro, lavašikrõpsud juustuga, puuviljad, köögiviljad dipikastmega ja tort.
Õnnesoovid pisipojaga! Mul ka meeles, et Sinu poeg sündis minu sünnipäeval :) Meil oli täna sünnipäevapeo vol. 2, ehk üritus sugulastega. Kohal olid kolm tädi, üks täditütar perega, õemees ja mu kohe-kohe 90seks saav vanaema. Nii mõnedki toidud kordusid laupäevaselt laualt (värskelt tehtud, muidugi; lihtsalt ei jaksanud midagi uut välja mõelda ja tahtsin sugulastega jagada): juustune krevetipirukas (nüüdseks 3 korda tehtud ja retseptiga igati rahul), kurgi-makrasalat (samuti 3 korda tehtud-tuunitud, algidee Ragnelt), pesto-makaroni-fetasalat, pestoga täidetud kirsstomatid (siinkohal tänud Köögikatakesele, kes selle retsepti nami-nami avarustest fotokampaania käigus avastas). Lisaks olid laual veel Kristjani ema korjatud-marineeritud kuuseriisikad, Breti brie köömnetega, marineeritud kurgid, veidi eilset apteegitillisalatit. Magusaks tegin Brita-tordi ainetel vaarikatordi kohupiimakreemi ja kakaooatükikestega, mis oli imehea. Telliti sama tort veidi suuremas mõõdus ka vanaema juubeliks :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Aire1
Abikokk
2010-04-26 08:41:23
Eile lõunaks chorizo lihapallid tomatikastme ning spagettidega. Õhtuks ahjukartul sealihaga. Magusaks kakao-sõstrakook ja maisihelbemaius.
KatAnna
Kokaõpilane
2010-04-26 10:08:53
Eile õhtuks kapsarullid. Õnneks on nüüd ka Viimsis saada Märjamaa ökoliha ja eilsed rullid valmisid just maheveise hakklihast. Milline tase! Tänaseks oli plaanis peedi-feta pirukas, meat free monday ikkagi, aga postitusi lugedes hakkas ka Pille makra-kurgi salat isutama. Lõunaks peaks tegema midagi juurviljadest, aga kuidas panna 1-aastane juurvilju sööma??? Peab mõtlema.....
Mari-Liis
Abikokk
2010-04-26 10:41:08
KatAnna:
Tänaseks oli plaanis peedi-feta pirukas, meat free monday ikkagi, aga postitusi lugedes hakkas ka Pille makra-kurgi salat isutama. Lõunaks peaks tegema midagi juurviljadest, aga kuidas panna 1-aastane juurvilju sööma??? Peab mõtlema.....
KatAnna, kirjutasin sulle siia :)

Siit nurgast ja sealt nurgast

Itakene
Abikokk
2010-04-26 12:23:49
Eile õhtul küpstetasin suvikõrvitsalootsikuid lõhega. Retsepti varastasin sõbrannalt :P. Suviõrvits pikuti pooleks ja sisu välja. Selle hakid peeneks ja segad lõhetükkidega, nats majonees ja palju tilli. Soola, (sidruni)pipart ka natuke ja täidad sellega suvikõrvitsad. Riivjuustu peale ja ahju. Väga maitsvad. :)

köögimaania

Silx
Abikokk
2010-04-26 13:38:15
Laupäeval lõunaks nats kala.. õhtuks kanafilee ja hautatud värske kapsas. Eile lõunaks kaks makrapulka ja õhtuks pannil küpsetatud lõhe. Täna hiline hommik ja varane lõuna - paneeritud kanafilee ribad juurikatega. SÜÜA TAHAKS :(

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Kirsike
Abikokk
2010-04-26 14:05:36
Laupäeval oli hispaania-teemaline tapas-laud vol 2, tuhavangis olnud õe kojusaabumise auks :) Laual olid šerriseened (seekord šamponijonidega, maitseid imehästi), seesamisuupisted (jätkuvalt maitsesid väga hästi), grillliha selles marineeritult (sobis väga hästi ka sea kaelakarbonaadile), värske salat. Väike kõrvalekalle oli hatšapuri saia asemel (mul endal jubedalt isutas selle järgi :) ) Sinki ja chorizo vorste otse Hispaaniast, melonit kõrvale. Magusaks beseerull vaarikamoosiga ja pasteis de nata'd. Joogiks sangria. Eile sõime guljašitüüpi suppi, mille nö jääkidest kokku miksisin, maitses ka väga hea :)

Lindude toitmine

<< 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 >>