Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2010

Kessu343
Abikokk
2010-04-28 20:53:36
Õhtuks salat kanamaksa ja kõiksugu värskega - lehtsalat, redised, kirsstomatid, rukkola.
Itakene
Abikokk
2010-04-28 21:18:46
Segujahudest pasta kanaga, kõrvale korea salat. Magusaks proovisin oma kulf`i, aga no ei tulnud üldse hea välja. Jube magus ja kõva. Juu segasin vähe ikka ja jäätisetegu jäi enne külmutamist mitmeks tunniks seisma ka. Uuesti ei proovi vist..

köögimaania

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-04-28 22:17:10
Õde tuli koos poegadega ootamatult külla täna pärastlõunal, kaasas mõned pitsad ning jäätis. Neid sõimegi ja õhtul piisas kahest suitsuvorsti-saibist :)
Itakene:
Magusaks proovisin oma kulf`i, aga no ei tulnud üldse hea välja. Jube magus ja kõva. Juu segasin vähe ikka ja jäätisetegu jäi enne külmutamist mitmeks tunniks seisma ka. Uuesti ei proovi vist..
Itakene, mis retsepti kasutasid? Ma lappasin sünnipäevaks saadud poppi raamatut "50 india karrit" ja sealne kulfiretsept tundus küll väga kahtlane (õigem oleks vist öelda, et kahtlusi tekitav).
Ilsu:
Pille:
Meil oli täna sünnipäevapeo vol. 2, ehk üritus sugulastega. Kohal olid kolm tädi, üks täditütar perega, õemees ja mu kohe-kohe 90seks saav vanaema. Nii mõnedki toidud kordusid laupäevaselt laualt (värskelt tehtud, muidugi; lihtsalt ei jaksanud midagi uut välja mõelda ja tahtsin sugulastega jagada): juustune krevetipirukas (nüüdseks 3 korda tehtud ja retseptiga igati rahul), kurgi-makrasalat (samuti 3 korda tehtud-tuunitud, algidee Ragnelt), pesto-makaroni-fetasalat, pestoga täidetud kirsstomatid (siinkohal tänud Köögikatakesele, kes selle retsepti nami-nami avarustest fotokampaania käigus avastas). Lisaks olid laual veel Kristjani ema korjatud-marineeritud kuuseriisikad, Breti brie köömnetega, marineeritud kurgid, veidi eilset apteegitillisalatit. Magusaks tegin Brita-tordi ainetel vaarikatordi kohupiimakreemi ja kakaooatükikestega, mis oli imehea. Telliti sama tort veidi suuremas mõõdus ka vanaema juubeliks :P
PALJU PALJU ÕNNE KULLA PILLE ! aga küsimus ka, kas muutsid koguseid ka oma peo retseptides? minul tuleb see Brita kook palju õhem (rääkimnata sellest, et ma ei saa teda kunagi lahti plaadi küljest) aga laud on nii lahe , et tahaksin kõiki neid roogi katsetada oma poja sünnipäeval :) Uhhh, uued sugulased , keda ma veel pole näinud, tulevad ka...
Suur aitäh, Ilsu :) Ei, tegin kõiki ülalnimetatud koguseid just nii, nagu retseptis on ette antud. Brita kook on tehtud kolmest munast, vahele läks 400 g kohupiimakreemi (sellist teralisemat), 4 dl vahukoort ja 200 g vaarikaid.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Sirliiz
Abikokk
2010-04-28 22:38:16
Meil oli kiireks õhtusöögiks seekord pasta chorizo ja munaga. Täiktsa hea variant. Kõrvale veidi punast veini.
Itakene
Abikokk
2010-04-28 23:22:22
Pille:
Itakene:
Magusaks proovisin oma kulf`i, aga no ei tulnud üldse hea välja. Jube magus ja kõva. Juu segasin vähe ikka ja jäätisetegu jäi enne külmutamist mitmeks tunniks seisma ka. Uuesti ei proovi vist..
Itakene, mis retsepti kasutasid? Ma lappasin sünnipäevaks saadud poppi raamatut "50 india karrit" ja sealne kulfiretsept tundus küll väga kahtlane (õigem oleks vist öelda, et kahtlusi tekitav).
Kasutasin nami-nami retsepti: Kulfi e. India jäätis kardemoni ja pistaatsiapähklitega. Eks ma ise panin kuskil puusse ikka vist..segu keetmine võttis mul ka tunni asemel kaks. Aa, ma ei leidnud retsepti uurest, kaua ta säilib.

köögimaania

Nef
Kokaõpilane
2010-04-29 09:57:09
Eile oli lõunasöögiks väga maitsev kiluvõileib ja õhtusöögiks lõhesupp :P

Head asjad...

Enely100
Abikokk
2010-04-29 12:17:32
Me hetkel maal sugulastel külas. Oleme paari päevaga jõudnud süüa suitsutatud metssiga, suitsuräime, looma- ja sealiha erinevates variantides, kuivatatud lesta. Koju jõuan uue nädala alguses ja siis söön vist ära terve tahvli šokolaadi, sest magusast ei teata siin midagi :P. Nüüd lähme imetle mõnepäevaseid vasikaid, kiisusid ja tibusid edasi.
Liilia
Abikokk
2010-04-29 13:18:04
Lõunaks eilsest õhtusöögist juustu-porgandi hakklihapallid, keedetud kartul ja värske salat (hiinakapsas, kurk, tomat+ õlikaste)

Köögitoimkond

Kätrin
Abikokk
2010-04-29 14:02:18
Lõunaks karulaugupesto spagettidega. No küll on ikka hea see karulaugupesto. Natuke proovisin hommikul külma tehtud domino-jäätist kah, niiiiiiiiii hea oli.

Kätrini kokkamispäevik

Kairit
Abikokk
2010-04-29 15:55:07
Lõunaks makaronid hakklihaga ja õhtuks tegin veel makra-toorjuustupirukat lisaks. Tomatid-kurgid-redised ka kõrvale.
<< 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 >>