Mann
Abikokk 2010-04-24 22:15:54 |
Fritatta metsiku spargliga, valge vein, magusaks amps nutellat ja natuke suhkrut. | |
Sasha
Abikokk 2010-04-24 22:21:18 |
Ahjus küpsetatud kana kartulitega, kurgi-tomati-karulaugusalat, soovijatele ananassi. | |
Triin
Abikokk 2010-04-24 22:57:28 |
Mann:
Lahe magustoit :). Mu lastele see meeldiks :).
Me sõime lõunaks paprikase kana-pajaroa. Selle retsepti ainetel. Aga ma tegin rõõsakoorega. Kindlasti teen teinekordki. Kõik sõid ja kiitsid.
Ja magusaks võtsin õe juurde kaasa kohvi-beseetordi. Tort oli väga maitsev, aga ma tegin kartulitärklisega (nagu retseptis kirjas) ja see läks hiljem (peale ahjus olemist) vedelaks. Ja siis ujus see besee nagu laevuke. Eriti lahe oli teda autoga transportida :). Järgmine kord teeks maisitärklisega. Imestan, kuidas teised said. Või tegidki kõik oma tarkusest maisitärklisega? Mul see mõte käis läbi küll, aga mõtlesin, et ah teen mõnikord ka täpselt retsepti, et ei hakka leiutama :). Fritatta metsiku spargliga, valge vein, magusaks amps nutellat ja natuke suhkrut. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-24 23:40:58 |
Lõunasöök venis täna päevapikkuseks :)
Laual olid: vutimuna-spinati-lõhesalat (ehk see väikeste mugandustega), krevetipirukas juustuga, safrani ja basiilikuga mozzarellapallid, salveiga kanamaksapasteet, Ottolenghi apteegitilli-fetasalat, kurgi-makrasalat, kirsstomatid. Magusaks kohvitort ja kohupiimastritsel (üks tavaline, teise täidisesse lisasin mooniseemneid ja apelsiniõli).
Homme vol. 2, sugulastega.
|
|
Zoozi
Abikokk 2010-04-24 23:48:49 |
Täna sai tehtud ja söödud järgmist-porgandikukleid kaerahelvestega,Kreeka kalmaarihautist, Cajun'i sardiine, tšillimoosi, viinamarja-krabinuudlisalatit, juustu-meekooki ja piimakokteili-marjadega. Suure portsu pelmeene tegin sügavkülma ka.
|
|
Enely100
Abikokk 2010-04-25 12:44:25 |
Eile sai poeg 1.aastaseks. Käisid ka külalised ning laual olid näputoidud: lavaširullid, magusad šokolaadirullid, juustukangid, Galina kartulipirukad, brigadeiro, lavašikrõpsud juustuga, puuviljad, köögiviljad dipikastmega ja tort. Köögivilju ja puuvilju pildistama ei hakanud. Lavašikrõpsud on jäänud pildistamata. :( Lavaširullid Juustukangid Šokolaadirullid Galina kartulipirukad Brigadeiro | |
Kairit
Abikokk 2010-04-25 16:22:44 |
Eile ja täna oli meil talgupäev (aknapesu, riisumine, aiamaa kaevamine, seemnete mahapanek jne). Majas palju rahvast. Söögiks sai kanasupp, kartulipuder, praetud ahvenad, tomati-kurgisalat, peedisalat. Magusaks banaanikook ja pannkoogid kohupiima/moosiga. | |
Dee
Abikokk 2010-04-25 18:40:48 |
Meie sõime täna šiitakeseenekastet spagettidega.
Edit:
Unustasin lisada, et õhtuks on ootamas klaasike veini ja kõrvaseks teen šampinjonisuupisteid fetajuustuga.
Meil on täna seenepäev, isegi canneled suutsin puravikeks muundada. :D
2 pilti olen kunagi teinud kah, äkki üks neist sobib retsepti juurde. :)
|
|
Zoozi
Abikokk 2010-04-25 19:06:01 |
Hiliseks lõunaks kalavorm mozzarellaga. Magusaks hommikused pannkoogid ja mõned kiivid.
|
|
Elis
Abikokk 2010-04-25 19:06:52 |
Lõunaks 2 leiba munavõiga ja 1 banaan. Õhtul tegime sauna kõrvalt grilli ja kõrvale värske salat. Magusaks üks mango. | |
| << < 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 > >> | ||