Silx
Abikokk 2010-04-23 22:09:38 |
Täna õhtusöögiks kohvihooliku loomaliha.
Magusaks ricotta leivavorm.
Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-23 22:22:29 |
Täna päeval pirukas-kohv kohvikus (ei olnud küll plaanis, aga pikk jalutuskäik läbi lörtsi ja vihma nõudis seda). Õhtul savoia kapsas seesamiseemnetega ja krevetipirukas. Magusaks pool õuna ja suur pirn.
|
|
Tziiki
Abikokk 2010-04-23 22:52:10 |
Pille:
meie lumi jõudis nüüd ilmselt teile...siin sadas 2 päeva järjest laia lund, nii et maa oli täitsa valge...ja juba esimesel lumepäeval läksid kõik mu dieedil olevad kolleegid "masenduse raviks" kommi ostma keset tööpäeva :D Täna päeval pirukas-kohv kohvikus (ei olnud küll plaanis, aga pikk jalutuskäik läbi lörtsi ja vihma nõudis seda). As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kirsike
Abikokk 2010-04-23 22:53:16 |
Meil oli sinepine maksakaste keedukartuliga.Vedelikku oleks võinud tiba juurde panna, liiga paks jäi kaste. Sibula segasin pohlamoosiga kokku, et keegi ei jätaks pohlamoosi lisamata. Väga hea oli :)
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-23 22:53:49 |
Tziiki:
:D Ma tõesti ei läinud masenduse raviks, mul tuju täitsa hea. Aga külm hakkas, ma olin natuke liiga õhukeselt riides tänase tuulise jaheda ilma jaoks. Et ma ka ei õpi :D
Pille:
meie lumi jõudis nüüd ilmselt teile...siin sadas 2 päeva järjest laia lund, nii et maa oli täitsa valge...ja juba esimesel lumepäeval läksid kõik mu dieedil olevad kolleegid "masenduse raviks" kommi ostma keset tööpäeva :DTäna päeval pirukas-kohv kohvikus (ei olnud küll plaanis, aga pikk jalutuskäik läbi lörtsi ja vihma nõudis seda). |
|
Tziiki
Abikokk 2010-04-23 23:22:36 |
Pille:
:D
kevad üllatab jah...üht teist siinset kolleegi tsiteerides, et see on aastaaeg, mille tulemise peale saad korduvalt üllatuda-tuleb ikka uuesti ja uuesti...iga paari päeva tagant :D Tziiki:
:D Ma tõesti ei läinud masenduse raviks, mul tuju täitsa hea. Aga külm hakkas, ma olin natuke liiga õhukeselt riides tänase tuulise jaheda ilma jaoks. Et ma ka ei õpi :DPille:
meie lumi jõudis nüüd ilmselt teile...siin sadas 2 päeva järjest laia lund, nii et maa oli täitsa valge...ja juba esimesel lumepäeval läksid kõik mu dieedil olevad kolleegid "masenduse raviks" kommi ostma keset tööpäeva :DTäna päeval pirukas-kohv kohvikus (ei olnud küll plaanis, aga pikk jalutuskäik läbi lörtsi ja vihma nõudis seda). As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Mari-Liis
Abikokk 2010-04-23 23:32:03 |
Täna sai tehtud ja söödud riisisalatit vähisabadega ( riis, värske kurk, konservherned, külmutatud vähisabad( sulatatud ikka :)), till ja majonees), praetud ahvenat, Caesari salatit, külmutatud maasikajogurtit ja Cantaloupe melonit.
|
|
Liisi
Abikokk 2010-04-24 08:26:11 |
Õhtul tegin mehele omletti, ise krõbistasin paar šokolaadi-mandli küpsist (cantucci).
|
|
Aire1
Abikokk 2010-04-24 12:34:57 |
Eile õhtuks kana riisiga ja magusaks valgešokolaadi ja mustika vaht. | |
Itakene
Abikokk 2010-04-24 13:06:49 |
Eile õhtul tegin mehe soovil chilli con carnet. Retsept nami-namist, Jamie oliveri chilli con carne . Toit sai maitsev. :) Kõrvale seemnesepikut ja magustoiduks Pajumäe jõhvika kohupiimakreemi. :P
|
|
| << < 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 > >> | ||