Mari-Liis![]() Abikokk 2010-12-05 22:52:00 |
Meil oli taimne pühapäev :)
Lõunal lihata borš.
Õhtul lillkapsa-kartulikarri, üks mu lemmikkarrisid. Läätse dal, raita, aurutatud basmati riis. Tantsusaate kõrvale veel röstitud kikerherned.
![]() ![]() ![]() |
|
Kirsike![]() Abikokk 2010-12-06 11:20:30 |
Meil oli õhtuks colcannon (mitte küll päris täpselt selle retsepti järgi) ja maksakaste Jõulukeekside küpsetamisega olin ametis nädalavahetusel, nüüd ilusti laagerduvad sahvris :) | |
Kiilike![]() Abikokk 2010-12-06 12:52:12 |
Kirsike:
Pudinguni ma ei jõudnud, küll aga läks kaks stollet(seekord martsipaniga) laagerduma.
Eile õhtul riisi- makrasalat hiinakapsaga. Magusaks õunad vanaema juurest.
Jõulukeekside küpsetamisega olin ametis nädalavahetusel, nüüd ilusti laagerduvad sahvris :) |
|
Noor_Perenaine![]() Abikokk 2010-12-06 14:27:10 |
Seenekas:
Vabandan, et kohe unustasin kirja panna. Aga ema ostab ämbrikesega taanlaste küüsaluku tšillimarinaadis. Nimi ei tule meelde. Ja ma käin seal ämbri kallal purgikesega.
Mul suvel onutütre juures tehtud küüslaugupurgike ootab kapis "väikest jõulu", seda retsepti julgen alles siis jagada, kui järgi proovitud.
Teemasse: Eilsed paneeritud-praetud ahvenad, kukeseenekaste ja ahjukartul oli üks väga suurepärane õhtusöök.
Täna söön lõunaks, mida kapis leidub (nädalavahetuse vaaritamise jääke), aga õhtuks tuleb nami-nami pidulik särjesupp :)
Mõned särjed tulid koos ahvenatega jääaugust. Noor_Perenaine:
Kas ema tehtud küüslaukudel on hea retsept, mida äkki jagaksid?
Meil on puljong ja pirukas õhtusöögiks.Õhtuksöök veel tuleb: härra püütud ja puhastatud ahvenaid praen ja eilsest on natuke kartulit järel ja ema käest saime marineeritud küüslauku ka :) |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-12-06 18:36:59 |
Lõunaks paar juustusaia, õhtuks nachod veisehakkliha, avokaado, hapukoore ja juustuga. Magusaks valmib kohe-kohe imelihtne kohupiimakook. | |
Elis![]() Abikokk 2010-12-06 18:46:54 |
Lõunaks töökaaslase toodud kringlit rosinate ja pumatiga, tass musta kohvi. Hiljem üks banaan. Õhtuks röstitud lillkapsas ja ahjukana. Magusaks Müüriääre kohvikust kaasa ostetud Napoleoni kooki. Jumal tänatud, et kohapeal ei olnud, muidu oleks kohe teise tüki juurde ostnud- nii hea! | |
Kiilike![]() Abikokk 2010-12-06 20:03:21 |
Õhtuks ümmargused pitsad erinevate katettega. Magusat ei tahetud :) Ise võtame õhtul õuna, mandariini. | |
Kätrin![]() Abikokk 2010-12-06 20:26:36 |
Valmistasin kana-tikka-masalat. Magustoiduks kohupiimatorti. | |
Zoozi![]() Abikokk 2010-12-07 07:41:28 |
Eile lõunaks tops Nopri kohokest. Õhtuks keedukartul,räimepihvid ja külmakste kodujuustust,tomatist ning kurgist. Magusaks kaks trühvlit. | |
Monica![]() Kokaõpilane 2010-12-07 19:10:54 |
Lõunaks natuke makarone ja Selveri kanasülti, üks õun. Õhtuks pikalt ahjus küpsenud hapukapsad porteri ja sea küljetükilõikudega, magusaks kissell kuivatatud puuviljadest - mulle nii maitseb, aga lapsed tahavad ainult ilma "tükkideta"... | |
<< < 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 > >> |