Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-12-10 07:46:21 |
Zoozi:
Oeh, kui kurb, et koht sassi läks :O Aga Marju raamat oli üleeile Viru Keskuses täitsa müügil - ma käisin oma raamatut signeerimas (vist ca 50 raamatut sai pühenduse ja autogrammi sisse, neile käib mingi eriline kleps peale) ja lappasin seal Marju raamatut. Draamateatri vastas olevas RR poes oli ka olemas..
Itakene:
Itakene, see oli ju Solarise Apollos :D Ma ei jõudnud kahjuks, mees ei tulnud õigeks ajaks koju.Meil täna õhtusöögiks Kaubamajast kaasa haaratud odrakruubid sealihaga. Magustoiduks piparkooke. :P Jõudsin pisut 6 läbi Viru keskuse Rahva Raamatu kauplusesse, et Marju raamatuesitlust uudistada, aga ei olnud seal mingit esitlust ega ka raamatut müügil.. :( Kas ma sain millestki valesti aru? :( |
|
Itakene![]() Abikokk 2010-12-10 10:45:35 |
See küll kummaline, küsisin raamatuesitluse ja ka raamatu kohta ja kehitati õlgu vaid. Mhhh... Aga udupea olen ma tõesti. :D | |
Redfox![]() Abikokk 2010-12-10 10:49:20 |
ei tule täna mingit lõunat ega õhtut ja süda on nii jubepaha et issand jumal. kui suudaks piparmünditeedki aga silme eest ujub, ei julge püstigi tõusta. ohjeerum kui paha | |
Seenekas![]() Abikokk 2010-12-10 11:24:13 |
Hautatud kapsas loomalihapuljongis. Vimased Valeri küpsised pistis kaasa nahka. | |
Silx![]() Abikokk 2010-12-10 11:35:48 |
Eile õhtul pärast ekstreemnavigeerimist ilma nähtavuseta läks käiku mehele omlett ja mulle kapsas tuunikalaga..
Täna lõuna.. no tsiisas.. pärast hommikust kilomeetrist põlvini lumes jooksu rongile.. ei tahaks enam välja minna.. ehk siiski miskit..
Õhtul firma jõulukas Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Ristl![]() Kokaõpilane 2010-12-10 15:29:33 |
Eile õhtul sõime Selveri köögi küpsetatud kanakoibi ja ahjukartulit, kuna laps jõudis õigel ajal helistada, et meil elektrit pole, vett kraanist ei tule ja külmkapp on ka tühi. Väga halb ei olnudki, täitsa kannatas süüa (pole mitu aastat proovinud ja viimased mälestused olid halvemad). Magustoiduks oli Pihlaka kondiitriäri Prantsuse jõulukook, mis meenutas vägagi jõuluhalgu. Hea, aga hirmus magus.
Täna tööle ei pääsenud, kuna minu töölemineku tee oli suletud. Keetsin lõunaks kõrvitsapüreesuppi ja küpsetasin tavalist saia, mida siis magustoiduks moosiga sõin. Mulle see tuisk juba täitsa meeldib. Ablas miisu. |
|
Seenekas![]() Abikokk 2010-12-10 18:07:34 |
Pärast suurt väljasrassimist tuli isu keedukartulite ja idusalati järele. Neid siis tegingi ja sõin marineeritud külmaseentega. Magusaisu polnud. Mees, kes veel õues toimetab ei pruugi mudugi lihavaba toidu üle rõõmustada, aga eilseid hautatud kapsaid loomalihaga lihapuljongis on ka veel veidi järel. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-12-10 18:11:12 |
Lõunaks eilset tatra-hakklihahautist. Õhtusöögiks külmikust leitud maheveise hakklihast ja kapiriiulilt pärit viimasest oakonservist tehtud hautis. Magusaks Sadama turult ostetud lehmakommid :) | |
Zoozi![]() Abikokk 2010-12-10 20:26:39 |
Lõunaks hapukapsasupp lihata.
![]() |
|
Kirsike![]() Abikokk 2010-12-10 20:34:38 |
Ühepajatoit hakklihaga. Magusaks mandariine. Endale tegin jõhvikasmuutit. | |
<< < 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 > >> |