Kätrin![]() Abikokk 2010-11-29 08:35:31 |
Meil oli eilne õhtusöök väga eba-advendilikult idamaise kallakuga.
Küpsetasin pitasid, mida täitsime ahjus küpsetatud lambaliha ja kaalika-pommu-läätsekarriga, kastmeks mündi-feta kreem.
Magustoit oli jõululikum - mandariinid, piparkoogihõngulised glasuurmuhvinid ja kakao.
![]() |
|
Zoozi![]() Abikokk 2010-11-29 08:45:08 |
Tegin eile laste soovil pitsat. Katte pani igaüks vastavalt maitsele ise. Õhtul sooviti veel kohupiimapannkooke :) | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-11-29 09:21:04 |
Eile lõunat sõime Kadriorus meie jaoks uues kohas, Gourmet Coffee (Koidula tn). Alustuseks tapas-taldrik kahele (seapraad, kurgid, oliivid, küüslauk, krõbeleivad, mesi). Kristjan võttis lestafilee pikantse kastme ning ürdise kartulipüreega, mina sooja kanasalati, tütar makaronid kanafilee ja juustuga. Magusaks võtsime kamba peale ühe Napoleoni tordilõigu (üllatavalt hea oli; Anni Arro kohvikust tellivad) ja kohvid. Siis veidi linna peal askeldamist ja lumes sumpamist.. Õhtul kodus küpsetasin rullbiskviiti - ikka selle retsepti järgi, aga vahele läks ainult kohupiimakreem (Saida magus kohupiim), kuna Stockmannis ei olnud vahukoort. Ohtralt musti sõstraid ja vaarikaid ka. Kristjan sõi lisaks veel juustuga küpsetatud Poodiumi saia + suitsutatud silmu tarrendis. :) | |
Zoozi![]() Abikokk 2010-11-29 15:12:05 |
Lõunaks Stockmanni kana.karrisalat,võileib Gouda juustuga,ingveri-sidrunitee. Lastele tegin kana-riisisuppi.Ise õhtust ei söö,lähen teatrisse:) | |
Silx![]() Abikokk 2010-11-29 15:22:49 |
Eile lõuna oli lumerookimisjärgne tee ja õunapoiss
Õhtuks ahjujuurikad kanaga ja rummine kohupiimavorm
Hiljem veel paar õuna, kolm rosinat :D Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Noor_Perenaine![]() Abikokk 2010-11-29 15:30:11 |
Lõunatasime abikaasaga Dedi bistroos, mina sõin seljankat ja tema kana-riisisuppi. Magusaks sealsed kohupiimapallid. Mõnus oli sellise külma ilmaga sooja suppi süüa ja kohupiimapallid olid ka väga head. Õhtuks teen hautatud kapsast hakklihaga ja kartulit ja natuke midagi värkset leidub sinna juurde ka. | |
Mann![]() Abikokk 2010-11-29 17:32:32 |
Lõunaks Mari-Liisu juurest kana-klimbisupp. Tegime ka pasteeti sinepiseemnete ja sibulaga, ja röstisime pisut pähkleid. Nüüd vist teeme õhtuks sokolaadi jõhvika-pähkliampse. | |
Mari-Liis![]() Abikokk 2010-11-29 17:47:01 |
Me tegime õhtuks penne pastat Barilla "Basilico" tomatikastme ja riivitud Fortega. Fast food :) Imelik kohe, kui absoluutselt mitte mingit vaeva söögiga ei näe. Mitte et see nüüd mingi vaev oleks, aga pärmitainas on kerkimas ja hilisõhtuse tee kõrvale saab sooje kaneelikukleid | |
Martiina Abikokk 2010-11-29 22:00:41 |
Täna sõin lõunaks riisi-köögiviljarooga, kõrvale kapsa-kurgi-õunasalat. Päeval sai söödud paar viilu pitsat ning teed joodud. Ning õhtusöögiks....või õigemini õhtukohvikutamisel ( :D ) koos Koopatibiga sõin Werneris porgandikooki (mis oli liiga magus) ning jõin kakaod. Koopatibiga juttu ajada oli väga tore ning oi-oi, kui suured plaanid meil ühisteks projektideks on :D :D ;) | |
Redfox![]() Abikokk 2010-11-29 22:59:10 |
lõunaks Lidos porgandikotlet ja salsakaste. polnud kõige halvem. ilus oranž vähemalt. kaasavõetud suitsukalaleib ka. ma panin muide puuviljadega jõululeivale seda kala. omanäoline.... õhtuks nässuläind piparkooke. vajusid lössi. üritasin mingeid kaarjaid ja kaussjaid vorme tekitada. mina ei tea. Mari-Liis õpetas küll aga nägi ise ka et oleme andetud. ei ole minust talle Piparkoogimaania osavõtjat. võibolla teised Nami-Namikad proovivad? Helistage õige mari-Liisile. kui ma talle mõne geeniuse siit saadan ei ole ta ehk nii kurb enam tänase pärast. | |
<< < 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 > >> |