Aire1
Abikokk 2010-01-04 08:18:56 |
Piparmünditee, omatehtud leiva põldoapasteedi ja heeringaga. | |
Merilin
Abikokk 2010-01-04 08:39:13 |
Kaks kohvi alates kella neljast, paar singileiba, tükk magusat saia, mandariin. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Redfox
Abikokk 2010-01-04 08:46:14 |
kaerahelbeputru linaseemnejahu ja mustade ploomidega, kaks lõiku soolalõhet, keedetud õunu ja kapsa-porru-mädarõikasalatit, apelsinimahla, kohvi, kuivatatud pihlakaid, rosinaid, tükk rukkileiba, tomat. väike näksimine. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-04 08:57:35 |
Thredahlia:
Thredahlia, mu hommik on umbes peaaegu sama, ainult sööma pole veel jõudnud. Tütarlapsel hakkavad (ilmselt? lõpuks ometi? loodetavasti? kardetavasti?) nüüd, 11-kuuselt, lõpuks ometi hambad tulema. Mille tulemusena muidu kella 9st 7ni rõõmsalt magav laps (v.a. piimapausid) tegi kõigepealt mürglit kesköö ajal ja siis uuesti üsna pikalt kella poole viiest. Ma täielik zombie :(
Nüüd magab nagu miilenki muidugi...
Kaks kohvi alates kella neljast, paar singileiba, tükk magusat saia, mandariin. |
|
Silx
Abikokk 2010-01-04 10:13:21 |
Must kohv ja kitsejuustuleivad. 3 viilu tomatit ja ömm.. nüüd üks õun ja pisut šokolaadi. Väss. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Mann
Abikokk 2010-01-04 10:14:04 |
kohv piimaga, nii kolm tükki. ämma tehtud kohupiima struudel koduse punasesõstra marmelaadiga. | |
Kätrin
Abikokk 2010-01-04 10:18:32 |
Tass pätikohvi, 2 röstsaia suitsujuustuga, 1 Nigella shokolaadiküpsis. | |
Zoozi
Abikokk 2010-01-04 11:12:50 |
Pille:
Minagi poolest ööst üleval. Pisem poiss jälle ärkvel. No pole tal hambaid tulemas ega gaasivalusid enam :D , aga magada ei mõista. Istuks ta siis vaikselt, aga ei. Vaja tuled põlema panna, teleka hääl keerata väga valjuks ja siis ta hüppab aina - vaesed naabrid, ei julge nendega enam kokku sattudagi. Ma siis käin aina voodist välja teda keelamas. Lisaks jälgin, et köögist midagi ei rabataks. Ühesõnaga ma ka täielik zombie. Õnneks sai ta ka lasteaeda viidud - tal seal teraapiatunnid. Aga ega see praegune magamine pole enam see uni, mis öösel.
Lähme nüüd emaga käimist harjutama, ta peale 3kuulist toasistumist esimest korda väljas :)
Piimakohvi ohtralt ja võileib Edami juustuga.
Thredahlia:
Thredahlia, mu hommik on umbes peaaegu sama, ainult sööma pole veel jõudnud. Tütarlapsel hakkavad (ilmselt? lõpuks ometi? loodetavasti? kardetavasti?) nüüd, 11-kuuselt, lõpuks ometi hambad tulema. Mille tulemusena muidu kella 9st 7ni rõõmsalt magav laps (v.a. piimapausid) tegi kõigepealt mürglit kesköö ajal ja siis uuesti üsna pikalt kella poole viiest. Ma täielik zombie :(
Nüüd magab nagu miilenki muidugi...Kaks kohvi alates kella neljast, paar singileiba, tükk magusat saia, mandariin. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-04 11:19:22 |
Hommikusöögiks tükk kursaõe ema küpsetatud maitsvat kringlit ning kruusitäis piimakohvi. | |
Merilin
Abikokk 2010-01-04 12:14:06 |
Zoozi:
Njah, mina saan ainult unehäireid ja kutsi esimest jooksuaega süüdistada. Pille:
Minagi poolest ööst üleval.Thredahlia:
Thredahlia, mu hommik on umbes peaaegu sama, ainult sööma pole veel jõudnud.Kaks kohvi alates kella neljast, paar singileiba, tükk magusat saia, mandariin. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
| << < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> | ||