|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-07 10:02:40 |
Redfox:
See toore sibula salat kõlab hommikul hirmus tervislikult. Ma õhtuti olen rohelist sibulat niisama söönud, hommikuti veel mitte :)
Piimakohv (pätikas), paar viilu Romani pähklisaia (kasutasin pekanipähkleid) kardemonise õunamoosiga, üks kiivi.
ma saan hirsiputru täna ja toore sibula salatit |
|
Merilin
Abikokk 2010-01-07 10:15:55 |
paar kohupiima pirukat, kohv. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Aire1
Abikokk 2010-01-07 10:17:21 |
Oapasteediga võileivad ja tee. | |
Teeleke
Abikokk 2010-01-07 10:21:37 |
Kaerahelbepuder meega, paar näkileiba toorjuustuga, koorega kiivi ja piimakohv. | |
Seenekas
Abikokk 2010-01-07 11:28:01 |
Nii, meie posjolokis ei tööta internet. Hommikul saatsin mitmeid kirju ja postitasin ka siia ja nüüd selgub, et polegi miski kohale jõudnud, kuigi sellekohased teated sain. Nüüd olen hetkeks raamatukogus ja kordan siis. Ingveritee, rosolje ja rukkileib. Toimus meskitsed vol.3. Paistab, et tänaseks on neil tee selge, kust kõige hõlpsamalt toidu kätte saab ja käib siiski vaid kaks sokupoissi. Esimesel päeval olid nad kõvasti kolanud ja jälgi teinud. Koplis jääb ööseks riismeid piisavalt, sellest hoolimata käivad ka õue peal silorulli uudistamas. Imekombel on nad osanud elektrikarjuse vahelt nii sisse ja välja käia, et midagi ära pole siiani lõhkunud. Selllest hoolimata tähendab see hommikul u. kolmveerandtunnist ülepõlvelumes sumpamist ja aedikute kontrollimist. Paari nädala pärast on ilmselt saavutatud imehea füüsiline vorm. :D | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-07 11:37:27 |
Seenekas:
Seenekas, oli juba täitsa olemas :)
Nii, meie posjolokis ei tööta internet. Hommikul saatsin mitmeid kirju ja postitasin ka siia ja nüüd selgub, et polegi miski kohale jõudnud, kuigi sellekohased teated sain. Nüüd olen hetkeks raamatukogus ja kordan siis. Ingveritee, rosolje ja rukkileib. Toimus meskitsed vol.3. Paistab, et tänaseks on neil tee selge, kust kõige hõlpsamalt toidu kätte saab ja käib siiski vaid kaks sokupoissi. Esimesel päeval olid nad kõvasti kolanud ja jälgi teinud. Koplis jääb ööseks riismeid piisavalt, sellest hoolimata käivad ka õue peal silorulli uudistamas. Imekombel on nad osanud elektrikarjuse vahelt nii sisse ja välja käia, et midagi ära pole siiani lõhkunud. Selllest hoolimata tähendab see hommikul u. kolmveerandtunnist ülepõlvelumes sumpamist ja aedikute kontrollimist. Paari nädala pärast on ilmselt saavutatud imehea füüsiline vorm. :D |
|
Kirsike
Abikokk 2010-01-07 12:03:18 |
Pille:
Oi kui huvitav sai võtan homseks plaani ja jogurti panen kohe nõrguma!
Mul oli piimakohv ja kaks viilu jõhvika-kirsi-pähklileiba. Kodus olevatele lastele võisaiu vorstiga ja lisaks oli pisipiigal ees veel viis kausikest-taldrikut erinevate toitudega, müslit joguritga, tarretist, riisivormi, saia moosiga jms. Songiti siit-sealt ja ei söödud midagi :(
paar viilu Romani pähklisaia (kasutasin pekanipähkleid) |
|
Aurora
Abikokk 2010-01-07 12:17:15 |
Paar viilu eile õhtul küpsetatud hapupiimakaraskit põdralihavorsti ja marineeritud kurgiga. Tükike Lindti tumedat šokolaadi, piimakohv. | |
Seenekas
Abikokk 2010-01-07 19:28:08 |
Paistab, et ma otsin populaarsust oma loomajuttudega. :D:D:D Aga ausõna, mu arvuti kodus näitas, et postitused läksid ja hiljem raamatukogus neid lihtsalt polnud ei siin foorumis ega ka mujal (???) Ma ei hakanud nüüd neljandat korda seda siin tsiteerima, kes on tahtnud, on juba teadvustanud, et kitsedel kitsas käes on ja paistab, et lumavabade ilmadeni on vähemalt meil kaks looma sööta juures. Praegugi koer haugub õues, mis hirmus, ilmselt toimub veel mingi õhtune liikumine. Söötke teised võimalusel linnukesi, ka neil pole midagi eriti kätte saada hetkel. | |
Zoozi
Abikokk 2010-01-07 23:05:59 |
Piimakohv ja Karumsi kookosekohuke. | |
| << < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> | ||