šokolaad ja kakao

Põrnikas
Abikokk
2009-10-01 22:59:16
tegin täna sellest retseptist inspireeritud üsnagi vürtsikat hautist ja serveerimisel pudistasin peale 99% šokolaadi. mu esimene katsetus šokolaadiga soolases toidus ja igati rahul olen.
Kiilike
Abikokk
2009-10-02 08:44:41
seda Laima 70% kasutan juba pikemat aega :) küpsetamisel kuhu võiks lisada ka hakitud mandleid

kiilikese köögikatsetused

Triin
Abikokk
2009-10-02 10:32:22
mina kasutan küpsetamisel ammu seda Laima 70% šokolaadi. Minu meelest sulab see paremini kui ekstra küpsetusšokolaad. Aga seda mandlitega pole maitsnud. Proovin.
Berit
Abikokk
2009-10-02 23:46:21
Too mandlitega on tõesti väga maitsev! Aga praegu läks nahka just üle poole Fazeri tšillišokolaadi, rohelise teega mõnus, kuigi hing ihkaks kangesti üht Fazeri piprašokolaadi, mida kahjuks Eestis müügil pole :(. Sain seda viimati aastaid tagasi Fazeri šokolaaditehast külastades (kus oli ka võimalus end kommidest lõhki süüa mingi aja vältel :D) ja vot see oli tõeliselt suud õhkamapanev.
Netcat
Abikokk
2009-10-04 13:45:32
Spidur:
kas selle 99 % šokolaadi asemel pole mitte sama tõhus ja maitsev teelusikatäis kakaopulbrit suhu pista :) tegelikult ise pole nii suure kakaosisaldusega šokolaadi kunagi saanud. huvitav, mis see 1 % seal tahvli sees on?
Umbes sama tõhus ja maitsev kui keedetud muna asemel supilusikatäis munapulbrit suhu pista, ma pakun :) Lindti 99% koosneb kakaomassist, kakaopulbrist ja kakaovõist, sinna 1% sisse jääb minuteada suhkur, kas kakaovõi käib 99% või 1% alla, seda ma ei tea.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Netcat
Abikokk
2009-10-04 13:59:36
Põrnikas:
tegin täna sellest retseptist inspireeritud üsnagi vürtsikat hautist ja serveerimisel pudistasin peale 99% šokolaadi. mu esimene katsetus šokolaadiga soolases toidus ja igati rahul olen.
Pühaduseteotus :) See on umbes sama suurejooneline, kui Hennessy XO-ga kastet keeta.

Ullike
Abikokk
2009-10-04 15:56:46
Netcat:
Põrnikas:
Pühaduseteotus :) See on umbes sama suurejooneline, kui Hennessy XO-ga kastet keeta.
=D =D =D

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-10-04 16:07:54
Netcat:
Põrnikas:
Oh, ärge rääkige. Kui ma veel noor ja roheline olin (aastal 1998, Edinburghis), oli vaja teha viskiga šokolaadi-rullbiskviiti. Kuna endal viskit polnud, laenasin ühikas korrus kõrgemal elanud Austraalia sõbra käest. Panin vist 3 supilusikatäit. Siis selgus, et tegemist oli mingi 80-naelase viskipudeliga (tollases väärtuses ca 2000 EEKi). Aga no sõber ei küsinud, et milleks mul ta pudelit vaja oli. Ju arvas, et hing vajas õhtul lohutust :D :D :D (Head sõbrad oleme siiani).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2009-10-04 20:04:30
No aga tuli ju parem ja lohutavam kook kui Scottish Leaderiga, eks ole? ;) Mina olen see veidrik, kes ise konjakit ei manusta, pole kunagi proovinudki, aga toidu sees tegin vahet odavamal ja kallimal variandil (ei olnud XO, VSOP oli).

Kessu343
Abikokk
2009-11-17 20:27:26
Läti reisil ei saanud muidugi Laima poest läbi astumata jätta. Valisin välja väga ahvatleva tumeda šokolaadi jõhvikate ja tervete pähklitega. Paar päeva hiljem selgus, et see ka Eestis müügil :)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>