Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-28 12:19:20 |
Ragne:
No küll alles uudised levivad :) Tõepoolest, täna põikavad korraks sisse ka selle saate tegijad. Nii et huulepulk ja kamm (või siis ainult kamm ;)) kotti!
Tänane menüü tuleb selline:
PRAETUD KANAMAKS (QASBET DJAJ MEQLIYEH)
RÖSTITUD KANATIIVAD KÜÜSLAUGUDIPIGA (JAWANEH & TOUM)
LAMBAHAKKLIHAKOOK MAGUSHAPU SIBULALISANDIGA (KIBBEH SANIYEH)
RÖSTITUD POMMUD SAFRANIJOGURTIGA
KIKERHERNEPASTA (HUMMUS BI-TAHINA)
PITA-LEIB (PITTA)
ÜRDISED LIIBANONI LIHAPALLID (KEFTA)
VÜRTSIKAS TOMATIDIPP (BANADURAH HARRAH)
RÖSTITUD POMMUPÜREE (BABA GANOUSH)
PAPRIKADIPP (MUHAMMARA)
RÖSTITUD KIKERHERNED
JUUSTUTÄIDISEGA FILOTAINARULLID E. “SIGARID”
HAKKLIHAGA FILOKOLMNURGAD (FATAYER)
RÖSTITUD PEEDID TAHIINIKASTMEGA (SALATET SHMANDAR BIL-TAHINEH)
“KNAFE” RIISIKREEMI JA APELSINISIIRUPIGA (OSMALIYAH)
Ma ise arvan, et kõlab päris hästi :)
Peatse kohtumiseni!!!
oi-oi Pille, minu kõrvuni jõudis kogemata üks uudis homse õhtu kohta...põnev :) Mina olen kindlasti tulija, kuna auto otsustas küll just täna hommiku katkil minna, siis loksun Pärnust bussiga Tallinna...saangi raamatut vahepeal lugeda ;) |
|
Spiidi Abikokk 2010-01-28 12:33:43 |
Pille:
Oi, ma ei jõua oodata ja lõuna jätan vahele! :)
Ragne:
No küll alles uudised levivad :) Tõepoolest, täna põikavad korraks sisse ka selle saate tegijad. Nii et huulepulk ja kamm (või siis ainult kamm ;)) kotti!
Tänane menüü tuleb selline:
PRAETUD KANAMAKS (QASBET DJAJ MEQLIYEH)
RÖSTITUD KANATIIVAD KÜÜSLAUGUDIPIGA (JAWANEH & TOUM)
LAMBAHAKKLIHAKOOK MAGUSHAPU SIBULALISANDIGA (KIBBEH SANIYEH)
RÖSTITUD POMMUD SAFRANIJOGURTIGA
KIKERHERNEPASTA (HUMMUS BI-TAHINA)
PITA-LEIB (PITTA)
ÜRDISED LIIBANONI LIHAPALLID (KEFTA)
VÜRTSIKAS TOMATIDIPP (BANADURAH HARRAH)
RÖSTITUD POMMUPÜREE (BABA GANOUSH)
PAPRIKADIPP (MUHAMMARA)
RÖSTITUD KIKERHERNED
JUUSTUTÄIDISEGA FILOTAINARULLID E. “SIGARID”
HAKKLIHAGA FILOKOLMNURGAD (FATAYER)
RÖSTITUD PEEDID TAHIINIKASTMEGA (SALATET SHMANDAR BIL-TAHINEH)
“KNAFE” RIISIKREEMI JA APELSINISIIRUPIGA (OSMALIYAH)
Ma ise arvan, et kõlab päris hästi :)
Peatse kohtumiseni!!!oi-oi Pille, minu kõrvuni jõudis kogemata üks uudis homse õhtu kohta...põnev :) Mina olen kindlasti tulija, kuna auto otsustas küll just täna hommiku katkil minna, siis loksun Pärnust bussiga Tallinna...saangi raamatut vahepeal lugeda ;) |
|
Kätrin Abikokk 2010-01-28 13:41:22 |
Mina olen ka terve päeva elevil olnud :) Menüü on väga isuäratav! Kohtumiseni õhtul! | |
Fre Abikokk 2010-01-28 21:31:10 |
Kõht täis ja tuju hea, kodus tagasi, lapsed vanni pistetud.... Suur-suur tänu Pillele korraldamise ja vaevanägemise eest ja kaaskokkajatele mõnusa seltskonna eest. Väga loodan, et tuleb jätkuüritusi.... | |
Kajakas Abikokk 2010-01-28 21:41:07 |
Mina ka väga tänan, tõeliselt inspireeriv üritus. Palju uusi teadmisi ning tore seltskond.
Lisaks tänan Vernandat, sain mitu lõbusat juturaamatut, kobingi kohe voodisse lugema. Loodan ka, et sarnaseid üritusi tuleb veelgi. Suur tänu ka sohvrile, kes otse koduukse ette mind sõidutas :) proua söögisõltlane |
|
Kätrin Abikokk 2010-01-28 21:49:38 |
Aitäh Pillele ja kõigile namikatele, tõeliselt tore üritus oli. Väga maitsev toit, mõnus seltskond ja palju uusi retsepte-nippe. Aitäh. Pille, ootan suure suure huviga järge :) | |
Merilin Abikokk 2010-01-28 22:08:34 |
Kõht täis ja tuju hea, kena lõpp pingelisele tööpäevale.
Mina ka jään järge ootama :P
Tänud, Pille! Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Zoozi Abikokk 2010-01-28 22:31:38 |
Kõik oli hästi maitsev. Ka abikaasa kiitis. Mõnusalt tore üritus. Aitäh namikatele ja Pillele! Ootan samuti järge :) | |
Mari-Liis Abikokk 2010-01-28 22:38:17 |
Me tegime ikka tõeliselt maitsvad road täna kambapeale valmis. Mul praegugi veel knafe-magustoidu maitse suus. Suur aitäh Pillele korraldamise ja juhendamise eest! Namikatele aitäh mõnusa seltskonna eest! Loodetavasti tudub ka vapper Nora nüüd juba magusasti oma kodus. | |
Aurora Abikokk 2010-01-28 22:49:53 |
Ootasingi, millal muljeid kuuleb. Naljakas, et terve õhtu valitses foorumis tõeline vaikus. Nüüd tuleb elamusi kui paisu tagant. Kindlasti osaleksin ka järgmistes ettevõtmistes. | |
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |