Nami-Nami kokakoolitused

Kristel
Abikokk
2010-01-28 22:51:54
Ja mina saan 100nda sissekirjutuse just sellise olulise teatega täis - VÄGA MÕNUS OLI! Suur tänu lahedale seltskonnale ja eriti Pillele! Ja järgmise koolituse võiks korraldada Kalamajas - meie osalus oli vist suurim :)
Vernanda
Abikokk
2010-01-28 22:55:39
oli tõesti v tore ja söögid ikka väga head. uskumatu, KUI väikese vaevaga KUI palju head süüa on võimalik teha. ja kui saab, siis broneeriks jah jgm üritusele sama seltskonna. tänud kõigile ja muidugi Pillele eriti. ja Kristjanile ja Norale kannatlikkuse eest. ka mina sain kohe kodu-ukse ette.

Da Vahtra Residence

Profa
Abikokk
2010-01-28 23:58:25
Preilid, provvad - minu lugupidamine, hea söök ja hea seltskond. Mõned pildid leiate www.album.ee/profa - seal on eraldi folder Toiduakadeemia. Pildid on paraku lootusetult üle valgustatud, kadreeringust rääkimata.

Profa köögipool

Mann
Abikokk
2010-01-29 07:20:59
Nii toredad söögid ja pildid! Ma ikka nüüd loodan kogu hingest, et veebruari lõpus või märtsis ka miskit toimub.
Ragne
Abikokk
2010-01-29 10:59:37
Mina jõudsin just hommikuse bussiga Pärnu. Suur-suur tänu Pillele korraldamise vaeva eest ja aitäh kõikidele toreda seltskonna eest. Jään kindlasti ootama ka järge :) Tööl juba esimesed muljed ka räägitud ja osad retseptid juba jagatud töökaaslastele. Nädalavahetusel plaanis kindlasti kanamaks :) Küsimus veel ülimaitsva küüslaugukastme kohta. Eile kasutatud kastmes ei olnud ju kasutatud kartulit, eks? ja siis veel Pille, on Sul infot, millal Sinu tegemistest ja eilsest koolitusest saadet võib ETV-s näha?

www.kokkama.ee

Spiidi
Abikokk
2010-01-29 11:06:07
Minu poolt ka suured tänusõnad. Väga huvitav oli võrdselt nii söökide kui ka seltskonna poolest! Huvitav oli näha inimesi, kellelt ma viimased poolteist aastat pea üle-päeva nõu olen küsinud ja kes siiani varjusid ainult nime taha. Tõesliselt meeldiv seltskond! Kiidan väga Pille algatust. Selline üritus on eriti meeldiv tänu sellele, et sellises vormis on väga meeldiv uusi maitseid katsetada. Paljud nendest toitudest oleksid mul kodus proovimiseks natuke keerukad tundunud. Kuid tegelikult olid lihtsad ja eriti maitsvad. Mul on baba-ganuš juba õhtuses menüüs :) Seega, veelkord tänu Pillele. Oli meeldiv kohtuda! Ja panen end kirja järgmisele üritusele! :)

le D?ner

Ilse
Abikokk
2010-01-29 11:11:59
Mina panen ennast järgmise kokandusklubi osalemise ootelehele !

Ilse köögis

Spiidi
Abikokk
2010-01-29 11:24:28
Vernanda:
oli tõesti v tore ja söögid ikka väga head. uskumatu, KUI väikese vaevaga KUI palju head süüa on võimalik teha. Ja kui saab, siis broneeriks jah jgm üritusele sama seltskonna.
Mina sekundeerin! Seltskond oli nii tore, et kokkaks teiega kasvõi kohe täna uuesti! :)

le D?ner

Merilin
Abikokk
2010-01-29 12:00:55
Ragne:
Küsimus veel ülimaitsva küüslaugukastme kohta. Eile kasutatud kastmes ei olnud ju kasutatud kartulit, eks?
Kartulit ei olnud, jogurtit oli retsepti maksimumkogus ja küüslauk oli soolaga imehoolikalt väga ühtlaseks pastaks uhmerdatud :)

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-01-29 12:15:34
Nii tore lugeda, et eilsed osalejad rahule jäid. Meil oli ka väga tore :) Meeldiv oli näha neid nami-namikaid, keda varem kohanud polnud - neid oli eile 6. Väga toredad inimesed olid kõik! Kõhud said ka täis, vaatamata mu hirmule, et laud kuidagi lage tundus :O Äkki peab tõesti jätkuürituse ka millalgi tegema :P MMm. Peab teema välja mõtlema... Esmalt aga järgmisel teisipäeval (2.2) Liibanoni mezze teine voor juba uutele inimestele. Menüü tuleb ilmselt enam-vähem sama, väikeste mugandustega (peedisalati tahiinikastet peab veel timmima; pita-saiad kohe alguses hakkama panema, tomatikastme asemel münditzatziki jne. Võib-olla teeme ka falafele.) Kui mõlemad koolitused läbi on, siis panen kõik retseptid kokku ja lisan eraldi retseptifaili lehele ka. PS Keegi unustas maha oma Victorinoxi noa!?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>