Annne Kokaõpilane 2010-02-02 09:12:33 |
Pille:
Kui teisi soovijaid ei ole, siis mina olen valmis osa võtma :) Netcat:
Kurb lugu küll. Ehk mõni teine kord siis.
Jah, selline kurb lugu, et mulle tuli just parajal ajal külla minu vana hea vaenlane põsekoopapõletik. Arvan, et ei suuda kuidagi kohale tulla. Kui on veel soovijaid, siis minu koha võib vabaks lugeda. Ilsu:
Mina panen ennast järgmise kokandusklubi osalemise ootelehele ! YZMA:
Ilsu ja/või YZMA, kui tahate täna Liibanoni õhtule tulla, siis on veel see võimalus! Andke meilitsi (info@nami-nami.ee) või siinsamas teemas teada.Tere, soovin ka osaleda 2.veebruari koolitusel. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-02 09:45:25 |
Annne:
Ok, Annne. Ootame Sind täna õhtul Toiduakadeemias!!!
Kuna ka Vahkis ei saa täna tulla, siis on endiselt üks koht vaba!
Kui teisi soovijaid ei ole, siis mina olen valmis osa võtma :) |
|
Grete Kokaõpilane 2010-02-02 11:58:11 |
Oeh, ma tahaks ka tulla, aga kahjuks pole väikest preilit kuskile jätta hetkel. :( | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-02 12:13:27 |
Grete:
Grete, oleneb preili vanusest - võid ta ka kaasa võtta, kui ta on nõus natuke omapäi mängima söögisaalis nt?
Oeh, ma tahaks ka tulla, aga kahjuks pole väikest preilit kuskile jätta hetkel. :( |
|
Leoola Abikokk 2010-02-02 22:27:03 |
meie grupil siis ka käidud, mina jäin väga rahule. eriti hea meel on, et sain filotainaga sõbraks, kindlasti lähevad osad asjad kordamisele | |
Seenekas Abikokk 2010-02-02 23:23:45 |
Tänan kena ühiskokkamise eest, mul kujunesid ruttu omad lemmikud ja ilmselt paar asja lähevad kohe töösse. PS. Nagu arvata oligi, meeldis mehe jaoks kaasa antud magustoit temale väga. PPS. Pille, ma olen suutnud vist need retseptid maha unustada, no ei saanud nad kuhugi pudeneda. Ehk tulevad kusagilt välja. Piinlik ja niuks. | |
Yahna Kokaõpilane 2010-02-03 09:33:38 |
Minule ka väga meeldis! Lähen juba täna kikerherneid ostma! ka minu mehele meeldis magustoit väga, niiet kui tainast kuskilt saada on, siis läheb kindlasti kordamisele! | |
Zoozi Abikokk 2010-02-03 09:37:33 |
Yahna:
Kataifi-tainast suutsin leida ainult Kaupmehest :)
Minule ka väga meeldis! Lähen juba täna kikerherneid ostma! ka minu mehele meeldis magustoit väga, niiet kui tainast kuskilt saada on, siis läheb kindlasti kordamisele! |
|
Elis Abikokk 2010-02-03 11:15:00 |
Tahaks ka tänada kõiki eilse grupi liikmeid mõnusa õhtupooliku eest ja eriti tänaks Pillet, et sellise asja ette võttis. Loodetavasti tuleb ka tulevikus taolisi kursusi nami-namikatele. Eriti meeldejääv eilsest menüüst oli kanamaks, mis oli lihtsalt super ja meeldiv üllatus oli ka peet tahiinikastmega.. ja paprikadippi pole vist vaja mainidagi- see oli enamusele meelepärane. Knafe oli meeldiv üllatus ,kuna pole eriline riisidessertide fänn kunagi olnud, aga see konkreetne isend oli väga huvitav- apelsinisiirup oli selle asja juures muidugi täielik hitt! | |
Netcat Abikokk 2010-02-03 11:51:00 |
Zoozi:
Kui ma ei eksi, siis on seda ka Prismas. Yahna:
Kataifi-tainast suutsin leida ainult Kaupmehest :)Minule ka väga meeldis! Lähen juba täna kikerherneid ostma! ka minu mehele meeldis magustoit väga, niiet kui tainast kuskilt saada on, siis läheb kindlasti kordamisele! Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> |