Kärt Abikokk 2009-10-09 14:15:04 |
Kui see koolitus just 17-18. november ei toimu, siis tuleksin lausa kahekesi :) | |
Ragne Abikokk 2009-10-09 19:18:32 |
Pille tundub, et koolitusele tuleks rohkemgi rahvast kui 15 ;) | |
Yahna Kokaõpilane 2009-10-28 16:50:41 |
Jee! mina kaa! Ma arvan ka, et kardad põhjendamatult, kuna tundub, et osalejate arv on juba ette lõhki läinud! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-12 12:39:45 |
Lõpuks ometi on mul rõõm teada anda, et tulemas on selline üritus: [b]Pommu, kikerhernes, granaatõun, lambaliha, bulgur ja roosivesi e. Nami-Nami kokandusklubi Liibanoni mezze-õhtu Toiduakadeemias. Neljapäeval, 28. jaanuaril 2010. a. kell 18-? (kogunemine alates 17.30) Kuni 14 inimest (1 koha on Toiduakadeemia reserveerinud), osalustasu 400 krooni inimese kohta. Osalustasu katab söögid ja vee, kõik retseptid saab koju kaasa. Kõhu saate kindlasti vägagi täis :P Kohapeal on võimalik soodsalt osta Toiduakadeemia majaveini (paar pudelit lubas Toiduakadeemia ka ise välja panna). NB! Kõikidele osalejatele on väike kingitus ka Victorinoxi poolt! [/b] Palun jätke teade oma osalussoovist siia teemasse, ma hoian silma peal ja panen soovijatest rühma kokku. Maitsvate tervitustega (Sahteyn!) Teie Peakokk, Pille | |
Kajakas Abikokk 2010-01-12 12:43:03 |
oo, tundub põnev. Ma registreerun. proua söögisõltlane |
|
Kristel Abikokk 2010-01-12 12:47:30 |
Pille:
Pille, kas sina ise viid kursuse läbi? Lõpuks ometi on mul rõõm teada anda, et tulemas on selline üritus: [b]Pommu, kikerhernes, granaatõun, lambaliha, bulgur ja roosivesi e. Nami-Nami kokandusklubi Liibanoni mezze-õhtu Toiduakadeemias. Neljapäeval, 28. jaanuaril 2010. a. kell 18-? (kogunemine alates 17.30) Kuni 14 inimest (1 koha on Toiduakadeemia reserveerinud), osalustasu 400 krooni inimese kohta. Osalustasu katab söögid ja vee, kõik retseptid saab koju kaasa. Kõhu saate kindlasti vägagi täis :P Kohapeal on võimalik soodsalt osta Toiduakadeemia majaveini (paar pudelit lubas Toiduakadeemia ka ise välja panna). NB! Kõikidele osalejatele on väike kingitus ka Victorinoxi poolt! [/b] Palun jätke teade oma osalussoovist siia teemasse, ma hoian silma peal ja panen soovijatest rühma kokku. Maitsvate tervitustega (Sahteyn!) Teie Peakokk, Pille |
|
Kristel Abikokk 2010-01-12 12:48:53 |
Aga vaatamata küsimusele, registreerun! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-12 12:50:48 |
Kristel:
Oih, unustasin kirjutada, et vägesid juhatan tõepoolest ise :)
Pille:
Pille, kas sina ise viid kursuse läbi?Lõpuks ometi on mul rõõm teada anda, et tulemas on selline üritus: [b]Pommu, kikerhernes, granaatõun, lambaliha, bulgur ja roosivesi e. Nami-Nami kokandusklubi Liibanoni mezze-õhtu Toiduakadeemias. Neljapäeval, 28. jaanuaril 2010. a. kell 18-? (kogunemine alates 17.30) Kuni 14 inimest (1 koha on Toiduakadeemia reserveerinud), osalustasu 400 krooni inimese kohta. Osalustasu katab söögid ja vee, kõik retseptid saab koju kaasa. Kõhu saate kindlasti vägagi täis :P Kohapeal on võimalik soodsalt osta Toiduakadeemia majaveini (paar pudelit lubas Toiduakadeemia ka ise välja panna). NB! Kõikidele osalejatele on väike kingitus ka Victorinoxi poolt! [/b] Palun jätke teade oma osalussoovist siia teemasse, ma hoian silma peal ja panen soovijatest rühma kokku. Maitsvate tervitustega (Sahteyn!) Teie Peakokk, Pille |
|
Spiidi Abikokk 2010-01-12 13:14:06 |
Palun mind kirja panna! | |
Kätrin Abikokk 2010-01-12 13:52:18 |
Palun kirja panna Kätrin + 1. Kas nii ikka ka saab? Ja kas 28 jaanuar Toiduakadeemias plaanitud koolitus Eesti kodune-gurmee, mida pidid ka juhendama asendub siis sellega? | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |