Liiseli Abikokk 2009-04-26 21:02:11 |
Rohelised kuklid nõgesega. Järgmine kord paneksin vähem suhkrut. | |
Profa Abikokk 2009-04-27 09:53:19 |
Eile siis tehtud karulaugu-kurgisalat ja vahukoore baasil karulauguvõi mis tuli ääretult maitsev.
Võtsin kimbu karulauku, 400g vahukoort ja lasin köögikombainis võiks (nugadega lisavidinaga) Pärast lusikaga veel natuke segamist, pool teelusikat jämedat soola ja valmis ta oligi. |
|
Ristl Kokaõpilane 2009-04-27 14:58:36 |
Kuna minu halvasti haritud aias on peenardel tärganud naat, siis tegin vaniljemaitselisi naadimuffineid. Olid üle ootuste head! Kuna ma oma teismelistele ei öelnud, mis see roheline asi seal sees on, siis nad sõid ka. Läheb kindlasti kordamisele, eriti arvestades naadi püsivat pealekasvu :) Ablas miisu. |
|
Kajakas Abikokk 2009-04-27 16:41:24 |
Mina tegin täna karulaugupestot, jube hea, ausalt kohe. Retsept siit. Kirjutasin pisut blogis ka. proua söögisõltlane |
|
Tiina Abikokk 2009-04-27 17:47:28 |
Endiselt karulaugulainel. Tegin valge oa pasteeti, kus kasutasin võiube ja küüslaugu asemel panin peotäie karulauku. Esimene oapasteedi tegemine ja tulemus oli... huvitav :D Sidrunimahlaga soovitan ettevaatlik olla, lisasin ka pisut suhkrut, et liiga hapu ei oleks. Peaks ikka küüslauguga ka proovima.
Siis tegin veel karulauguvõid (segasin või sisse peenestatud karulaugu, riivitud sidrunkoort, veidi soola ja sidrunimahla). Ja muidugi mitut sorti karulaugusalatit - kurgi ja redise ja jogurtiga; kuskussi ja tomati ja õlikastmega; salatilehtede ja tomatiga. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Kardemon Abikokk 2009-04-28 23:37:13 |
Väga tore teema! Siin foorumis on umbrohuteema, sealt innustust saades võtsin eelmisel aastal ette naadimuffinite tegemise ehk siis üldse esimese umbrohutoidu :D Nii et sel aastal oleksin igatahes veel midagi proovinud. Loodan siit innustust saada ;) Kindlasti tahaks kuusekasvudest, nõgesest ja võilillest midagi proovida. Aga nädalavahetusel sõime riisiga naati. Soolase toiduga ja koogikestena. (need udupildid ehk annavad mingit aimu :)
http://kardemon.blogspot.com |
|
Hexy Abikokk 2009-04-29 09:19:40 |
Zoozi:
Tegin täna lõunaks karulaugusuppi,mida meie pere sööb juba aastaid. Supp on mõnus kerge -puljong, kartul, porgand, porru, karulauk ja viimaks lahtiklopitud muna, serveerimiseks hapukoor. proovisin ka seda suppi teha, a panin vist kogustega puusse, natuke liiga lahja tuli :) lisasin veidi munanuudleid. |
|
Hexy Abikokk 2009-04-29 09:24:35 |
tahaksin teha seda kevadist naadipirukat (nami namist) a no küll läheb raskeks korjata 300gr naati :P mul hetkel 60gr suure raske tööga kokku kogutud | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-29 09:45:15 |
Hexy:
:) :) :) Eks me korjasime ka kaua-kaua :)
Mina tegin karulauguga sõira. Täitsa mõnus oli, aga pean korra veel tegema ja koguseid timmima, enne kui retsepti saan üles panna.
tahaksin teha seda kevadist naadipirukat (nami namist) a no küll läheb raskeks korjata 300gr naati :P mul hetkel 60gr suure raske tööga kokku kogutud |
|
Kätrin Abikokk 2009-04-29 10:00:28 |
Mina käisin nädalavahetusel maal. Rohisin rabarberi peenart naadist puhtaks :) Korjasin kõik need pisitillukesed lehekesed kaussi kokku, et ka esimest korda elus umbrohutoitu süüa. Tegin naadimuhvineid. Nägid välja igati kihvtid ja säbrulised, said ainult tulimagusad minu jaoks :( Kahjuks pilti ei saanud teha, kuna fotokas on lemmikuga koos reisil, aga nägid välja väga kevadised. Viisin portsu ka töö juurde. Huviga uuriti, mis see roheline seal sees on?! :) Kadusid laualt kiiresti. Karulauk on järgmiseks plaanis- kohe kui turule õnnestub. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |