MOSHI MOSHI jaapaniteemalised koolitused

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2010-06-03 15:53:40
Sushi valmistamine kodusel viisil! 30. juuni kell 18:00 – 20:30, Tallinna Õpetajate Maja Vürtsituba (Raekoja plats 14) Kuuldes sõna sushi meenub paljudele inimestele toores kala. Tegelikult kuuluvad sushi toitude hulka erinevad veiniäädikaga maitsestatud riisist road, mille koostises vahel on toores kala, kuid mitte alati. Sushi ajalugu ulatub 7. sajandisse, kui valmistati kala kääritades Nare-zushit. Meie sushikoolituse käigus on osalejatel võimalik saada põhjalik ülevaade sushi ajaloost, toorainetest ning sushi valmistamise protsessist, alates riisi keetmisest kuni etiketini. Tutvume ka Jaapani toidukultuuri ning harjumustega. 2,5 tunnise koolituse käigus valmistame koos Sinuga riisi ja munarulli (atsuyaki tamago) ning sushidest õpime tegema: Futomaki (paksem sushi rull), Hosomaki (peenem sushi rull), Nigirisushi, Chirashisushi (dekoreeritud sushi). Kui sushi valmistamine selge, hellitame endi maitsemeeli vastvalminud hõrgutistega. Iga osaleja saab enda poolt valmistatud ning ülejääva sushi koju kaasa võtta. Kursus on ennekõike mõeldud sushihuvilistele, kes soovivad oma peret ja sõpru kodustes tingimustes omavalmistatud sushiga üllatada. Koolituse hinnas sisalduvad eelpool nimetatud sushivalikud, Ume-shu (Jaapani ploomivein), Matcha-jäätis, Jaapani roheline tee, koolitusmaterjalid ja väike kingitus. Sushit valmistab Mitsue Yoshimura, sushist ja selle valmistamisest räägib Kertu Bramanis. Kestvus: 2,5 tundi (koolitus on ühekordne) Maksumus: 650.-/1 inimene Koolitus toimub, kui registreerunud on vähemalt 10 osalejat. Maksimaalne ühel koolitusel osalevate inimeste arv on 15 inimest. Lisainformatsioon ja registreerimine: Info@moshimoshi.ee või tel. 56 610 936 (Marit Mänd)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2010-09-06 17:35:45
Sushi valmistamine kodusel viisil! 22. septembril kell 18:00 – 20:30, Tallinna Rahvaülikoolis, Estonia pst 5 Kuuldes sõna sushi meenub paljudele inimestele toores kala. Tegelikult kuuluvad sushi toitude hulka erinevad veiniäädikaga maitsestatud riisist road, mille koostises vahel on toores kala, kuid mitte alati. Sushi ajalugu ulatub 7. sajandisse, kui valmistati kala kääritades Nare-zushit. Meie sushikoolituse käigus on osalejatel võimalik saada põhjalik ülevaade sushi ajaloost, toorainetest ning sushi valmistamise protsessist, alates riisi keetmisest kuni etiketini. Tutvume ka Jaapani toidukultuuri ning harjumustega. 2,5 tunnise koolituse käigus valmistame koos Sinuga riisi ja munarulli (atsuyaki tamago) ning sushidest õpime tegema: Futomaki (paksem sushi rull), Hosomaki (peenem sushi rull), Nigirisushi, Chirashisushi (dekoreeritud sushi). Kui sushi valmistamine selge, hellitame endi maitsemeeli vastvalminud hõrgutistega. Iga osaleja saab enda poolt valmistatud ning ülejääva sushi koju kaasa võtta. Kursus on ennekõike mõeldud sushihuvilistele, kes soovivad oma peret ja sõpru kodustes tingimustes omavalmistatud sushiga üllatada. Koolituse hinnas sisalduvad eelpool nimetatud sushivalikud, Ume-shu (Jaapani ploomivein), Matcha-jäätis, Jaapani roheline tee, koolitusmaterjalid ja väike kingitus. Sushit valmistab Mitsue Yoshimura, sushist ja selle valmistamisest räägib Kertu Bramanis. Kestvus: 2,5 tundi (koolitus on ühekordne) Maksumus: 650.-/1 inimene Koolitus toimub, kui registreerunud on vähemalt 10 osalejat. Maksimaalne ühel koolitusel osalevate inimeste arv on 15 inimest. Lisainformatsioon ja registreerimine: Info@moshimoshi.ee või tel. 56 610 936 (Marit Mänd)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2010-09-13 13:57:51
Pille:
Sushi valmistamine kodusel viisil! 22. septembril kell 18:00 – 20:30, Tallinna Rahvaülikoolis, Estonia pst 5
Aktiivseid nami-namikaid esindab sel korral TUULI ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tuuli
Postitusi: 65
Kokaõpilane
2010-09-14 10:00:26
Pille:
Pille:
Sushi valmistamine kodusel viisil! 22. septembril kell 18:00 – 20:30, Tallinna Rahvaülikoolis, Estonia pst 5
Aktiivseid nami-namikaid esindab sel korral TUULI ;)
:) Esindan suurima heameelega ja luban nami-namikate lippu kõrgel hoida :) Tänud meie peakokale suurepärase võimaluse eest!

Ise tehtud. Hästi tehtud

Üllekas
Postitusi: 210
Abikokk
2010-09-14 17:01:14
See tundub nii lahe koolitus, et peab ikka ise ka kunagi sammud sinna sättima :)
Tuuli
Postitusi: 65
Kokaõpilane
2010-09-24 08:17:44
Mina teen sügava tänukummarduse peakokale ja raporteerin, et kahjuks küll ise ei saanud osaleda (laps oli veidi tõbine ja sellises olekus on ta erakordselt memmekas ja leppimatu kõigi asendusemmede osas), kuid meie pere meesesindaja jäi väga rahule ja karbitäis isevalmistatud sushit toodi ka mulle koju. Maitses ülihästi. Suur tänu, Pille!

Ise tehtud. Hästi tehtud

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2010-10-14 10:31:09
[b]Sushi valmistamine kodusel viisil! 29. oktoobril kell 18:00 – 20:30, Tallinna Rahvaülikoolis, Estonia pst 5[/b] Kuuldes sõna sushi meenub paljudele inimestele toores kala. Tegelikult kuuluvad sushi toitude hulka erinevad veiniäädikaga maitsestatud riisist road, mille koostises vahel on toores kala, kuid mitte alati. Sushi ajalugu ulatub 7. sajandisse, kui valmistati kala kääritades Nare-zushit. Meie sushikoolituse käigus on osalejatel võimalik saada põhjalik ülevaade sushi ajaloost, toorainetest ning sushi valmistamise protsessist, alates riisi keetmisest kuni etiketini. Tutvume ka Jaapani toidukultuuri ning harjumustega. 2,5 tunnise koolituse käigus valmistame koos Sinuga riisi ja munarulli (atsuyaki tamago) ning sushidest õpime tegema: Futomaki (paksem sushi rull), Hosomaki (peenem sushi rull), Nigirisushi, Chirashisushi (dekoreeritud sushi). Kui sushi valmistamine selge, hellitame endi maitsemeeli vastvalminud hõrgutistega. Iga osaleja saab enda poolt valmistatud ning ülejääva sushi koju kaasa võtta. Kursus on ennekõike mõeldud sushihuvilistele, kes soovivad oma peret ja sõpru kodustes tingimustes omavalmistatud sushiga üllatada. Koolituse hinnas sisalduvad eelpool nimetatud sushivalikud, Ume-shu (Jaapani ploomivein), Matcha-jäätis, Jaapani roheline tee, koolitusmaterjalid ja väike kingitus. Sushit valmistab Haruyo Allikivi, sushist ja selle valmistamisest räägib Kertu Bramanis. Kestvus: 2,5 tundi (koolitus on ühekordne) Maksumus: 650.-/1 inimene Koolitus toimub, kui registreerunud on vähemalt 10 osalejat. Maksimaalne ühel koolitusel osalevate inimeste arv on 15 inimest. Lisainformatsioon ja registreerimine: Info@moshimoshi.ee või tel. 56 610 936 (Marit Mänd)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kiilike
Postitusi: 1100
Abikokk
2010-10-29 23:48:29
Suured tänud peakokale! Sushi tegemise koolitusest on öelda ainult head. Kuna varem ei ole ise teinud ja tegelikult pole ka uurinud seda siis oli kõik uus ja huvitav. Väga tore õhtu oli nii sushide kui inimeste osas. Nu ja esimese katsetuse kohta said rullid üsna viisakad. Aa, ja see rull kus riis väljas poole jääb oli põnev, sest ise poleks vist usaldanud katsetama hakata. Aitähh .

kiilikese köögikatsetused

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2010-11-12 10:33:45
[b]Sushi valmistamine kodusel viisil! Neljapäeval, 2. detsembril kell 18:00 – 20:30, Tallinna Õpetajate Maja Vürtsituba (Raekoja plats 14)[/b] Kuuldes sõna sushi meenub paljudele inimestele toores kala. Tegelikult kuuluvad sushi toitude hulka erinevad veiniäädikaga maitsestatud riisist road, mille koostises vahel on toores kala, kuid mitte alati. Sushi ajalugu ulatub 7. sajandisse, kui valmistati kala kääritades Nare-zushit. Meie sushikoolituse käigus on osalejatel võimalik saada põhjalik ülevaade sushi ajaloost, toorainetest ning sushi valmistamise protsessist, alates riisi keetmisest kuni etiketini. Tutvume ka Jaapani toidukultuuri ning harjumustega. 2,5 tunnise koolituse käigus valmistame koos Sinuga riisi ja munarulli (atsuyaki tamago) ning sushidest õpime tegema: Futomaki (paksem sushi rull), Hosomaki (peenem sushi rull), Nigirisushi, Chirashisushi (dekoreeritud sushi). Kui sushi valmistamine selge, hellitame endi maitsemeeli vastvalminud hõrgutistega. Iga osaleja saab enda poolt valmistatud ning ülejääva sushi koju kaasa võtta. Kursus on ennekõike mõeldud sushihuvilistele, kes soovivad oma peret ja sõpru kodustes tingimustes omavalmistatud sushiga üllatada. Koolituse hinnas sisalduvad eelpool nimetatud sushivalikud, Ume-shu (Jaapani ploomivein), Matcha-jäätis, Jaapani roheline tee, koolitusmaterjalid ja väike kingitus. Sushit valmistab Haruyo Allikivi, sushist ja selle valmistamisest räägib Kertu Bramanis. Kestvus: 2,5 tundi (koolitus on ühekordne) Maksumus: 650.-/1 inimene Koolitus toimub, kui registreerunud on vähemalt 10 osalejat. Maksimaalne ühel koolitusel osalevate inimeste arv on 15 inimest. Lisainformatsioon ja registreerimine: Info@moshimoshi.ee või tel. 56 610 936 (Marit Mänd)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pellenovelle
Postitusi: 14
Kokaõpilane
2010-12-01 13:44:04
Kursus oli ammu plaani võetud ning tänu nami-namile sinna täpselt aasta tagasi ka sattusin. Igal juhul soovitan kõigile, kes tahavad sushivalmistamist kodus proovima asuda. Võluvad õpetajad (s. h on ka külaline Jaapanist) ei räägi kui raske ja keeruline on sushi valmistamine, vaid näitavad, kuidas seda Jaapani kodus igapäevaselt valmistatakse ja milliseid aineid meil kasutada saab. Tore ja hubane õhtupoolik. Peale koolitust võiks siis kodus läbi proovida, et ikka käe sisse jääks.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>