Nami-Namikad teevad käsitööd

Seenekas
Abikokk
2009-03-21 21:20:31
Tullia, nii toredaid köögiteemalisi käsitööteoseid polegi näinud. Viimati võtsin ette pajakinnaste heegeldamise, aga olin nii kriitiline, et nad ei äratanud minus vaimustust. See-eest pean kiitma oma teistpoolt, kellelt saan tihti kas omatehtud pannilabidaid, lõikelaudu või muud puutööd. Praegu kummitab mind mosaiiktehnikas suvise õuelaua plaadi tegemise plaan. Selle kavatsen küll ise valmis teha. Aga selleks on veel ühtteist muretseda. Kui nüüd veel päris vanast ajast rääkida, siis korra istusid poisid laua all mõnusalt ja vaikselt. Sööma tulles olid neil jalas narmastega püksid - tegid teised endid hindukateks.
Fre
Abikokk
2009-03-21 23:07:15
Ma ei tea mida ma üldse siin teemas tuian. Aga kuidagi käib minu konnasilma pihta. Just täna kolisin viltimisvilla toast vanast riidekirstust pööningule, sai kaks 60 liitrist plastkastitäit. Toas hakkasid koid kallale kippuma. Ma ikka loodan, et ehk kunagi on veel aega ja viitsi käsitööga tegeleda.
Suviki
Kokaõpilane
2009-03-22 17:00:34
Netcat:
W00t, vaffa põll! Minul on muidu põlledega sama moodi, et põlle ettepanemise võimalus meenub alles pärast seda, kui tainas valmis ja kõht jahune :)
Sama siin - kui on näha, et riided on eest juba lootusetult jahused, siis hüüan appi. Viimati, kui mees mulle jahuste riiete peale põlle sidus märkis ta, et see ongi armas. :)

Paljajalu

Vandiste
Abikokk
2009-03-23 18:41:21
Mina nüüd aasta jagu koon, hullult - kannatavad kodutööd, kokkamised, lapsed ja mees :D. Siis vahelduseks õmblen. Harva ka tikin ja heegeldan.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-05-16 17:42:18
See pole küll üldse kokanduslik käsitöö, aga siiski jagaks. Nimelt tegin oma tütrekesele sellise hälliteki: See on selline kaua tehtud, kaunikene tekike. Nimelt oli plaanis see veebruaris, kui ma dekreedis pidin olema, valmis heegeldada. Muster oli ammu valmis vaadatud, 'vanaema ruut' raamatust "200 heegeldatud ruutu" (siinkohal aitäh Krentule, kes raamatut soovitas ja Kristale, kes aitas seda raamatupoes otsida mullu sügisel). Aga me märtsi algupoolel oodatud tütreke otsustas jaanuari lõpus juba ilmale tulla. Kuna veetsime 10 päeva Pelgulinna sünnitusmajas, siis ise enam lõnga ostma ei pääsenud. Seal olles tellisin telefonitsi lõngad ära (taas aitäh Krentule lõngasoovituse eest ja Veimevaka müüjatele, kes telefonitsi tellimuse vastu võtsid ja toone valida aitasid :)). Kristjan tõi mulle lõngad ära ja nii ma siis haiglas need 42 heegelruutu valmis heegeldasin. Siis saime koju ja kaks kuud ei teinud ma mitte midagi. Siis heegeldasin ruudud kokku. Ja serva ka kenasti. Ja jälle ei teinud paar nädalat midagi. Täna hommikul aurutasin-triikisin siis tekikese lõpuks valmis. Ise olen väga rahul - imekena sai :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Vandiste
Abikokk
2009-05-16 18:33:26
Oo, Pille, imeilus! Kõlbab jahedama ilmaga vankrisse lapsele peale ja suvel võib sooja ilmaga murule titekesele alla panna.
Mann
Abikokk
2009-05-16 19:50:06
Tubli tüdruk. Tundub naa suur ja lõputa töö :)
Seenekas
Abikokk
2010-03-26 00:15:54
Näe Kairit, ma ka tegin just mullu mehele suveks sarnased mütsid, peab vist uue suveks tegema, mõnus näputöö uudiste vaatamise kõrvale. Muidu meil siin kipub nokatsitega selline "traktoristi" päevitus tulema, aga ilma ka pole päikese käes hea. Mis puutub kõige poest saamise juttu, siis pelmeene muide saab sealt ka. :D Isetehtu on ikka isetehtu ja hoopis teise väärtusega.
Köögikatake
Abikokk
2010-04-07 12:12:24
Lihavõtteks sai heegeldatud uued munahoidikud.

Tee seda, mida armastad ja armasta seda, mida teed.

Kairit
Abikokk
2010-04-14 15:02:37
Kokandusega mul enamus käsitööd kahjuks ei seostugi, aga eile tegin ühe komplekti veiniklaasidele sõrmuseid, see vast läheb siia teemasse... Blogipostitus sellest teemast siin.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>