Seenekas![]() Abikokk 2009-03-21 21:20:31 |
Tullia, nii toredaid köögiteemalisi käsitööteoseid polegi näinud. Viimati võtsin ette pajakinnaste heegeldamise, aga olin nii kriitiline, et nad ei äratanud minus vaimustust. See-eest pean kiitma oma teistpoolt, kellelt saan tihti kas omatehtud pannilabidaid, lõikelaudu või muud puutööd. Praegu kummitab mind mosaiiktehnikas suvise õuelaua plaadi tegemise plaan. Selle kavatsen küll ise valmis teha. Aga selleks on veel ühtteist muretseda. Kui nüüd veel päris vanast ajast rääkida, siis korra istusid poisid laua all mõnusalt ja vaikselt. Sööma tulles olid neil jalas narmastega püksid - tegid teised endid hindukateks. | |
Fre![]() Abikokk 2009-03-21 23:07:15 |
Ma ei tea mida ma üldse siin teemas tuian. Aga kuidagi käib minu konnasilma pihta. Just täna kolisin viltimisvilla toast vanast riidekirstust pööningule, sai kaks 60 liitrist plastkastitäit. Toas hakkasid koid kallale kippuma. Ma ikka loodan, et ehk kunagi on veel aega ja viitsi käsitööga tegeleda. | |
Suviki![]() Kokaõpilane 2009-03-22 17:00:34 |
Netcat:
Sama siin - kui on näha, et riided on eest juba lootusetult jahused, siis hüüan appi. Viimati, kui mees mulle jahuste riiete peale põlle sidus märkis ta, et see ongi armas. :)
W00t, vaffa põll! Minul on muidu põlledega sama moodi, et põlle ettepanemise võimalus meenub alles pärast seda, kui tainas valmis ja kõht jahune :) |
|
Vandiste![]() Abikokk 2009-03-23 18:41:21 |
Mina nüüd aasta jagu koon, hullult - kannatavad kodutööd, kokkamised, lapsed ja mees :D. Siis vahelduseks õmblen. Harva ka tikin ja heegeldan. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-05-16 17:42:18 |
See pole küll üldse kokanduslik käsitöö, aga siiski jagaks. Nimelt tegin oma tütrekesele sellise hälliteki:
![]() |
|
Vandiste![]() Abikokk 2009-05-16 18:33:26 |
Oo, Pille, imeilus! Kõlbab jahedama ilmaga vankrisse lapsele peale ja suvel võib sooja ilmaga murule titekesele alla panna. | |
Mann![]() Abikokk 2009-05-16 19:50:06 |
Tubli tüdruk. Tundub naa suur ja lõputa töö :) | |
Seenekas![]() Abikokk 2010-03-26 00:15:54 |
Näe Kairit, ma ka tegin just mullu mehele suveks sarnased mütsid, peab vist uue suveks tegema, mõnus näputöö uudiste vaatamise kõrvale. Muidu meil siin kipub nokatsitega selline "traktoristi" päevitus tulema, aga ilma ka pole päikese käes hea. Mis puutub kõige poest saamise juttu, siis pelmeene muide saab sealt ka. :D Isetehtu on ikka isetehtu ja hoopis teise väärtusega. | |
Köögikatake![]() Abikokk 2010-04-07 12:12:24 |
Lihavõtteks sai heegeldatud uued munahoidikud.
|
|
Kairit![]() Abikokk 2010-04-14 15:02:37 |
Kokandusega mul enamus käsitööd kahjuks ei seostugi, aga eile tegin ühe komplekti veiniklaasidele sõrmuseid, see vast läheb siia teemasse...
![]() |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |