Kodukana Kokaõpilane 2011-10-25 14:57:28 |
köögiga seotud käsitööd on mul vähe. teen niisama aeg-ajalt närvi rahustuseks kõike: õmblen, koon, heegeldan....niplipitsi ei tee... kevadine pajakinnas ning kaanetõstmise lapike põll, mida ma kannan kui külalised tulevad ja kokkamine pooleli... ja käsitöö üldiselt on blogis craft labeli all | |
Karolin Abikokk 2011-10-25 21:50:05 |
Oii, tõeliselt armas ja õrn põlleke, sellist kannaks isegi uhkelt:) | |
Ilse Abikokk 2012-10-13 18:16:04 |
Granny Smith õunad sobivad ka pulmalaua kaunistuseks:) | |
Ilse Abikokk 2013-01-07 10:09:13 |
Sellise triibulise teki heegeldasin oma tütrele jõuludeks. Lapselaps ja meie Lotte naudivad hetkel teki mõnusid;) | |
Üllekas Abikokk 2013-01-08 00:05:26 |
Väga ilus tekk Ilsu! Endal ka varsti plaanis üks tekk teha. Hetkel kogun ideid... | |
Ilse Abikokk 2013-01-08 12:54:55 |
Üllekas:
Aitäh Üllekas:) Mina sain idee ühelt sisustusajakirja pildilt. sealt võtsin värvivaliku ja umbes siis mustri kordused ja hakkasin järjest tegema. Tuli muidugi hoopis teistsugune aga sama armas ja ilus kui seal ajakirjapildil:)
Väga ilus tekk Ilsu! Endal ka varsti plaanis üks tekk teha. Hetkel kogun ideid... |
|
Kodukana Kokaõpilane 2013-01-28 23:33:40 |
aasta lõpus sai tehtud nii üht kui teist. a näidata tahaks just seda pajakinnast, lapse mõõdus tegin. | |
Oliivipuu Abikokk 2013-08-27 21:56:52 |
No kui see minu küsimus ka käsitöö hulka kuulub, siis oleks vist veidi kergendus selle segu valmistamisel küll, kui keegi nõu annaks. Kui söögisooda sekka tilgutada aroomiõli, siis sellest saab õhuvärskendaja. Nüüd küsimus, kui palju peaks olema soodat ja kui mitu tilka õli? Kas on mingi kindel vahekord ainetel või nii kuidas juhtub, kui suur purk jne? Ette tänades! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-08-28 00:30:06 |
Oliivipuu:
Oliivipuu, siin blogipostituses pannakse 5-15 tilka väikese purgitäie söögisooda kohta :)
No kui see minu küsimus ka käsitöö hulka kuulub, siis oleks vist veidi kergendus selle segu valmistamisel küll, kui keegi nõu annaks. Kui söögisooda sekka tilgutada aroomiõli, siis sellest saab õhuvärskendaja. Nüüd küsimus, kui palju peaks olema soodat ja kui mitu tilka õli? Kas on mingi kindel vahekord ainetel või nii kuidas juhtub, kui suur purk jne? Ette tänades! |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > |