Nami-Namikad teevad käsitööd

Kaare
Abikokk
2010-04-24 18:33:13
Nii tahaks, et käsitöö jaoks oleks rohkem aega. Tahaksin ühe korraliku laudlina õmmelda ja mustri alla äärde tikkida. Ja riidest salvrätikuid olen ka juba ammu tahtnud õmmelda/tikkida. Minu viimane näputöö pole küll köögiga seotud, aga pole köögist ka väga kaugel :) Riidest kott pesulõksude hoidmiseks.

Koopatibi küpsetab...

Pozataja
Abikokk
2010-04-24 19:00:15
need juurviljad ja muffinid on jubevahvad lapsele mängimiseks.

Pozataja

Elis
Abikokk
2010-08-03 20:33:40
Nüüdsest võib kohvik Mooni külastades näha teenindajatel (+ Janal) seljas linasest riidest rahvuslikus stiilis tikandiga pluuse, mille valmimisel ka mina oma väikeste käekestega kaasa lõin. Telliti igale töötajale kaks pluusi, millest esimese komplekti viisin eile ahjusoojana nii ära, et ei jõudnud piltigi teha. Kui hakkasin täna teisest partiist pilti tegema, siis otsustas fotokas katki minna :( Ebaõnn! Ehk tulevikus Jana saadab ise mõne pildi.
Profa
Abikokk
2010-08-04 00:15:26
Lõpetasin just uue aiamööbli tegemise, pilte veel teinud ei ole, aga valmis sai söögilaud, kaks pinki ja töölaud-nõudekapp.

Profa köögipool

Tullia
Abikokk
2010-08-04 07:58:59
Profa:
Lõpetasin just uue aiamööbli tegemise, pilte veel teinud ei ole, aga valmis sai söögilaud, kaks pinki ja töölaud-nõudekapp.
Profa, ma väga ootan Su pilte inspiratsiooni mõttes, sest abikaasal plaan lähima paari nädala jooksul sama komplekt kokku panna.

Tullia jutukesed

Tullia
Abikokk
2010-08-04 08:02:31
Minu uued linased lauakatted väikse tikandiga.

Tullia jutukesed

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-08-04 09:30:03
Tullia:
Kuna mu 2 ja poole aastane preili keedab, praeb ja serveerib, siis heegeldasin talle mõned asjad potti pistmiseks ja mõned kohvi kõrvale taldrikule sättimiseks. See muidugi ei tähenda, et ta ei nõutaks ka endale kooritud kartulit ja taignasegamise õigust :)
Tullia, kas Sa neid köögivilju-küpsetisi heegeldad vaba käega või olid Sul mingid kavandid-mustrid silme ees? Tahaks ise ka ühtteist teha, aga ei tea, kas võtta peenralt porgand ja riskeerida ise või leida mingid juhised.
Elis:
Nüüdsest võib kohvik Mooni külastades näha teenindajatel (+ Janal) seljas linasest riidest rahvuslikus stiilis tikandiga pluuse, mille valmimisel ka mina oma väikeste käekestega kaasa lõin. Telliti igale töötajale kaks pluusi, millest esimese komplekti viisin eile ahjusoojana nii ära, et ei jõudnud piltigi teha. Kui hakkasin täna teisest partiist pilti tegema, siis otsustas fotokas katki minna :( Ebaõnn! Ehk tulevikus Jana saadab ise mõne pildi.
Väga vahva! Mul kohe kihk Mooni neid tikitud pluuse vaatama minna ;)
Tullia:
Profa:
Profa, ma väga ootan Su pilte inspiratsiooni mõttes, sest abikaasal plaan lähima paari nädala jooksul sama komplekt kokku panna.
Ma jään ka Profa pilte ootama!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tullia
Abikokk
2010-08-04 11:32:07
Pille, vaatasin Ravelry`st, kuidas põhimõtteliselt teha (kasvatada-kahandada) ja siis tegin nö vaba käega.

Tullia jutukesed

Blondie
Abikokk
2010-08-04 18:05:17
Tullia:
Pille, vaatasin Ravelry`st, kuidas põhimõtteliselt teha (kasvatada-kahandada) ja siis tegin nö vaba käega.
Kellele heegeldada ei meeldi, siis väga lihtne on teha ka vildist: http://www.juneatnoon.com/2010/05/i-think-the-saying-is-nom-nom-nom/ Sellist värvilist vilti müüakse näiteks Tiimaris.
Profa
Abikokk
2010-08-04 18:51:11
Tullia:
Profa:
Pildid ja jutt nüüd olemas. http://profatoitub.blogspot.com/2010/08/aiamoobli-ehitus.html

Profa köögipool

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>