Aiahooaeg 2009 ja 2010

Liilia
Abikokk
2010-04-27 11:44:58
Blondie:
Mann:
Esimene rabarber aiast läks pisarakoogi sisse.
Wow! Väga vinge, ma käisin ka luuramas, aga meil on rabarberivartest praegu kõige pikem varreke alles 2 cm...
mina panin eelmisel nädalal rabarbrile tükikese nn.peenravaipa (seda musta) peale ja täna on ilusad nii 15 cm varred juba, nädalavahetusel saab kooki! :P

Köögitoimkond

Vandiste
Abikokk
2010-04-27 16:22:18
Silx:
Ise vajan mulda, et saaks kuhugi edasi minna. :)
Sama häda. Kõik spinatid, porgandid ja herned ootavad mullakoormat.
Ilse
Abikokk
2010-04-27 17:12:21
Vandiste:
Silx:
kui oleks abiks ,siis minu pere mehed hangeldavad mullaga ja sõnnikuga ka;) võib ühendust võtta

Ilse köögis

Vandiste
Abikokk
2010-04-27 18:24:02
Mulle vist sellest abi ei ole, sest vaevalt on mõistlik Tallinna lähistelt (eeldan, et seal kandis nad selle mulla ja sõnnikuga tegelevad) 2 m3 mulda Pärnumaale vedada. Teistele hädalistele aga kindlasti teretulnud info.
Silx
Abikokk
2010-04-28 08:58:00
Ilsu:
Vandiste:
Silx:
kui oleks abiks ,siis minu pere mehed hangeldavad mullaga ja sõnnikuga ka;) võib ühendust võtta
Tallinna lähistel? Kus kandis? ;) Ja kas nad ise ka kohale toovad? Oleks huvi küll. :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Ilse
Abikokk
2010-04-28 09:15:30
Silx:
Tallinna lähistel? Kus kandis? ;) Ja kas nad ise ka kohale toovad? Oleks huvi küll. :)
Toovad küll kohale ka, helista ja küsi lisa tel: 522 2738 Indrek

Ilse köögis

Hexy
Abikokk
2010-04-28 11:58:50
Zoozi:
Mul aiamaad pole :( Oma rõdult saan aga juba värsket salatit, tilli, peterselli, beebimangoldit, rohelist sibulat, hernevõrseid. Rukolat saab ka varsti. Aknalaual köögis on basiilik, sidrunmeliss ja tüümian :)
kas rõdul liiga külm ei ole?? ma pole julgenud veel oma taimi sinna ümber tõsta, kuigi meil on rõdul aken ees.

Hexy asjatab

Zoozi
Abikokk
2010-04-28 15:08:53
Hexy:
Zoozi:
Mul aiamaad pole :( Oma rõdult saan aga juba värsket salatit, tilli, peterselli, beebimangoldit, rohelist sibulat, hernevõrseid. Rukolat saab ka varsti. Aknalaual köögis on basiilik, sidrunmeliss ja tüümian :)
kas rõdul liiga külm ei ole?? ma pole julgenud veel oma taimi sinna ümber tõsta, kuigi meil on rõdul aken ees.
Meil polnud suurt valikut. Väiksem poiss käis lusikaga mulda söömas ja nii me otsustasimegi panna rõdule ära, Külm pole ära võtnud. Meil kinnine rõdu ja hommikune päike. :)

Zoozi tegemised

Blondie
Abikokk
2010-04-28 15:54:04
Liilia:
Blondie:
Mann:
Esimene rabarber aiast läks pisarakoogi sisse.
Wow! Väga vinge, ma käisin ka luuramas, aga meil on rabarberivartest praegu kõige pikem varreke alles 2 cm...
mina panin eelmisel nädalal rabarbrile tükikese nn.peenravaipa (seda musta) peale ja täna on ilusad nii 15 cm varred juba, nädalavahetusel saab kooki! :P
Mu rabarberipeenar asub Põhja-Eesti päris rannikul, eks see annab ka tunda. Katmine on hea mõte, tänud! :) Pole seda siiani nii peeneks taimeks pidanud, et katmine pähe oleks tulnud.
Itakene
Abikokk
2010-04-28 23:13:56
Siin punastavat smaili ei ole niiet siis lihtalt nii küsisngi: kas esimese külvimulla viskan lihtsalt minema ja kas turbapotid võin koos taimega ümber istutada. Ma esimest aastat aknalaua aednik ja igasugune õpetus on teretulnud. Ja kuna ma peaks taimi pikeerima (tean juba sellist sõna jah:) ) hetkel nad umbes 1-2 cm. Jutt siis maitsetaimedest, mida seemnest kasvatan: basiilik, vürtsbasiilik, koriander, rukkola, lehtsalat, tüümian jne. Aidake siis lollikest..

köögimaania

<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 >>