Merilin Abikokk 2009-02-11 11:38:01 |
Netcat:
Katseklaasist saab purud ja jahud edukalt kätte nimetissõrmega kergelt koputades või raskel juhul spaatli abil, harjumise asi :)
Ja sildid pole ometi mingi probleem. Need on ju lausa poes müügil. Proovi sa märgistamata klaasidega eksperimenti korraldada :D
Ainult läbi paistavad nad kahjuks... mistõttu peaks kogu seda toredust kapis hoidma. Thredahlia:
See on tore mõte juhul, kui suudad meeles pidada kõigi nendes torudes sisalduvate maitseainete nimed ja säilivusajad, sest silte seal ju ei ole... ja kättesaamisega on vist kah tükk tegu.Need klaastorud alumisel pildil on katseklaasid laborialuses - päris tore mõte :) Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Netcat Abikokk 2009-02-11 12:48:25 |
Millises poes müüakse katseklaase ja nende silte? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pinnu Abikokk 2009-02-11 15:03:45 |
Minul on kodus kuuene rivi "katseklaasides" maitseaineid. Ostsin kunagi Prantsusmaalt. Ja need katseklaasid on puidust alusele paigaldatud. Välja näeb alus umbes selline, nagu näpuotsas vere võtmise toas nendel katseklaasidel on. Kahjuks jah, päike teeb kiiresti oma töö. Aga mul on seal rohkem ilu-maitseained. ;) | |
Merilin Abikokk 2009-02-11 15:26:27 |
Netcat:
Katseklaase ja eraldi korke vaevalt et poes müüakse, neil ikka omad edasimüüjad, aga kõiksugu valgeid kleebitavaid silte on kontoritarvete poes igas mõõdus. Ja sobivad kleepida nii sekretäril ümbrikule, laborandil katseklaasile kui ka vanaemal moosipurkidele. Millises poes müüakse katseklaase ja nende silte? Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Marju Abikokk 2009-02-11 20:46:05 |
Täna nägin ilusaid õhukindlalt suletavaid purke mingis... äkki oli Superbox selle poe nimi? Ilusad purgi täitsa, aga klaasist paraku (nagu ikka maitseainepurgid millegipärast). Aga mis puutub siltidesse, siis mul siin nendel purkidel on lihtsalt paberile kirjutatud ja teibiga kleebitud. Seda varianti saaks vast ka katseklaaside puhul kasutada. | |
Sinisilm Kokaõpilane 2009-03-04 11:42:48 |
Netcat:
Mul on segastel asjaoludel neid katseklaase, korke kahjuks pole.
Kui huvi on, siis priva Millises poes müüakse katseklaase ja nende silte? |
|
Marju Abikokk 2009-04-16 10:01:13 |
Märkasin ilusaid ja päris häid väikseid maitseainepurke Rotermani piirkonnas HomeArt poes. Kindlalt kinni käiva kaanega, suuremalt jaolt läbipaistmatud, väikese katmata kohaga, kust paistab, mis sees on. Minu meelest väga head ja ilusad. | |
Spiidi Abikokk 2009-04-16 10:41:47 |
Marju:
Mulle ka meeldisid need. Need on sellise pinnaga kuhu saab ka kriidiga peale kirjutada, mis sees on.
Märkasin ilusaid ja päris häid väikseid maitseainepurke Rotermani piirkonnas HomeArt poes. Kindlalt kinni käiva kaanega, suuremalt jaolt läbipaistmatud, väikese katmata kohaga, kust paistab, mis sees on. Minu meelest väga head ja ilusad. |
|
Ussicke Abikokk 2009-04-18 15:20:49 |
Minul tulevad SantaMaria topsikutel plastsõelad küünega urkides kõksti maha ja lähevad suhteliselt hõlpsalt pärast tagasi ka. Ma mõnikord ei taha sõelaga raputada, vaid teelusikaga maitseaineid lisada ja siis kakun ikka sõela maha purgi päält, kougin lusikakesega vajaliku koguse "puru" ja panen pärast sõela-kaane tagasi. | |
Pisi-Pisi Abikokk 2009-05-14 16:11:04 |
Mul on idee, kiitke või laitke seda. Kas maitseaineriiuli panemine pliidi kohale seinale oleks väga loll mõte? Sinna lähevad ju soojad toiduaurud, kas need võivad mõjuda maitseainetele pahasti? Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |