Marink Kokaõpilane 2009-03-17 16:16:43 |
Käisn seal lõunal eile. Täidetud seened maitsesid päris hästi. Eksperimendi korras oli täiesti OK koht, kuid kuna olen suur lihasõber, et mitte öelda sõltlane, siis tõenäoliselt alaliseks külastajaks ei jää. | |
Marju Abikokk 2009-03-18 11:31:54 |
Õnnestus külastada. Sõin kotlette, mis olid tehtud tatrast ja millestki veel, juurde kartuli-porgandiputru ja peale seenekastet. Jõin pudelivett ja kokku läks 44 krooni. Tatrakotlett oli harjumatu, aga üldse mitte halb. Täitsa mõnus ja lihtne toit. Loodan, et jäävad püsima. Rahvast paistis käivat küll seal. | |
Eva Abikokk 2009-03-18 13:01:29 |
Phanterzy:
Eks see ole maitse asi, aga et asi d.naisteka foorumi suguseks lahmimiseks ei läheks, oleks siiski tore kui oma arvamusi ka põhjendatakse. Elementaarne, et võiks kirjas olla, mida söödi.
käisin täna seal restoranis, kui aus olla pole elu sees midagi nii jubeda maitsega söönud kui seal. söök tundus selline nagu oleks saepuru vette kastetud, ilma maitseta ja imal, ning mida roog edasi seda jubedamaks läks nimi ja väljanägemine. igatahes enam elusees ei tõsta sinna oma jalga, sest see söök on ainult söödav vist sõja ajal ja suure näljaga. |
|
Eva Abikokk 2009-03-26 13:23:43 |
Olen "sunnitud" muljetama tänasest kaasaostust - võib-olla oli kõht ka tühi, aga väga maitsev oli: peedikotletid (üldsegi mitte rasvased!), tofukotletid (mõnusad vürtsised), kõrvitsapirukas (tõeline leid, sisu koos porgandiga ja magus) ning mustikamuffin, mis esialgu pettis oma liigselt saiase välimusega, aga sööma hakates oli hästi mõnus. | |
Proua Simpson Abikokk 2009-03-28 17:46:29 |
Eva:
Pean tunnistama, et mina jätsin seal ka hiljuti ühe kohupiimakoogi järgi. Ma pole kunagi kohupiimakooki söömata jätnud, aga seal jätsin. Ma seletasin seda endale nii, et nad on tõenäoliselt asendanud kõikvõimalikud loomsed rasvad taimsetega, aga kohupiimakoogi juures on vist rasval maitse koha pealt ikkagi väga kandev roll. Ma ei tea, kas see seletus nüüd õige on... Aga muus osas olen sealsete toitudega üsna rahul, valik on üsna hea. Phanterzy:
Eks see ole maitse asi, aga et asi d.naisteka foorumi suguseks lahmimiseks ei läheks, oleks siiski tore kui oma arvamusi ka põhjendatakse. Elementaarne, et võiks kirjas olla, mida söödi.käisin täna seal restoranis, kui aus olla pole elu sees midagi nii jubeda maitsega söönud kui seal. söök tundus selline nagu oleks saepuru vette kastetud, ilma maitseta ja imal, ning mida roog edasi seda jubedamaks läks nimi ja väljanägemine. igatahes enam elusees ei tõsta sinna oma jalga, sest see söök on ainult söödav vist sõja ajal ja suure näljaga. |
|
Maris Abikokk 2009-03-31 13:29:26 |
Minulgi käidud, aga kuna sattusime sinna õhtul just vahetult enne sulgemist, siis maitseelamus jäi saamata. Kartuli-oavorm ja seenekaste riisiga leidsid tee meie taldrikutele. Esimese toidu puhul tundsin, et kombinatsioon oli liialt üheülbaline oma tärkliserikkusega, teisalt seenekaste tavalistest shampinjonidest oli natuke liiga vähese seenemaitsega. Tofukotlette ja kõrvitsapirukat, mida Eva mainis, oleksin tahtnud proovida, aga ei olnud õnne. Ehk teinekord. Samas hindan väga kogu ettevõtmise ideed. | |
KarinKöögis Kokaõpilane 2010-07-21 21:10:53 |
Algul tundus väga heade toitude ja odavate hindadega koht olevat, kuid kui olin juba mitut erinevat asja proovinud, siis kuidagi ei meeldinud enam. Toidud jätsid alati seisnud mulje ja mitmel roal, ei mäleta enam mida sõin, oli vastikult tunda tugevat majoneesi vms ebameeldivat maitset, mis tundus kähku ja ebaprofessionaalselt valmistud olevat. Koht iseenesest teab-mis mugav ka ei ole, rohkem selline söökla moodi läbihüppamise koht. Lõpuks jäigi meeldima vaid söögikoha idee tervislikust ja lihata toidust. | |
Kodumeeskokk Kokaõpilane 2010-11-04 09:21:19 |
Idee on neil hea ,aga teostus on viimasel ajal kõvasti alla käinud. Kas siis ei leitud piisavalt häid töötajaid või oli põhjus kuskil mujal. Eks see toidlustuse äri ongi väga keeruline ja kokal on väga suur roll selles. | |
Marju Abikokk 2010-11-04 10:06:36 |
See koht on nüüd kinni juba mõnda aega ka. | |
<< < 1 | 2 > |