Vandiste Abikokk 2009-02-09 09:57:58 |
Pille:
Jumal tänatud, et Hiina aasta vahetus, muidu teeksin vist platsi puhtaks :D, kuna eelmine aasta oli minu (roti)aasta.
Õnne kõigile noa võitjatele! Kibedat välgutamist! Ilmselgelt soosib see Research Randomizer teatud nami-namikaid. Kui Vandiste oleks ka sel korral auhinna saanud, oleks asi juba lõbusaks läinud :D :D |
|
Spidur Abikokk 2009-02-09 10:40:13 |
hurraa! randomizer oli lõpuks minu vastu ka helde! | |
Põrnikas Abikokk 2009-02-09 12:10:59 |
oi aitäh! väga tore üllatus :) | |
Zoozi Abikokk 2009-02-09 14:52:35 |
:) aitäh!!! | |
Gegegerda Abikokk 2009-02-22 17:07:00 |
Gerda sai ka täna oma täitsa esimese läätsehautisega hakkama. :)
Lähemalt saate lugeda blogist: läätsehautis kanaga.
www.gegegerda.blogspot.com |
|
Zoozi Abikokk 2009-02-26 11:08:11 |
Eile tegin üht mõnusat ja maitsvat indiapärast läätsesuppi. Maitses kõigile. Algul suppi tehes tundus, et midagi oleks nagu puudu, aga kuna ise natuke tõbine, siis ei hakanud maitset timmima. Mõtlesin, et eks siis teised ütlevad, mis puudu. Aga kui juurde sai pigistatud sidrunimahl, siis sain aru, et see oligi see, mis puudu. Üks arusaamatus oli ka supi tegemisel. Nimelt seal kirjas, et läätsed vees keeta. Aga seda, et kas see keeduvesi lisada koos läätsedega või ilma supipõhjale? Ma lisasin koos veega, sest muidu poleks supimõõtu välja andnud. | |
Cat774 Kokaõpilane 2009-02-28 13:57:05 |
Merit:
Proovisin ka seda retsepti. Nägi päris isuäratav välja :) .
Kahjuks ei olnud sellel hetkel fotokat käe ulatuses. :s
Kuigi pere seda toitu külle eriti süüa ei tahtnud :(
Mõtted liiguvad juba uue läätse toidu suunas. Kui keegi oskab soovitada mõnd retsepti, mille hind nii kõrge ei tule kui spinati-läätse supil, siis oleks väga tänulik. ;) Sai proovitud Jamie Oliveri Ministry of Food kokaraamatust päris spinati-läätse suppi. [color=#FF0000]Päikest[/color] |
|
Merit Kokaõpilane 2009-03-22 19:36:28 |
Cat774:
No aga proovi siis porgandi-läätse suppi :)
Retsept on siin
Merit:
Proovisin ka seda retsepti. Nägi päris isuäratav välja :) .
Kahjuks ei olnud sellel hetkel fotokat käe ulatuses. :s
Kuigi pere seda toitu külle eriti süüa ei tahtnud :(
Mõtted liiguvad juba uue läätse toidu suunas. Kui keegi oskab soovitada mõnd retsepti, mille hind nii kõrge ei tule kui spinati-läätse supil, siis oleks väga tänulik. ;)Sai proovitud Jamie Oliveri Ministry of Food kokaraamatust päris spinati-läätse suppi. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-25 11:06:45 |
Kika, Põrnikas ja Fre - mul on teie Victorinoxi noad ikka veel üle andmata. Kas saaksite mulle oma postiaadressi ja pärisnime meili peale saata - panen posti. Meiliaadress on siis info @ nami-nami punkt ee | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-30 09:12:37 |
Adonay:
Adonay, eile oli Stockmannis purgiläätsi täitsa saada, rohelised ja Itaalia päritolu (vist). Samas riiulis, kui neil seal konservitud kikerherned on! Hinda enam ei mäleta, aga oli vist igati mõistlik..
Kahju, et Eesti kaubandusvõrgus purgiläätsesid müüa pole, ainult kuivatatud. Aga saab ka nendega kõik head söögid tehtud :) |
|
<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> |