LÄÄTSED ja nende kasutamine köögis

Kiilike
Abikokk
2009-03-30 21:46:21
Pille:
Adonay:
Kahju, et Eesti kaubandusvõrgus purgiläätsesid müüa pole, ainult kuivatatud. Aga saab ka nendega kõik head söögid tehtud :)
Adonay, eile oli Stockmannis purgiläätsi täitsa saada, rohelised ja Itaalia päritolu (vist). Samas riiulis, kui neil seal konservitud kikerherned on! Hinda enam ei mäleta, aga oli vist igati mõistlik..
nii, jagaks siis oma salajast purgiläätsede ostukohta ... kaupmehe hulgi :) Kuigi jah, laupäeval ostsin vist hetkel nende viimased läätsed :P

kiilikese köögikatsetused

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-01 18:12:08
Pille:
Kika, Põrnikas ja Fre - mul on teie Victorinoxi noad ikka veel üle andmata. Kas saaksite mulle oma postiaadressi ja pärisnime meili peale saata - panen posti. Meiliaadress on siis info @ nami-nami punkt ee
Põrnika aadress on mul nüüd olemas, Kika ja Fre oma ootan ka!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Fre
Abikokk
2009-04-01 22:37:34
Appi, mulle nuga, kust, mille eest? Alles nüüd märkasin...
Fre
Abikokk
2009-04-01 22:59:52
Pille, saatsin meili. Ja jõudsin veidi hinge tõmmata ning arusaamisele, et tegelikult valitseb maailmas ikkagi õiglus. Nagu näha osalesin läätseteemas puhtalt seetõttu, et läätsi tõesti armastan ja ei pööranud auhinnale üldse tähelepanu. Viimane aga võttis jalad selga ja tuli ise minu juurde. Saamahimupõhised kooskokkamised pole kunagi tulemusi andnud. Igal juhul suured tänud ja palju õnne ka teistele.
Fre
Abikokk
2009-04-10 23:26:54
Suur tänu Pille, nuga käes - tegelikult juba paar päeva aga lihtsalt tänud uppusid muude askelduste vahele. See Nami-nami kaardike, mis noaga koos ümbrikus oli on imeilus (ma ikka rohkem turundusinimene kui kokandusinimene ;)). Aga no tõesti, väga harva on seda tüüpi visiit või muidu kaardikesi, mida tahaks alles ja lausa nähtavale jätta. Mitte et mulle nuga ei meeldiks, eksole - see on väga asjalik.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-11 08:29:01
Fre:
Suur tänu Pille, nuga käes - tegelikult juba paar päeva aga lihtsalt tänud uppusid muude askelduste vahele. See Nami-nami kaardike, mis noaga koos ümbrikus oli on imeilus (ma ikka rohkem turundusinimene kui kokandusinimene ;)). Aga no tõesti, väga harva on seda tüüpi visiit või muidu kaardikesi, mida tahaks alles ja lausa nähtavale jätta. Mitte et mulle nuga ei meeldiks, eksole - see on väga asjalik.
Tore kuulda, et Eesti Post tegutseb. Ja see kaardike on Nami-Nami järjehoidja, käib Su parima kokaraamatu vahele :)

Fre
Abikokk
2009-04-11 09:31:58
Uups, et siis järjehoidja hoopis... Aga ilus ikkagi.
Põrnikas
Abikokk
2009-04-11 20:57:07
Minul ka nuga nüüd käes. Aitäh! Ja see järjehoidja on tõesti super tore. Rändas kohe ühe pooleli oleva raamatu vahele (mis tõsi küll pole kokaraamat, aga küll ta kunagi ka mõne kokaraamatu vahele jõuab!)
Zoozi
Abikokk
2009-04-25 21:44:48
Väga maitsev ja toitev - läätsehautis chorizo vorstiga. Ei teagi nüüd, kas kasutasin rohelisi või pruune läätsesid. Pakilt ka ei lugenud välja, kuigi kodus olev poolik pakk, mis oli samasugune, siis selles olid küll rohelised läätsed. Uues pakis aga tundusid pruunikamad. Kasutasin vimaseid. Meeldis, et ei keenud pudruks. Hea oli :)

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-10-12 15:15:02
Olen viimase nädala jooksul juba kaks korda läätsesuppi teinud. Mis teha, kui õues tuul vuhiseb ja vihm peksab vastu aknaklaasi!! Mõlemad olid väga mõnusad - esimene siidiselt pehme-terav (vürtsikas läätsesupp laimimahlaga), teine kookospiimaga ja mõnusalt mahe-tummine (läätsesupp kookospiimaga):

<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 >>