Tullia![]() Abikokk 2009-04-02 09:02:15 |
Eile sai igaüks õhtuks oma toidu. Laps tahtis riisiputru, mida ta sõi nii maasikamoosi kui võiga. Endale tegin võiga hautatud lillkapsast. Magustoiduks sõime virsikukompotti. Meespoolele, kes tuli hiljem koju, pistsin ahju kanakoivad ja kartulid. | |
Vandiste![]() Abikokk 2009-04-02 18:43:35 |
Ahjus küpsetatud kala tomati ja peterselliga, kõrvale aurutatud kartulid ning seemnesai. Joogiks õunamahl. Magustoiduks vaniljejäätis šokolaadi tükkidega. | |
Tullia![]() Abikokk 2009-04-02 19:04:14 |
Pruunid läätsed praetud suitsupeekoniga. Nüüd mõtlen, kuidas magusaisu leevendada. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-04-02 19:26:44 |
Tuli selline kirju multi-kulti õhtusöök. Esmalt kikerherne-tomatihautis chorizoga (Hispaania), siis punased läätsed tomati ja karriga (dhal) (India). Magusaks hakkan kohe tegema portugali kreemikookidest inspireeritud kardemonihõngulisi apelsinikreemiga lehttainakoogikesi.
![]() ![]() ![]() |
|
Aurora![]() Abikokk 2009-04-02 19:46:29 |
Eile õhtul olin külla kutsutud, kuhu viisin kaasa väikseid muffinivormi seenepirukaid ja peedi-sinihallitusjuustupirukaid. Kuna aga armastan ümmargusi pirukaid vormida, siis jääb alati üle lehttaignaribakesi, millega miskit peale pole hakata. Mina voolin (tean, et nii ei tehta ja lehttaigen kaotab seeläbi oma võlu) ribakestest sellised sõrmejämedused pulgad, rullin neid veel näiteks tšillihelvestes, või ka mooniseemnetes, ehk siis kuivatatud ürdipurus ja küpsetan ahjus kuldseks. Sametise sibulasupi, mida manustasin täna õhtul, juurde on tšillised pulgakesed (grissinid?) super mõnusad. | |
Ragne![]() Abikokk 2009-04-02 20:45:20 |
Tegin üle pika aja kana-klimbisuppi,,, üks minu lemmiksuppe. Täna pärastlõunal tähistasime ka poja 10kuuseks saamist, tegin imehead šokolaadi-juustukooki ning kamatrühvleid. | |
Dee![]() Abikokk 2009-04-02 21:44:20 |
Meil oli täna Oma Maitse ühest vanemast numbrist nopitud ja lihtne punase sibula pirukas fetajuustu ja oliividega, mida olen sageli teinud ja millest isu otsa ikka ei saa.
Seekord vedas, sain enne tormijooksu pirukale seda isegi pildistada. :D
![]() |
|
Zoozi![]() Abikokk 2009-04-02 22:52:32 |
Vasikaliha sidruntüümianikastmes. Plaanisin teha vasikaliha algul Tessa Kirose moodi, aga see siin tundus põnevam. Toit oli väga maitsev, eriti meeldis kapsalisand päikesekuivatatud tomatitega.
Magustoiduks kirsi-kaerahelbevorm. Ei olnud kõige parem. Enda arust pidin tegema seda teist varianti, aga olin kirja pannud hoopis selle siin ja see ei olnud nii hea kui lootsin. Muna-piimasegu muutis kaerahebed pehmeks ja see ei maitsenud mulle, nagu kasha :) Sõime vanillikastmega.
![]() ![]() |
|
Nipitiri![]() Abikokk 2009-04-03 09:35:20 |
Tegin eile õhtul mingi versiooni Szegedi guljašist, üldse mitte selle retsepti järgi. Tšilliga ei koonerdanud ja muidu tuli väga hea, ainult vedelik auras ahjus liiga ära. | |
Tiina![]() Abikokk 2009-04-03 10:00:16 |
Eile lõunaks tegin omale leiva-juustu omletti. Õhtusöögiks sõime värsket salatit (panin sisse purgipõhjast järelejäänud võiube, tõesti palju maitsvamad oad kui nt punased), laps sai lisaks friikartuleid.
Päris õhtul sõime veel jäätist, sinihallitusjuustu ja puuvilju. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
<< < 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 > >> |