Redfox
Abikokk 2009-08-13 16:59:10 |
suitsulõhe mis vahetas välja ise omatehtud tumeda porgandileiva vahele topitud nõmeda juustu, terve hunnik eilsest esimese koolipäeva buffet´s jäänd lõhet. hiinakapsasalat, riivitud porgandit hunnik keedukartul. pool ümmargust porgandileiva täna olen kinni pistnud see on tihkusest hoolimata ülimaitsev nagu ei tea mis. ma ikka pean uue tegema järgmiseks paariks nädalaks. | |
Tullia
Abikokk 2009-08-13 17:40:28 |
Tänane lõunasöök sai säädud ühe lapse sünnipäeval. Pakuti karulisalatit, porgandipirukaid (valmistatud kohupiimataignast ja olid väga maitsvad) ning kohupiimakooki. | |
Hexy
Abikokk 2009-08-13 19:40:54 |
Ma olen viimased nädalad nii tublisti süüa teinud, et pole aega eriti arvutisse tulla. Panen siia meie pere õhtusöögid: Esmaspäev - spagetid grillitud lihaga+ tomatid ja magusaks mustikajäätis Teisipäev - juurviljapüreesupp, mustikajäätisekokteil Kolmapäev - Kukuseenekaste kartulite ja toorsalatiga, mustsõstrabeseekook ja munavalgekook (nami namist) Neljapäev - Broilerisalat, hapupiimapannkoogid võilillemeega Reedeks plaanis - küpsetatud risoto sulatatud juustu ja peekoniga (nami nami) ja magusaks mustsõstra kohupiimakook | |
Mari-Liis
Abikokk 2009-08-13 20:10:09 |
ma sõin hiigelhunniku omakasvatatud aedube-keedetud, sulavõi ja tilliga.
Magustoiduks baski kook (muretainas ja keedukreem), kõrval oma punaste tikrite moos vaniljega.
|
|
Kirsike
Abikokk 2009-08-13 21:12:27 |
Päeval söödi ilmsel suurel hulgal praetud kukeseeni. Õhtuks tegin niimoodi tehtud praetud maksa, serveerisin kartuliga, sest polentat ei tahetud. Tõeliselt hea oli, mees sõi kohe mitu portsu ja kiitis :) Magusat polnud, aga tegin õlle-juustuleiba, jälle :) | |
Kätrin
Abikokk 2009-08-13 21:44:33 |
Täna pisikene sünnipäeva järel-tähistamine. Kuna külaline on teada oma avatud meele poolest, tegin väikese tortilja laua. Hakkliha-juustu-paprika täidis ja kurgi-koore kaste. Oli hea. Magustoiduks tegin Pierre Herme retsepti järgi eklääre, mis kahjuks ebaõnnetusid- küpsetasin liiga vähe- keskelt jäid nätsked. Head olid ikkagi. | |
Seenekas
Abikokk 2009-08-13 22:27:07 |
Keedukartul tilliga, kalkunihakklihast kotletid, kurgi-tomatisalat. Pavlova põldmarjade ja vaarikatega. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-13 22:30:59 |
K2trin:
Mul läks ka esimene partii veidi untsu. Kutsusime neid keedutainakeelekesteks ja sõime niisama kreemiga. Maitsesid väga head :P
Tänane lõunasöök Viimsi Delicatos - kohv, sibula-tuunikalapirukas ja tükk šokolaadikooki.
Õhtul käisid sõbrad külas kiiret õhtusööki söömas - isetehtud rukkileib (imehea), suvikõrvitsa-kukeseenekaste penne makaronidega (igati hea), beseekattega sõstrakook (imehea).
Magustoiduks tegin Pierre Herme retsepti järgi eklääre, mis kahjuks ebaõnnetusid- küpsetasin liiga vähe- keskelt jäid nätsked. Head olid ikkagi.
|
|
Tziiki
Abikokk 2009-08-14 00:43:05 |
jätkan imelike õhtusöökide traditsiooni-õun, virsik, 4 õllesigarit, latte, üks shokolaadi komm-ja seda kõik tartuffil filmi nautides :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Zoozi
Abikokk 2009-08-14 09:22:30 |
Eile lõunaks tegin lastele ja endale kartul suitsupeekoni ja loorberiga. Suurem poiss nokkis pea pool tundi kartulitükkidelt koort ära. Ta ei suutvat muidu süüa. Õnneks olin loorberitükid juba enne ära korjanud. Muidu aga maitses meile kõigile :)
Õhtuks spargelkapsakuskuss laimikastmega. Väga maitsev. Mees võttis kohe mitu suurt portsu. :)
Magustoiduks imehea kirsi-kohupiimastruudel. Oli maitsev ka veel jahtununa täna hommikul.
|
|
| << < 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 > >> | ||