Kinnipanekuohus restoranid

Kärt
Abikokk
2010-06-01 12:27:55
Käisime seal paar korda, oli täitsa OK. Pirosmanile jäi küll alla aga muidu oli täitsa hea. Kahju küll, et jälle otsas.

Kahekesi Kalamaja köögis

Antoine
Kokaõpilane
2010-06-18 14:25:40
sakura?
Netcat
Abikokk
2011-01-14 19:04:04
Põhjust jälle rubriiki täiendada. Vertigo on läinud (nagu kuulunukse, siis koos Boulangerie'ga). Huvitav, kas see tähendab ka nende kaubamärgi all müüdavate toodete kadumist poodidest? Need tunduvad ju olevat end just kõvasti "sisse söönud" igale poole. http://majandus.delfi.ee/news/uudised/restoran-vertigo-on-suletud.d?id=38437295 Sama loo kommentaaridest selgub, et kinni on pandud ka Cafe Akadeemia Mustamäel (see on seal Nordea kontori kõrval, kui ma ei eksi?) ja Kamikaze pubi. Isiklikult kummastki viimasest puudust ei tunne. Ei leidnud seni põhjust külastada, poleks ka edaspidi leidnud. Loodetavasti keegi võtab siiski ruumid üle ja teeb midagi asjalikku.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Merilin
Abikokk
2011-01-14 21:41:57
Netcat:
Sama loo kommentaaridest selgub, et kinni on pandud ka Cafe Akadeemia Mustamäel (see on seal Nordea kontori kõrval, kui ma ei eksi?) ja Kamikaze pubi. Isiklikult kummastki viimasest puudust ei tunne. Ei leidnud seni põhjust külastada, poleks ka edaspidi leidnud. Loodetavasti keegi võtab siiski ruumid üle ja teeb midagi asjalikku.
Cafe Akadeemia on kinni ja asendust kuuldavasti ei tule. Nende köögist puudust ka ei oska õnneks või kahjuks tunda (töötan kogemata samas majas)...

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Laurentzius
Abikokk
2011-01-14 22:32:32
Kamikazes on minu teada remont..

Vanapere köögikatsetused

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-01-14 22:35:30
Netcat:
Vertigo on läinud (nagu kuulunukse, siis koos Boulangerie'ga). Huvitav, kas see tähendab ka nende kaubamärgi all müüdavate toodete kadumist poodidest? Need tunduvad ju olevat end just kõvasti "sisse söönud" igale poole.
No Boulangerie asemele tuleb Angeelika Kangi koogikohvik.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Petu
Abikokk
2011-02-09 20:24:47
Tigu paneb uksed kinni, teate juba nagunii? Kusjuures ma polegi seal veel käinud (täielik sigadus minu poolt), aga nüüd ma kavatsen veebruari jooksul seal kaks korda käia. Vbl jõuab ka rohkem.

http://www.facebook.com/peeter.raudvere

Fre
Abikokk
2011-02-10 12:19:00
Petu:
Tigu paneb uksed kinni, teate juba nagunii? Kusjuures ma polegi seal veel käinud (täielik sigadus minu poolt), aga nüüd ma kavatsen veebruari jooksul seal kaks korda käia. Vbl jõuab ka rohkem.
Ma olen ka kursis ja ei ole käinud, aga mind järjestikku tabanud haigused komplektis õhtuste töökohustustega on tekitanud olukorra kus mulle tundub et Tigu lihtsalt kihutab minust hullumeelse tempoga mööda, suitsujutt järel. Äkki ikka saan tasa sabapeale talle veel.
Netcat
Abikokk
2011-02-10 15:33:56
Fre:
Petu:
Ma olen ka kursis ja ei ole käinud, aga mind järjestikku tabanud haigused komplektis õhtuste töökohustustega on tekitanud olukorra kus mulle tundub et Tigu lihtsalt kihutab minust hullumeelse tempoga mööda, suitsujutt järel. Äkki ikka saan tasa sabapeale talle veel.
Ma ei ole ka veel käinud ja nüüd ei näe enam mõtet ka. Milleks enam sponsoreerida kohta, mis nagunii kinni läheb? Ja kui veel hullult meeldima peaks siis on topeltkahju.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-10 18:29:21
Netcat:
Ma ei ole ka veel käinud ja nüüd ei näe enam mõtet ka. Milleks enam sponsoreerida kohta, mis nagunii kinni läheb? Ja kui veel hullult meeldima peaks siis on topeltkahju.
:) Üldse mitte nüüd Tigust rääkides, vaid üldisemalt - ma käin küll söögikohas seepärast, et hääd sööki vahelduseks heale kodusöögile nautida. Kas koht pikemaajalist spondeerimist vajab või mitte, ei ole primaarne :) (Kuigi jah- kodulähedast Deli toetame regulaarselt just seepärast, et see alles jääks - sest nende müüdavat kraami mujalt siinkandis ei saa).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>