Inbetween Kokaõpilane 2009-07-18 11:53:32 |
Nüüd võis jälle ühest artiklist lugeda, et Ö-d sulgemine ei ähvarda :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-18 13:36:46 |
Netcat:
Meie käisime seal päris mitu korda söömas 2007-2008, toidud olid igati söödavad ja õhkkond vahva :P
Bazaril oli foorumis oma teema täitsa.
Ühtlasi olevat kinni Bazar Tulika kandis. Rahu tema põrmule, ei saanudki kunagi seal käidud - ei söandanud. |
|
Netcat Abikokk 2009-07-20 12:52:12 |
Inbetween:
Samas keegi visalt vihjab, et peakokk olevat sealt lahkunud. Nüüd võis jälle ühest artiklist lugeda, et Ö-d sulgemine ei ähvarda :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Jänkuke Kokaõpilane 2009-07-20 15:55:59 |
Tegelikult oleks aus, kui oleks viidatud konkreetsele artikklile, kus kirjas, et ähvardab sulgemine Ö´d ja Tsaikovskit?!
Sest see ju tegelikult lihtsalt kellegi kuulujutt.
Ma mõlemaga tihedalt seotud ja tean et 100% ei sulgeta ei Ö´d ega ka Tsaikovskit ja ei ole peakokk Roman sealt ka kuhugile lahkunud ..... kurb kui inimesed nii räägivad.
Parem nautime suurepärast toitu ja head olemist! :) inimene on see, millesse ta usub |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-20 16:01:48 |
Jänkuke:
Jänkuke, arvan, et jutt käis sellest Postimees.ee artiklist, õigemini kommentaariumist. Ja usun, et nami-namikad on täitsa asjalikud inimesed ja teavad, et suvalist anonüümset kommentaari tõe pähe ei tasu võtta :)
Aga mul on hästi hea meel kuulda, et Ö kinnipanekuohus pole - see üks mu kahest lemmikrestoranist pealinnas (vähemalt selles fine dining kategoorias). :)
Tegelikult oleks aus, kui oleks viidatud konkreetsele artikklile, kus kirjas, et ähvardab sulgemine Ö´d ja Tsaikovskit?! Sest see ju tegelikult lihtsalt kellegi kuulujutt. Ma mõlemaga tihedalt seotud ja tean et 100% ei sulgeta ei Ö´d ega ka Tsaikovskit ja ei ole peakokk Roman sealt ka kuhugile lahkunud ..... kurb kui inimesed nii räägivad. |
|
Jänkuke Kokaõpilane 2009-07-20 16:11:04 |
Aitäh Pille viitele, polnudki sellist artiklit/üleskutset näinud. :S
Ja naudime elu edasi onju ;) inimene on see, millesse ta usub |
|
Roman Z. Kokaõpilane 2009-07-20 18:53:04 |
Olen täna saanud linki.... Ja muigasin veits. Ei Ö, ega Tshaikovsky (seal peakokk on minu vend) ei lähe kinni. Isegi rohkem, selle aasta käive on üllatuslikult suur, mis annab mõelda et inimesed lihtsalt valivad rohkem. Ise arvan et see kuulujutt Ö kohta tuli sellest, et tegelikult avame me vennaga ka oma väike kohvik, kus ka töötame ise, paralleelselt meie teiste töökohtadele. Nii et tulge julgelt Ö-sse ja tänud et muretsesite. Roman Zaštšerinski | |
Zapxpxau Abikokk 2009-07-20 20:02:03 |
Roman Z.:
Seda on hea kuulda!
Kohviku kohta ootan uudiseid äärmiselt suure huviga :D
Olen täna saanud linki.... Ja muigasin veits. Ei Ö, ega Tshaikovsky (seal peakokk on minu vend) ei lähe kinni. Isegi rohkem, selle aasta käive on üllatuslikult suur, mis annab mõelda et inimesed lihtsalt valivad rohkem. Ise arvan et see kuulujutt Ö kohta tuli sellest, et tegelikult avame me vennaga ka oma väike kohvik, kus ka töötame ise, paralleelselt meie teiste töökohtadele. Nii et tulge julgelt Ö-sse ja tänud et muretsesite. Roman Zaštšerinski |
|
Kätrin Abikokk 2009-07-20 22:52:20 |
Roman Z.:
See on tore uudis jah. Me olime ka mures. Pole Ö-sse pikka aega jõudnud ja nüüd hakkasime kiirustama. Siis saab ikka tähtsa sündmuse ja tähistamise jaoks hoida.
Ja kohvik- ootame põnevusega täpsustusi :)
Olen täna saanud linki.... Ja muigasin veits. Ei Ö, ega Tshaikovsky (seal peakokk on minu vend) ei lähe kinni. Isegi rohkem, selle aasta käive on üllatuslikult suur, mis annab mõelda et inimesed lihtsalt valivad rohkem. Ise arvan et see kuulujutt Ö kohta tuli sellest, et tegelikult avame me vennaga ka oma väike kohvik, kus ka töötame ise, paralleelselt meie teiste töökohtadele. Nii et tulge julgelt Ö-sse ja tänud et muretsesite. Roman Zaštšerinski |
|
Spiidi Abikokk 2009-07-21 10:25:06 |
Roman Z.:
Mina olen Romani salajane austaja. Tegelikult küll kõigi inimeste, kes oma töösse ja ellu nii elutervete vaadetega suhtuvad. Kui see kohvik avatakse, siis saab minust selle püsiklient juba suurest austusest Romani ja venna suhtes.
Ise arvan et see kuulujutt Ö kohta tuli sellest, et tegelikult avame me vennaga ka oma väike kohvik, kus ka töötame ise, paralleelselt meie teiste töökohtadele. Roman Zaštšerinski |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |