Kinnipanekuohus restoranid

Verrulane
Kokaõpilane
2009-05-04 16:46:50
No jah. Selle vastu ma ei vaidle. Minu meelest on keeruline elu just nendel kus ambitsioonid kõrged aga suutlikus madal. Sa räägid sellest Paadist mis on Viimsil? Kui jah, siis see natuke teine kategooria, tal on oma nish. Ütleme kesklinnas on ju Olde Hansa mis on alati täis vaatamata nõrgale toidule aga ta jumal tänatud kestab veel. Minnes sinna turistina vaevalt kahetsed raisatud rahast. Aga vot Vertigo või Buenos Aires on teine asi sest, et seal pole ideed. Ja kui nemad kaovad siis jumal tänatud.
Netcat
Abikokk
2009-05-04 17:33:39
Vertigo ka kaob või? Ma tahtsin just oma ema sinna emadepäeva brunchile viia. Ons see halb mõte?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Verrulane
Kokaõpilane
2009-05-04 18:02:13
Netcat:
Vertigo ka kaob või? Ma tahtsin just oma ema sinna emadepäeva brunchile viia. Ons see halb mõte?
Mul on endal oma arvamus ja ma jään selle juurde. Vertigo pole väärt seda mida küsivad (küsisid) Olen seal ise 2,3 korda kambaga käinud. Proovi Nevsky või näiteks St.Peterburg hotelli restoran (vist nimi oli kuidagi seotud juustuga), mulle jäid head muljed. Aga soovitaja siiski ma ei ole.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-05-04 18:54:15
Verrulane:
Netcat:
Mul on endal oma arvamus ja ma jään selle juurde. Vertigo pole väärt seda mida küsivad (küsisid) Olen seal ise 2,3 korda kambaga käinud. Proovi Nevsky või näiteks St.Peterburg hotelli restoran (vist nimi oli kuidagi seotud juustuga), mulle jäid head muljed. Aga soovitaja siiski ma ei ole.
Verrulane, St Peterburgi hotelli restoran ongi Nevsky. Juusturestoran on mingi muu. Netcat - mina olen korra söönud Vertigo restoranipoolel, muljed olid nii ja naa. Aga sealne Brasserie pool ei pruugi paha olla ja nende brunchi on mul ammu plaanis proovima minna (lihtsalt on kõiksugu asju ja inimesi vahele tulnud :)). Brunch'i pakuvad vähesed kohad (Museum ka nt) ning selles kategoorias ei pruugi Vertigo üldse paha olla. Minu mäletamist mööda on nende brunch ka igati talutava hinnaga. Nii et mine aga ja muljeta hiljem siis Vertigo teemas ka! ;) Paadis käin minagi aeg-ajalt. Lihtsalt siin Viimsis ei ole väga palju valida söögikohti ja kui on soov süüa lihtsa(l)t toitu vabas õhus ja kaunist vaadet nautides, siis pole üldse kõige hullem koht. Lisaks on seal iga aasta uued omanikud (vähemalt jääb selline mulje), nii et alati püsib lootus, et ehk paraneb ka toit ise :D Ja mina olen ka see inimene, kes kõik oma väliskülalised Olde Hansasse viib ja alati sealt meeldiva kogemusega naaseb. Ju joppab lihtsalt, aga mulle on alati väga meeldivad teenindajad sattunud, kes paistavad tõesti oma tööd nautivat (ja erinedes sellega tüüpilisest kohalikust teenindajast) ja müstilisel kombel pole mul seal kunagi ka väga halba toiduelamust olnud. Ju oskan menüüst õigesti valida (ja enne kui Verrulane või keegi muu mu hulluks tembeldab, siis olen korduvalt söönud ka Stenhusis ja Ös ja maailma parimaks peetavas El Bulli restoranis, nii et päris tumba ei ole :D)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Verrulane
Kokaõpilane
2009-05-04 19:19:48
Vau... Pille, jaga El Bulli kogemusi! Kaua sinna sabas olid? Mul muide on kodus Heston Blumenthal poolt mulle kingitud taldrik tema allkirjaga, kuigi Rasvases Pardis söönud pole.... Kahjuks.... Sina saba on mitu kuud....
Profa
Abikokk
2009-05-04 21:30:39
Olen Pillega nõus, käin minagi igasugustes imelikes kohtades vahest, ehk muutuvad paremaks. Olde Hansa ei ole muidugi restoran minu arusaamade kohaselt, aga ... astusin sealt eelmisel nädalal välja koos oma viiekümne väliskülalisega ja kõigil silmad särasid, järelikult on seal mingi iva olemas. Ka Kopli õllekas on iva, kohast teevad koha ka koloriitsed püsikliendid, vaata kasvõi Valli baari, aga jah, mittemidagiütlevate kohtade kadumine ei ole ju mingi õnnetus.

Profa köögipool

Verrulane
Kokaõpilane
2009-05-04 22:25:58
Just nii! Idee peab olema, midagi erilist. On ka veel mõnusaid kohti kus on lihtsalt hea olla. Atmosfäär! Täiesti nõus. Teisel pool aga glamuursed, kallid ja „popid“ kohad, kus personal kahte sõna kokku siduda ei oska, rääkimata menüü teadmisest, kus köögis püütakse olla puhtad ja selleks vehitakse seebiste lappidega grilli kohal kus veel valmistatakse midagi, kus "moodsa" roa kõrvale antakse poest ostetud ketchupit.... Kus töötavad Rootsi päritoluga Peruu peakokad mis põrmugi ei tea argentiina köögist ja selle maa toidu traditsioonidest (ja kui teavad siis varjavad seda, vähemalt minu eest varjasid). Mina just pöörasin sellele tähelepanu.
Netcat
Abikokk
2009-05-05 09:23:41
Ma ei teadnudki, et Museum ka brunchi pakub. Mis need teised kohad veel olla võivad, peale mõnede hotellirestoranide? Verrulane, need viimased kogemused ketšupi ja seebise lapiga on Airesest, jah? Õnneks seal jäigi käimata... jään siiski enda juurde, et vähemalt Eesti tingimustes võivad häbematult kiiresti kaduda ka kvaliteetsed ja ideega kohad, võtame või Hõbelusika võitnud õunarestoran Micheli, või selle, kui kiiresti L'Arancia muutus huvitavast apelsinitemaatilisest restoranist täiesti tavaliseks (nüüdseks tegutseb MEKK'i nime all).

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Verrulane
Kokaõpilane
2009-05-05 09:36:28
Mina ise kurvastan kui midagi head koab. Tõesti! Lihtsalt siin teemas käisid läbi paar nime ja nende kadumine küll pole tragöödia isegi kui need mined figureerivad kõrgetes reitingutes. Mis aga puudutab ketchupid siis mul on olemas endal retsept mida julgen soovitada ;) http://www.verru.ee/Rec_Est.html
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-05-05 09:48:15
Verrulane:
Mina ise kurvastan kui midagi head koab. Tõesti! Lihtsalt siin teemas käisid läbi paar nime ja nende kadumine küll pole tragöödia isegi kui need mined figureerivad kõrgetes reitingutes. Mis aga puudutab ketchupid siis mul on olemas endal retsept mida julgen soovitada ;)
Verrulane, Nami-Nami 9207 retsepti seas on ka mitu ketšupiretsepti. Jääme siiski teemasse, eks (ja see siin on kinnipanekuohus restoranide teema). ;)
Verrulane:
Vau... Pille, jaga El Bulli kogemusi! Kaua sinna sabas olid? Mul muide on kodus Heston Blumenthal poolt mulle kingitud taldrik tema allkirjaga, kuigi Rasvases Pardis söönud pole.... Kahjuks.... Sina saba on mitu kuud....
El Bullist olen avaldanud lausa kolm artiklit Eesti trükimeedias, neid saab jõudumööda lugeda ka siinses foorumis (vaata siia). Paksu Pardi reserveering oli meil mais 2007 täitsa olemas, aga kahjuks pidi Kristjan Londonis paar päeva varem ootamatult naasema ja üksi ma ei hakanud minema. Küll aga käisime söömas tõeliselt mõnusas Petersham Nurseries nimelises söögikohas, millest olen ka Eesti Ekspressis pikemalt kirjutanud.. (PS The Fat Duck aktsepteerib reserveeringuid 2 kuud varem, tuleb lihtsalt õigel ajal jaole saada).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>