Postitusi: 18
Tiitel: Kokaõpilane
2009-05-05 10:38:25 |
jah, väga põnev kogemus, ikka üks asi on lugeda sellest aga teine olla kohal. |
2009-05-05 09:36:28 |
Mina ise kurvastan kui midagi head koab. Tõesti! Lihtsalt siin teemas käisid läbi paar nime ja nende kadumine küll pole tragöödia isegi kui need mined figureerivad kõrgetes reitingutes. Mis aga puudutab ketchupid siis mul on olemas endal retsept mida julgen soovitada ;) http://www.verru.ee/Rec_Est.html |
2009-05-05 00:34:52 |
Väga hea! Kas oled ka adzikad Verru kasutanud? Proovi meie retsepte, grillimise aeg juba käes. Mulle oleks hea teada kõike adzika kasutuse viise! Jagage kogemusi! http://www.verru.ee |
2009-05-04 22:25:58 |
Just nii! Idee peab olema, midagi erilist. On ka veel mõnusaid kohti kus on lihtsalt hea olla. Atmosfäär! Täiesti nõus. Teisel pool aga glamuursed, kallid ja „popid“ kohad, kus personal kahte sõna kokku siduda ei oska, rääkimata menüü teadmisest, kus köögis püütakse olla puhtad ja selleks vehitakse seebiste lappidega grilli kohal kus veel valmistatakse midagi, kus "moodsa" roa kõrvale antakse poest ostetud ketchupit.... Kus töötavad Rootsi päritoluga Peruu peakokad mis põrmugi ei tea argentiina köögist ja selle maa toidu traditsioonidest (ja kui teavad siis varjavad seda, vähemalt minu eest varjasid). Mina just pöörasin sellele tähelepanu. |
2009-05-04 19:19:48 |
Vau... Pille, jaga El Bulli kogemusi! Kaua sinna sabas olid? Mul muide on kodus Heston Blumenthal poolt mulle kingitud taldrik tema allkirjaga, kuigi Rasvases Pardis söönud pole.... Kahjuks.... Sina saba on mitu kuud.... |