Vastikuim köögivili

Linda
Kokaõpilane
2008-11-28 10:15:54
Mulle ei meeldi ka rooskapsas. Lapsepõlves ei meeldinud kaalikas, vahepeal sain kaalikaga sõbraks ja nüüd ei taha jälle kaalikat. Vahel ahjus koos lambalihaga küpsetades ei ole sel kaalikal ju häda midagi, aga suuremalt jaolt mu meelest mõru maik juures. Olen proovinud erinevaid sorte, erinevaid kasvatajaid, aga ikka on nn kaalika maitse juures.
Anu
Abikokk
2008-11-28 13:13:40
Kaalikas.
Leenilii
Abikokk
2008-11-28 15:51:43
Mina armastan rooskapsast väga. Kuigi, jah, olen aru saanud, et kuulun sellega inimkonna vähemuse hulka... Porrut armastan samuti väga, eriti porrupüreesuppi. Mulle ei meeldi aniis. Ega lagrits.
Aaloemahl
Abikokk
2008-11-28 22:48:31
Hmmm... Banaan on esimene, mis meenub. Ostan ja söön tegelikult banaani ka, aga väga-väga-väga harva ja siis selliseid pooltooreid. Kunagi topiti banaani iga koogi ja tordi sisse ja banaanilikööriga on kurvad kogemused :P Küllap sealt see vastumeelsus.

sussi-sussi.blogspot.com

Betty
Abikokk
2008-11-28 23:13:54
Mulle meeldib kõige vähem rooskapsas ja puised (mõrkjad) redised ka ei meeldi. Hiina kapsas meeldib väga, nt lehtsalat on minu jaoks liiga kuiv. Aniisi vastu pole mul ka midagi, ouzo on ju hea :P Koriandri osas ei oska seisukohta võtta...
Marie
Kokaõpilane
2008-11-29 10:18:36
pk:
See hiinakapsa-värk tundub veidi ülepingutatud... ei viitsi sellepärast hädaldada, kuigi ise ei paneks küll mingil juhul salatisse teda, kuigi kuumas söögis on ok. Suvalisest kõrtsust peent salatit ei oota ka, ja samas rahvalikul suvegrillil teistele loengut ka ei pea, kui vale ja öka see on.
Ma olen nüüd natuke hämmelduses, kas on siis nii vale ja öka hiinakapsas salati sees? Mulle isiklikult meeldib hiina kapsas hulga rohkem kui tavaline roheline lehtsalat (poelettide variant siis, isiklikult kasvatatud ja värskelt peenrast nopitud on teine lugu) ning panen ta hoolega igasugu salatitesse. Siianii pole keegi kurtnud (vastupidi, vahest isegi kiidetud), kas mul on lihtsalt viisakad sõbrad, kes selle väidetava jälkuse vastumeelselt alla kugistavad, või on see mittemeeldimine siiski pigem isiklik kiiks?
Mehu
Kokaõpilane
2008-11-29 11:29:12
Nüüd, kui natuke aega sain järele mõelda ja teiste postitusi lugeda, siis meenus mulle veel nii mõnigi vili, mis ei maitse. Näiteks ei söö ma ühtegi toitu, kus sees on seller või porru - minu jaoks maitsevad need nagu Fairy või mõni vedelseep. Lagritsat ja oliive ei armasta samuti, banaan pole ka eriliste lemmikute hulgas, kuigi võib juhtuda, et mind nähakse aeg-ajalt seda söövat...
Nämmu
Abikokk
2008-11-29 16:29:09
No mul vist polegi siia midagi kirjutada. Söön kõike, mida proovinud olen. Peete ja oliive armastan, hiina kapsa vastu pole ka midagi...:) Kui näiteks keedetud kaali suure isuga ei söö, siis toorelt või ahjus küpsetatult on suurepärane. Oleneb valmistamisviisist ja teistest toidu komponentidest.

Kaie

Pulavik
Abikokk
2008-12-01 09:38:53
Marie:
pk:
See hiinakapsa-värk tundub veidi ülepingutatud... ei viitsi sellepärast hädaldada, kuigi ise ei paneks küll mingil juhul salatisse teda, kuigi kuumas söögis on ok. Suvalisest kõrtsust peent salatit ei oota ka, ja samas rahvalikul suvegrillil teistele loengut ka ei pea, kui vale ja öka see on.
Ma olen nüüd natuke hämmelduses, kas on siis nii vale ja öka hiinakapsas salati sees? Mulle isiklikult meeldib hiina kapsas hulga rohkem kui tavaline roheline lehtsalat (poelettide variant siis, isiklikult kasvatatud ja värskelt peenrast nopitud on teine lugu) ning panen ta hoolega igasugu salatitesse. Siianii pole keegi kurtnud (vastupidi, vahest isegi kiidetud), kas mul on lihtsalt viisakad sõbrad, kes selle väidetava jälkuse vastumeelselt alla kugistavad, või on see mittemeeldimine siiski pigem isiklik kiiks?
Ei ole kindlasti vale, kui sulle ja su sõpradele maitseb. Mulle isiklikult hiina kapsa maitse ei istu salatites, eelistan lehtsalatit. Maitse asi..
pk
Kokaõpilane
2008-12-01 13:42:51
No ma ise ju samuti kirjutasin, et see hiinakapsa kirumine on ka minu meelest ehk veidi üle pingutated teema, ehkki ise eelistaks muud.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>