Frieda Abikokk 2008-11-14 14:07:08 |
Mul juhtuvad ebatervisliku toidu päevad enamasti ikka kogemata, mitte plaanitult. Mõnikord tuleb ette, et hommikul on jube kiire ja süüa ei jõua (või on veel nii vara, et süüa ei taha) ja siis hakkab tööl veelgi kiirem, nii et päeva põhilise eine moodustab paar liitrit kohvi ja heal juhul kiiruga sisse lahmitud kiirnuudlid (või kõige lähemal asuvast poeubrikust (mõned sellised on veel alles :)) toodud vanad head rasvast tilkuvad pirukad). Ja loomulikult on siis õhtul vaja kõik ära süüa, mis kodus külmkapis leidub. Aga muidu olen ma korralik :P | |
Ussicke Abikokk 2008-11-14 14:21:56 |
Mul tuleb saastaisu pärast pikka tervisliku söögi perioodi - näiteks 15 päeva kestnud Hispaania reisi järel (värske gemüüse, puuviljad, mereannid ja jääjoogid kõik see 2 nädalat järjest) võttis terve bussitäis reisikaaslasi end Pärnus nässburgeri putka juurde sappa ja bussijuhid tõmbasid hirmuga uksed kinni, et nende plägastajatega bussi ei saa :D Kõndisime õndsalt naeratades ja nässburgereid nätsutades ümber bussi :D Kodus tuleb mõnikord idee, et näkitseks küüslauguleibu. Aga selliseid, mida müüakse suures karbis, sest karpi läheb pärast vaja ;) Peaks endale mõned karbid majja varuma, et ei tuleks lausvihmas või lumetormis Hüperrimisse kepslema hakata. | |
pk Kokaõpilane 2008-11-14 15:45:44 |
Jah, pigem juhuslikult või vahelduseks. Täna vist läheb sinna poole. Varahommikul tükk külma pitsat, ennelõunal pool pakki kanapelmeene ja paar kalapulka. | |
Zapxpxau Abikokk 2008-11-14 19:27:55 |
Oleneb, mida ebatervislikuks toiduks lugeda, aga nö. klassikalist rämpstoitu tuleb vahel ette küll, siis kui äkki kohe selline isu tekib, et tahan täna juustuburgerit. Krõpsud, friikad ja coke mind ei tõmba. Tallinnas olles lähevad enamasti loosi Mickey D' frititud krevetid kokteilikastmega (mmm krevetid..), kodulinnas Hesburgeri juustuburger, viimati suitsujuustu-peekoniburger. Kodus tehtud pitsasid ja einesaiu ma rämpsuks küll ei loe. Söömine käib mul väga tujude järgi, aga sellist päeva juba naljalt ei ole, et ei viitsi süüa või pole aega. | |
Spiidi Abikokk 2008-11-14 19:48:19 |
Zapxpxau:
Miks kohta sa Tallinnas Mickey D' all mõtled?
Tallinnas olles lähevad enamasti loosi Mickey D' frititud krevetid kokteilikastmega (mmm krevetid..) |
|
pk Kokaõpilane 2008-11-14 22:53:23 |
Küllap vist mäkk? | |
Vernanda Abikokk 2008-11-15 08:49:27 |
no aga kevadrulle ju aeg-ajalt lihtsab PEAB sööma ;) | |
Sirliiz Abikokk 2008-11-15 10:24:21 |
Pitsad, burgerid, kebabid, friikad ja ma paneks hiinaka ka siia oma ebatervisliku listi, aegajalt söön mõnuga, mõnikord ka lihtsalt seetõttu, et ei jõua ise õhtul süüa teha. KÕige sagedamini vist Attimo pitsad jõuavad nii meie koju ;) | |
Reglisse Abikokk 2008-11-15 20:03:36 |
Ebatervislikke päevi tuleb kahjuks ikka ette.. eriti kiiretel tööpäevadel, hommikusöök kodus.. lõunaks ei ole aega (v.a õun jooksu pealt) .. umbes 5-6 ajal kõht jube tühi, siis kiire saiake pagariärist.. ja õhtu lõpeb kiirelt restos v?i sushi v?i hiinakas 9 paiku .. ja selliseid päevi ikka juhtub üks-kaks korda nädalas.. Klassikalist kiirtoitu ei fänna, kuigi usas olles naudime korraliku cheeseburgerit ja cocat ja sibularõngaid ;) | |
Fre Abikokk 2008-11-15 21:37:20 |
Minul kujunevad ebatervislikuks tihti sellised päevad, kus toitun terve päeva toortoidust, kas siis lihtsalt puuviljadest või keeran lausa mõne salati kokku. Aga kuna minu organism pole taimetoitlaseks loodud, siis tavaliselt järgneb sellele kella kaheksa-üheksa ajal õhtul selline lihahimu, et vaja endale üks poolekilone šnitsel tekitada või parema puudumisel kapist kogu sink paljalt nahka pista. Ja siis kõht liha täis magama minna.... | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |