Ebatervislik päev

Kraabits
Kokaõpilane
2008-11-30 15:06:31
Täna alustasin vanaema juures päeva rasvasaiadega (ta teeb neid nii, et paneb saiad pannile, mis on õliga üsna üle kallatud ning peale keeduvorst ja juust) ning pannkookidega. Ilmselt ei lähe täna eriti tervislikumaks. Uh, raske tunne on sellest toidust.
Aurora
Abikokk
2008-11-30 17:29:51
Tänane päev möödus erakordselt ebatervislikult, pidev näksimisvajadus pani mind sööma ohtralt erinevaid võileibu, moosisaiu, kummikomme, sekka kaks verivorsti pohlamoosiga, killuke sinihallitusjuustu, kaks mandariini. Uhh, millega see päev veel lõpeb?
Katja
Abikokk
2008-12-04 16:11:29
minul täna totaalne ebatervislik päev.. söögikorrad koosnevad võileibadest ja mandariinidest. õhtuks võiks/peaks midagi sooja ka ikka lauale andma.. sooje võileibu? :D

http://koogel-moogel.blogspot.com

Enely100
Abikokk
2008-12-04 16:22:47
mul ka täna suht ebatervislik: hommikuks nats peedi-juustusalatit, lõunaks saiakesed, vahepalaks Kinderi väikesed šokolaadid...õhtuks verivorstid kõrvitsasalatiga...see vähemalt nats korralikum toidukord täna..
Anu
Abikokk
2008-12-04 16:50:33
Eile sõin ainult paar kalapulka ja kolm mandariini - suhteliselt ebatervislik.
Zoozi
Abikokk
2008-12-04 21:18:59
Minul täna peavalu, seega sõin lisaks korralikule söögile ka kõike muud, mis kätte sain :(

Zoozi tegemised

Mantragirl
Kokaõpilane
2008-12-07 19:35:02
Minuarust tundub praegu, et mida jõuludele lähemale, seda ebatervislikumaks läheb! Peab ju ikka kõik need ahvatlevad uued jõulukommid/šokolaadid ära proovima... ja piparkoogiisu on ka vahel ikka tappev. Aga võib-olla on see meeletu magusaisu hoopis lähenevast sessist tingitud. Ma olen märganud, et kui aju on palju töötanud (või vähemalt töötamist simuleerinud pikalt), siis tekib mul näiteks meeletu kondentspiimaisu... tea kas see tõsi ka on, noh, et suhkrut vajab nagu mõtlemiseks, või on see ainult mu enda illusioon.
Proua Simpson
Abikokk
2008-12-14 20:21:28
Profa:
Minul ei ole ebatervislikke päevi kogemata, aeg ajalt söön rämpsu täiesti teadlikult, kuna tahan.
Ma teen ka endale vähemalt korra aastas ühe hamburgeri päeva ja söön teadlikult "kõhu täis". Tavaliselt on muidugi efekt see, et kõhtu täis ei saagi ja ma võin südamerahuga terve aasta ilma hamburgerita olla. Muidugi kui pidada ebatervislikuks ka pitsat ja pastat, siis on ebatervislikke päevi ikka tihemini. Üldiselt kipuna ma arvama, et kui pitsa ja pasta on kvaliteetsed ja neid süüakse mõõdukalt ja näiteks koos salatitega, siis ei ole ka need eriti ebatervislikud. Mõõdukus ülekõige :D
Cracilis
Abikokk
2009-05-27 17:17:53
Minu elukaaslane igatahes on selles suhtes üldse üks raske pirukas. :) Küll armastab ta süüa mingit juustuga popkorni (iga päev, kui ainult saab), siis on au sees dipikastmed, tihti koos kartulikrõpsudega ja lisaks peab ju igat toitu sööma majoneesiga (KINDLASTI mitte väherasvasega). Vahepeal ajab närvi, kui ta jälle tuleb oma rämpstoiduhunnikuga, eelnevalt olles ohtralt söönud minu valmistatud lõuna/õhtusööki. :D
Netcat
Abikokk
2009-05-28 13:42:12
Ma olen enda vist nii ära rikkunud hea kraamiga, et päris rämpsu a la vorstikesed ja kartulikrõpsud ei suudagi enam süüa. Vähemalt kui valida on. Meie pere iga-aastane traditsiooniline rämpsuõgimine on Eurovisiooni õhtul. Sellel aastal läksin ka siis poodi kindla kavatsusega nagu alati varuda grillvorstid, dipikastmeid, maisikrõpse ja mingit ergutavat jooki, et jaksaks seda jama ilma suikumata lõpuni vaadata. Ja millega ma poest välja tulin - Appletizeri, Sage Derby juustu, tumedate viinamarjade, rosmariinigrissinide, külmsuitsupeekoni, tiigerkrevettide ja karbi maasikatega. Ebatervislik või mitte, aga minuarust selle õhtu snäkilaud eriti rämpstoitu meelde ei tuletanud :)

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>