Netcat Abikokk 2009-05-28 13:43:28 |
Proua Simpson:
Pitsa ja pasta on universumi kaks nurgakivi =) Üldiselt kipuna ma arvama, et kui pitsa ja pasta on kvaliteetsed ja neid süüakse mõõdukalt ja näiteks koos salatitega, siis ei ole ka need eriti ebatervislikud. Mõõdukus ülekõige :D Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Spiidi Abikokk 2009-05-28 14:46:13 |
Ma ei nimetaks seda just ebatervislikuks päevaks kuna see on halva varjundiga, kuid tervislik see igatahes väga ei ole. Minul on tavaliselt sellised päevad, kui saan õhtul üksi kodus olemist nautida. Koristan eelneval päeval kõik ära, et oleks mõnus olemine. Teen teed ja küpsetan mõnda kooki, mille siis ise teki sees filmi vaadates üleni põske pistan :) Kookideks on tavaliselt sellised mõnusad comfort-food tüüpi koogid. Marja/rabarberi-krõbedik vanilje jäätisega, kaerahelbeküpsised koos külma piimaga, saiavorm rosinatega jne :) | |
Netcat Abikokk 2009-05-28 14:52:51 |
Kui sa seda kooki just pesukausi suurust ei küpseta, siis mina ei saa küll aru, miks sa seda ebatervislikuks pead. Organismile naudingu tekitamine on teatavasti ülikasulik vaimsele tervisele ja sedakaudu ka füüsisele.
Mina ei viitsi ühe inimese jaoks kooki teha, ainult siis, kui pere koos. Üksi ma söön parem puuvilja.
Kuritegevuse jaoks tuleb ikka kaasosalisi otsida ;) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Seenekas Abikokk 2009-06-22 20:36:43 |
Minu meelest on üks ebatervislik päev see, kui juba hommikul hakkavad asjad nihkuma. Umbes sedasi, et uni läheb ära kell viis. Siis mõtled, et söömiseks on varavõitu ja natuke mölutad, sest hobustega toimetamiseks on ka vara, kui just metsa ei taha minna. Siis tuleb uuesti uni, aga nüüd on juba aeg toimetama hakata. Selgub, et peale toimetuste tuleb ära parandada üks uks (selle lükkad edasi) ja koplis on naabrite hobune oma ja meie aeda lõhkunud. Parandad. Vahepeal on kell saanud üheksa ja oled ajakavast maas, mis tähendab, et korralik hommikusöök jääb ära. Üks võileib pole söök ja muuks ei jätku aega. Sõidad linna, saad asjad ruttu aetud ja lähed koduteel läbi ühelt laadalt (pärast enam ei jõuaks). Kohtad seal teist hobusekasvatajat, tal on vaja KOHE saada oma loom arstile ja ta peaaegu nutab õnnest, et saab sult abi. Tal endal hobuveokit pole. Aitad, õnneks on kõik, laat, mina, tema, see hobune ja arst ühes külas, seega läheb ruttu. Siis kähku oma loomade juurde. Õnneks on mees koju saabunud ja neile lõunasöögi ette andnud ja parandab ka ukse hinge ära. Söögiisu on selle aja peale kadunud. Sööd igaks petteks paar võileiba, süda läheb pahaks, sinna kõrvale kotrollid saabunud meile. Otsustad, et värskes õhus läheb jälle heaks ja lähed aiatöid tegema. Pool kuus on kõrini. Tuled tuppa (mees on vahepeal söönud muidugi) ja mõtled soendada eilset juurviljahautist. Selle aja peale saavad segaduses organismi pärast (keha harjunud ikka teisiti sööma) võtta kõik kolm kassi ja koer, et nad jalus on ja häält julgevad teha. Mees kaob igaks juhuks nägemis- ja kuuldeulatusest. Juurviljahautist on järel kolm supilusikatäit. Soojendad, sööd. Siis viilutad kurki ja redist, sööd, siis sööd šokolaadi. Loomade peale enam ei karju. Toimetad natuke hobustega. Trenni teha ei jaksa, teed asju käekõrval. Kõht on ikka tühi. Kell kaheksa otsustad, et lähed kella üheksaks valla jaanitulele ja sööd oma kõhu rasvast šašlõkki ääreni täis. Mees vaatab imeliku näoga ja toob ülejäänud hobused koju. Lubab šašlõki välja teha. On igaks juhuks üsna vähese jutuga. Seega - me hakkame nüüd minema ja on küll õige päev ja kui nad seal midagi rasvast ja ebatervislikku ei paku, siis hääletan järgmine kord teise vallavanema poolt. | |
Blonduanna Abikokk 2009-09-01 16:22:42 |
tänane päev on olnud üks klassikaliselt ebatervislik. hommikuks 100g tahvel Kalevi valget mustikashokolaadi ja kohv. lõunaks BigMac eine ja hetk tagasi lõpetasin Twix White ja banaani-karamelli jäätise. õhtusöögi kohta ei tea veel, aga juba praegu ei taha suhkru- ja rasvagramme kokku lugeda, sest see kogus tuleb ilmselt ebanormaalne :P http://blondukokkab.blogspot.com |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > |