Katja Abikokk 2008-11-15 23:54:48 |
Vernanda:
jaaaaa..
jaaaaa! :)
no aga kevadrulle ju aeg-ajalt lihtsab PEAB sööma ;) |
|
Leoola Abikokk 2008-11-17 13:05:21 |
mina olen muutunud täitsa rämpstoidu sõltlaseks, alguse sai see sellest, kui ma vanematest eraldi elama hakkasin ja pidin hakkama tegema 7 korda nädalas süüa, praegu püüan jälle vähem osta, aga muidu ikka täielikud nõrkused on sipsid, macid, hesed, pizzad, hiinakad | |
Kärt Abikokk 2008-11-21 11:29:45 |
Hess ja McTonn ei tõmba üldse, mumeelest on need burgerid vastikud. Ausalt. Lihtsalt paha hakkab nende asjade söömisest. Ma ei mõista teisi hukka aga tõesti, ise ei suuda. Burksi teeb mul kodus meeslemmik õhinaga ise, ja väga maitsvalt. Aga friikad kuskilt korralikumast kohast (Mack) või isetehtuna on vahest küll head. Ja hiinakat tuleb ikka ette, nuudlid, pekingi kana ja kevadrullid on ju delish. Pitsat vahest ka, enamasti teen ise. Kuus korra võib-olla söön lõigu Chili pitsat vms. kui kontorisse tuuakse. Kebabi ja šašlõkki rämpsuks ei pea, sõltub muidugi, kuskohast seda osta. Avatud tulel küpsetatud liha ei oska kuidagi rämpsuks pidada, eks sõltub vast, mida kõrvale süüa. Ja head šašlõkki käime ikka aeg-ajalt söömas. Tänagi plaanis minna Caravani külastama :) | |
Tullia Abikokk 2008-11-21 13:07:15 |
Ma võin oma ebatervislikkuse mahutada peamiselt saiakestesse-koogikestesse, mida on imetore süüa kohvi kõrvale ja jätta vahele soe lõuna. Õhtuti jätkan samuti sageli nisujahu annustamist, süües kodus mõnd eilse päeva küpsetist. | |
Aurora Abikokk 2008-11-24 15:18:18 |
Ebatervislikuks kujuneb tavaliselt peojärgne päev. Nimetan seda pohmellinäljaks. Siis läheb igasugune rämpstoit (mida rohkem, seda parem) loosi+hädavajalik coca light (muul ajal ma selliseid jooke üldse ei joo). Taolist nälga ei tule just tihti ette :). Muidu toitun ikka tervislikult ehk siis normaalselt, korralikult | |
Täpik Abikokk 2008-11-25 11:19:22 |
Seoses lumetuisuga ja lahtilükkamata teedega sai tore rämpstoidu päev - friikartul ketšupi ja praemunaga. Külmutatud kalapala ei tahtnud väga.... Täna tuli sahk ja saab poodi, kooli, tööle! :) | |
Zoozi Abikokk 2008-11-27 09:01:35 |
Minul on ebatervislikud päevad siis, kui on parajasti migreenihoog peal. Kui valu on nii suur, siis hakkan mõtlematult sööma. Söön kõike, mis kodus juhtub olema - soolast, magusat, kusjuures toidumaitset see aeg ei tunne. Kuna hoog kestab mitu päeva, vahest isegi üle nädala, siis pärast muidugi kahetsen, sest ka kaalutõusu on hiljem märgata :( | |
Katja Abikokk 2008-11-27 09:54:57 |
meil oli päris pikk kogupere ebatervislik päev siis, kui elektrit ega vett ei olnud.. sõime kõigiks toidukordadeks võileibu. | |
Riinyke Kokaõpilane 2008-11-30 01:09:05 |
Mina sõin hommikuks eilsest ülejäänud krõpse, mandariine ja jõin piparmündi teed. Lõunaks sõin saiakese ja karbi poe salatit (poe salatid on reeglina jälgid) ja õhtuks hakkliha-juurvilja rooga, mitu moosisaia ja rüüpasin elukaaslase kõrvalt rummikoksi. Keegi pole patrioot tühja kõhuga. |
|
Anu Abikokk 2008-11-30 01:52:01 |
Ma olen söönud ühe väikse paki soolapähkleid ning poolteist kilo mandariine täna. Nüüd panin kartulid keema, et midagi normaalsemat ka süüa. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |