Verivorst: isetehtud vorstid, parimad poevorstid, toidud verivorstiga

Aurora
Abikokk
2008-12-07 18:44:10
Betty:
Aurora - Kas Sinu kaudu oleks võimalik sea verd saada? Mul on jube verikäki isu....
Seekord mitte, aga edaspidi küll, kui sul just siis just käki järgi isutab. :)
Katja
Abikokk
2008-12-08 13:14:09
rakvere verivorst - see, millega peekon kaasas, maitseb mulle kõige paremini :) traditsiooniline verivorsti maitse ja kuju - nagu lapsepõlves.

http://koogel-moogel.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2008-12-08 16:06:24
Piparmündiga vorstid olid küll täiesti mõttetud. Ei mingit piparmündi maitset, ja kui aus olla, siis ka vana head verivorsti maitset mitte. Eelmisel aastal meeldisid meie perelegi need Rakvere õunavorstid, aga peale tänaseid Iiri-sea-uudiseid kadus igasugune vorstitarbimise isu ära.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Katja
Abikokk
2008-12-09 12:21:08
pisut OT:
Netcat:
peale tänaseid Iiri-sea-uudiseid kadus igasugune vorstitarbimise isu ära.
ma kuskilt kuulsin (Terevisiooni uudistes äkki?), et seda Iiri siga läks Maag Lihatööstuse singiks.. kas teisi lihatööstusi see ei puuduta?

http://koogel-moogel.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2008-12-09 12:45:58
Puudutab ikka, nagu ma aru sain, Maag oli lihtsalt üks suuremaid.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Betty
Abikokk
2008-12-09 21:58:06
Aurora:
Betty:
Aurora - Kas Sinu kaudu oleks võimalik sea verd saada? Mul on jube verikäki isu....
Seekord mitte, aga edaspidi küll, kui sul just siis just käki järgi isutab. :)
Oi, ikka isutab.... meil on väikest viisi vampiiride perekond, vahel tuleb verehimu ;)
õunapuu
Abikokk
2008-12-11 09:49:30
Proovisin eile AS Rakvere Lihakombinaadi BBQ verivorsti - olid sellined mõnusalt pisikesed vorstikesed, mis olid kergelt suitsused ja küllaltki teravamaitselised. Mulle meeldisid.
Hexy
Abikokk
2008-12-12 14:29:22
mina proovisin rakvere omadest ahjuõuna (mulle meeldisid kõige rohkem), siis krativorstikesed (ma loodan, et oli selline nimi) ja täna läheb ahju verivorst peekoniga. tegelikult ootan, aga järgmist nädalavahetust, siis lähme emaga vanaema juurde verivorsti tegema (seda õiget ikka).

Hexy asjatab

Vandiste
Abikokk
2008-12-12 17:07:08
Meil ka Jõulude ajal veab - ema teeb verivorsti. Sel aastal tuleb küll kombineeritud variant - oma lamba veri ja naabrimehe sea soolikad, kuid maitsevad kindlasti sama hästi nagu alati. Kodused verivorstid on ikka koduselt mõnusad. Peakski retsepti talletama, läheb endal võib olla vaja.
Hexy
Abikokk
2008-12-12 20:08:05
Vandiste:
Meil ka Jõulude ajal veab - ema teeb verivorsti. Sel aastal tuleb küll kombineeritud variant - oma lamba veri ja naabrimehe sea soolikad, kuid maitsevad kindlasti sama hästi nagu alati. Kodused verivorstid on ikka koduselt mõnusad. Peakski retsepti talletama, läheb endal võib olla vaja.
ma ei teadnudki, et lamba verd võib ka kasutada, on miskit teine maitse ka või :P

Hexy asjatab

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>