Maris Abikokk 2008-12-16 09:59:59 |
Jeerum, kas Nami-namil on tõesti juba nii palju aktiivseid tegelasi???!!! Pille, su klubi on võimas! :) Huvitav, kui paljud neist meessoost isendid on? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-16 11:41:38 |
AUHINNAVÕITJAD ON SELGUNUD! Abiks siis taas Research Randomizer. Ma vaatan, et RR kohe armastab mõningaid aktiivseid nami-namikaid, sest osadel on varemgi loosiõnne olnud :D VICTORINOX SANTOKU NUGA - PULAVIK (OK, käes) AJAKIRJA KÖÖK AASTATELLIMUS - TIINA (OK, tellimus sisestatud) AJAKIRJA KÖÖK AASTATELLIMUS - EVA (OK, tellimus sisestatud) LUSH KINKEPAKK - CASHMIR LUSH KINKEPAKK - VERONIKA VARRAK: 450 RETSEPTI - ZOOZI (OK, käes) VARRAK: 450 RETSEPTI - PISI-PISI (OK, käes) VARRAK: 450 RETSEPTI - TULLIA (panin laup. posti) PILGRIM: KIRG.TOIT - PROFA (OK, käes) PILGRIM: KIRG.TOIT - ZAPXPXAU PILGRIM: MEIE INIMESED - SEENEKAS PILGRIM: VÄIKE PÄIKE - MARJU PILGRIM: VÄIKE PÄIKE - SEEBIMULL NAMI-NAMI PÕLL - EVKA NAMI-NAMI PÕLL - GITA (OK, käes) NAMI-NAMI PÕLL - PINNU (panin laup. posti) Tänan veelkord kõiki kampaaniat toetanud sponsoreid (Victorinox, Varrak, Pilgrim, LUSH, ajakiri KÖÖK) ja samuti kõiki toredaid ja heatahtlikke nami-namikaid, kes kampaanias aktiivselt kaasa lõid! Nüüd ma põen küll natuke kõikide nende ees, kel sel korral loosiõnne ei olnud, aga ehk annate mulle andeks ;) Aga siinkohal mõned lohutusauhinnad, täiesti peakoka oma äranägemise järgi: Dee ja Zoozi saavad endale mõlemad Nami-Nami abikoka põlled. Dee selle eest, et on aastaid kenasti nami-nami retsepte proovinud ja kommenteerinud; Zoozi selle eest, et on viimase paari kuu jooksul nii aktiivne olnud samuti retseptide testimisel ja nende fotodega varustamisel. Ja Spidur saab endale samuti Varraku raamatu "450 retsepti kogu maailmast". Ja aktivist Thredahliale on mul samuti üks eraviisiline ettepanek, mis võib ühe ahvatleva raamatuga tema jaoks päädida :P Ma väga loodan, et enamus saab oma auhindadele ise järgi tulla - kas siis Viimsi kanti või Tallinna Ülikooli (Uus-Sadama 5) või siis kuskile kesklinna. Mitte-tallinlased - saatke mulle palun meili peale (info ät nami-nami punkt ee) oma pärisnimi, postiaadress ja Nami-Nami kasutajanimi, et saaksin teile pakid posti panna. Ajakirja KÖÖK aastatellimuse võitjad - saatke mulle postiaadress, kuhu ajakirjatellimus vormistada. LUSHi kinkepakkide võitjad - pealinlased peavad ise Foorumi keskusesse järgi minema, mitte-tallinlastele saadan koju). Nami-Nami põlle võitjad - andke mulle teada, mis värvi põlle sooviksite (seda võib siin foorumiteemas teha) | |
Betty Abikokk 2008-12-16 12:45:20 |
Palju õnne võitjatele! | |
Pinnu Abikokk 2008-12-16 13:49:21 |
Ossaaa, aitäh loosiõnn! Just see, mida tahtsin :) | |
Eva Abikokk 2008-12-16 15:06:32 |
Suur tänu süllekukkunud auhinna eest! Mul on kampaania lõppedes see soov, et foorum väga ära ei kustu ja siinsed külastajad endiselt aktiivselt küsivad, nõustavad ja huvitavaid asju soovitavad! | |
Zoozi Abikokk 2008-12-16 15:28:11 |
Uskumatu! Ei osanud nagu kindlalt midagi soovida, sest pole kunagi midagi võitnud. Ja nüüd kohe kaks asja - lasin lapsel üle vaadata, et ega ma valesti näe :) Suur tänu!!! PS! Mees lubas lõpuks uue fotoka ka osta, et pildid paremad oleksid :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-16 15:32:48 |
Zoozi:
Ehee :) Zoozi, olin Sulle niiehknii põlle plaaninud anda, et juhuks, kui Sul loosiõnne pole. Aga oli ka loosiõnne - ja samas ma juba visualiseerisin Sind Nami-Nami põlles köögis askeldamas (kuigi me kunagi kohtunud pole), siis otsustasin põlle ikka ka anda. Jätkuvat Nami-Nami ja põlle ja raamatu kasutamislusti!!
Uskumatu! Ei osanud nagu kindlalt midagi soovida, sest pole kunagi midagi võitnud. Ja nüüd kohe kaks asja - lasin lapsel üle vaadata, et ega ma valesti näe :) Suur tänu!!! |
|
Zoozi Abikokk 2008-12-16 15:38:20 |
Pille:
Nii kena sinust Pille, minust nii mõelda. Suur aitäh veel kord :)
Zoozi:
Ehee :) Zoozi, olin Sulle niiehknii põlle plaaninud anda, et juhuks, kui Sul loosiõnne pole. Aga oli ka loosiõnne - ja samas ma juba visualiseerisin Sind Nami-Nami põlles köögis askeldamas (kuigi me kunagi kohtunud pole), siis otsustasin põlle ikka ka anda. Jätkuvat Nami-Nami ja põlle ja raamatu kasutamislusti!!Uskumatu! Ei osanud nagu kindlalt midagi soovida, sest pole kunagi midagi võitnud. Ja nüüd kohe kaks asja - lasin lapsel üle vaadata, et ega ma valesti näe :) Suur tänu!!! |
|
Gegegerda Abikokk 2008-12-16 15:42:55 |
Palju õnne võitjatele :) www.gegegerda.blogspot.com |
|
Marju Abikokk 2008-12-16 15:44:41 |
Väga lahe! :) Aitäh...ee..õnnele? :) (Olin kindel, et kuna eriline võitja pole (kes siis oleks?) ja sain hiljuti kingituseks raamatu Toit ja Kirg, siis kindlasti loosiõnn naeratab ja võidan just selle raamatu :) ) | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |