November-detsember 2008 lugejakampaania

Tullia
Abikokk
2008-12-30 15:55:24
Tõin täna postkontorist ära oma "450 retsepti kogu maailmast". Läbigi juba sirvitud ja väga inspireeriv. Tänud, Pille!

Tullia jutukesed

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-12-30 16:33:29
Tullia:
Tõin täna postkontorist ära oma "450 retsepti kogu maailmast". Läbigi juba sirvitud ja väga inspireeriv. Tänud, Pille!
Rõõm!! Nüüd on mul käes ka kirjastuse Pilgrim raamatud Meie inimesed (Seenekas) ja Väike päike (Marju ja Seebimull). Seenekas sai vist oma raamatu täna juba kokkulepitud kohast kätte (?), Marju ja Seebimulliga peame midagi kokku leppima.. Profa on oma Kirg. Toit raamatu kätte saanud, Zapxpxau'ga on kokku lepitud, et pidulik üleandmine toimub jaanuaris. Tiina ja Eva - ajakirja KÖÖK toimetus vastas mulle, et teie tellimused on vormistatud. Teised, kes oma auhinna posti teel või järelkäimise (nt Lush) teel kätte on saanud, võiksid ka märku anda. Siis tean, et ei pea enam muretsema..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Dots
Abikokk
2009-01-01 12:03:32
Pille:
Teised, kes oma auhinna posti teel või järelkäimise (nt Lush) teel kätte on saanud, võiksid ka märku anda. Siis tean, et ei pea enam muretsema..
Alexsander sai oma Nami- Nami räti veel enne jõule ilusti kätte. :) Suur tänu. Kui kokkamistuhin peale tuleb on see vahva rätt kindlasti peas. ;) Head uut aastat! :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-01-09 17:58:44
PILGRIM: KIRG.TOIT - ZAPXPXAU PILGRIM: VÄIKE PÄIKE - MARJU PILGRIM: VÄIKE PÄIKE - SEEBIMULL NAMI-NAMI PÕLL - EVKA Need auhinnad on veel minu käes. Zapxpxau'ga on kokku lepitud kohtumine millalgi jaanuaris, ka Marjuga olen ühenduses olnud. Evka ja Seebimull - mis ma teie põlle ja raamatuga teen? PILGRIM: MEIE INIMESED - SEENEKAS Seenekas, kas said auhinna kokkulepitud kohast kätte?

Seenekas
Abikokk
2009-01-09 18:12:37
Pille:
PILGRIM: MEIE INIMESED - SEENEKAS Seenekas, kas said auhinna kokkulepitud kohast kätte?
Piinlik, palusin isal ära tuua, käis täna siin ja oli unustanud. Vaatan, kuidas korraldan ja annan teada.
Seebimull
Kokaõpilane
2009-01-14 15:37:49
Saatsin aasta lõpus meili oma aadressiga. Võin seda uuesti teha kui see kaduma läks?
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-01-14 19:42:40
Seebimull:
Saatsin aasta lõpus meili oma aadressiga. Võin seda uuesti teha kui see kaduma läks?
Seebimull, on vist tõesti kaduma läinud :( Ole pai ja saada uuesti..

Seebimull
Kokaõpilane
2009-01-15 04:47:08
Pille:
Uus kiri saadetud, loodan, et j6udis kohale :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-02-05 19:18:24
Seebimull:
Pille:
Uus kiri saadetud, loodan, et jõudis kohale :)
Jõudis! Raamat endiselt mul kodus riiulis, kuna tulid kiiremad asjad ootamatult vahele, aga vähemalt on mul nüüd Su aadress olemas..

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >