Liiseli Abikokk 2008-11-09 16:06:20 |
Mina teen saia - saiasõtkumine (laua peal, mitte kausis) on väga teraapiline. | |
Kuts Kokaõpilane 2008-11-09 18:00:37 |
eelistan ka sellisel puhul soolast, nt. graavilõhega saiu või sushit | |
Kingadraakon Abikokk 2008-11-11 15:03:45 |
kalamarja, sushit, head grill-liha tahaks kehva tujuga. keskmiselt kehva olemist parandab ka tass head kakaod. | |
Kodukanake Abikokk 2008-11-11 15:52:48 |
mina olen tõeline stressisööja, nii et küsimus polegi, mida, vaid: kui palju. Ja vastus on muidugi PALJU! Aga küpsetamine on teraapiline tegevus sõltumata sellest, kas ise seda asja pärast süüa ka tahaks v mitte. Nt kui üks lähedane inimene haiglas oli raskes seisus, said minul märkamatult valmis õunakook ja šokolaadimuffinid. | |
Netcat Abikokk 2008-11-12 14:27:02 |
Kui minul on sant tuju, siis mina tahan kartuliputru. Kas värskelt või ülepraetult. Aga ma tahan, et seda keegi teine mulle teeks ja sinna armastuse sisse paneks :)
Kui ma pean ise paha tujuga süüa tegema, siis küsimustki ei ole - pasta lihapallidega tomatikastmes ja juustuga. Kõike palju - pastat, kastet, juustu, ja palju lihapalle ja palju basiilikut peale. Juust võiks veel kitsejuust ka olla, siis oleks priima. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Marju Abikokk 2008-11-12 14:47:59 |
Ma vist tahan kehva tujuga kehva toitu. Pole üldiselt lihasööja ja hiljuti oli üks täiesti uskumatu konflikt, nii et kaks päeva käed värisesid ja paha oli olla... Olin enne seda ära olnud ja kodus oli ahjupraadi tehtud. No ja siis ma sõin seda pekki sealt, rasvast pekki, nii et huuled läikisid. Enamasti tahan kehva tujuga või kuidagi tundlikuna midagi sellist kosutavat, millel oleks tugev maitse. Midagi tuttavat ja sooja. Võiks sisaldada kaneeli, kardemoni, nelki, ingverit... (Toiduvalmistamine minu jaoks kahjuks eriti teraapiline ei ole - kõik läheb otsejoones untsu. Küll on aga teemaväline teraapiline asi koera pügamine või ta küünte lõikamine - keskendumata ei saa) | |
Berit Abikokk 2008-11-12 15:28:19 |
Ma ei tea... kehva tujuga minul lihtsalt mingisugust isu üldse ei ole hoopis :| | |
Lepatriin Kokaõpilane 2008-12-01 15:18:24 |
Kehva tujuga läheb hästi kaubaks ikka magus. Jäätis, šokolaad või küpsised aitavad ikka. Õnneks on kehv tuju harva :) | |
Dash Kokaõpilane 2008-12-01 17:08:15 |
Tass koorega kohvi ja tükk mingi maitsvat kooki, ahjukartulid külma kastmega või hoopistükis mingi rämpstoit või pitsa. Söök peab igatahes kiirelt ja lihtsalt valmis saama ning olema tõeliselt maitsev. | |
Riinyke Kokaõpilane 2008-12-01 22:20:49 |
Halva tuju korral aitab kõige paremini hubases kohvikus istumine. Mida sinna juurde tellida, see sõltub juba hetkeisust. Kuid positiivne ja luksuslik keskkond ning maitsev amps( olgu see mis iganes) on parimad stressihävitajad. Keegi pole patrioot tühja kõhuga. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |