Karnivoor Abikokk 2012-03-27 21:43:32 |
Ma ei taha paha tuju puhul üldse süüa teha vaid ainult veiniklaasiga diivanisse laskuda. Paha tujuga ongi parem üldse mitte süüa teha, ei tule midagi välja ja paha tuju läheb toidu sisse. Mees vaeseke peab siis sellistel juhtudel ise midagi välja pakkuma ja tegema. | |
Oliivipuu Abikokk 2012-03-27 21:58:06 |
Karnivoor:
Te Karnivoor ärge tehke välja, et teil paha tuju on. Olge kaval! Siis näete, kumb on tugevam. Jõudu teile! Ma ei taha paha tuju puhul üldse süüa teha vaid ainult veiniklaasiga diivanisse laskuda. Paha tujuga ongi parem üldse mitte süüa teha, ei tule midagi välja ja paha tuju läheb toidu sisse. Mees vaeseke peab siis sellistel juhtudel ise midagi välja pakkuma ja tegema. |
|
Redfox Abikokk 2012-09-18 20:04:24 |
ma viimasel ajal paha tujuga joon ainult teed ja süüa ei suudagi. aga harva. hea tujuga jälle söön Narva kohviku rummikooki. aga ma ei satu kuigi tihti peale neile, kord pooleteist kuu jooksul ehk. | |
Silx Abikokk 2012-09-19 11:35:30 |
Üks korralik kanasupp aitab alati. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Ullike Abikokk 2012-09-30 16:06:46 |
Silx:
Nii ütleb Hollywoodi-andmetel alati üks juudi-päritolu vanaema :)
Ja ime küll, aga ka minu vanaema väitis alati sama :D Üks korralik kanasupp aitab alati. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Aire1 Abikokk 2012-10-01 11:25:14 |
Vanasti oli valge šokolaad peale igat kehva tuju või närvipinget. Tänu sellele suutsin 10 kg. juurde võtta. Tänaseks on see üle läinud ja kehva tuju puhul tõmban ennast voodisse kerra ja mõtlen oma kehva tuju üle, isusi enam pole, äärmisel juhul võtan puuvilja ja tunnen kuidas see värskendab. | |
Tziiki Abikokk 2013-01-03 01:19:02 |
sõltub muidugi milles see kehv tuju seisneb, aga kui saan sel ajal üksi kodus olla, siis on käitumismuster pea alati selline-suurpuhastus, millele järgneb miski luksuslikum söök-omatehtud sushi, lõhesaiad, hiidkrevetid või harvem mõni hea koogitükk kaubamajast, reeglina ka veidi alkoholi-kuiva siidrit või veini. Aga söögi poolest sobib üldiselt siis soolane ja kallim kraam :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Akaatsia Abikokk 2013-01-03 04:13:49 |
Paha tujuga läheb mul igasugune marineeritud kraam, mis sahvrist näppu jääb, või siis moosisaiad kuhu raputan veel suhkurt ka peale | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > |