Suhkur

Zapxpxau
Postitusi: 1409
Abikokk
2012-11-25 14:54:43
Saab ikka kasutada, haamer ja meisel on abiks :D Igaljuhul on vaja mõned tublid kolakad anda, et sealt tükke kätte saada, edasi on purustamine juba lihtsam. Kui jõumeetodid ei meeldi, siis võiks ehk üles sulatada, aga mis sellega siis hiljem teha...

Zap*

Blondie
Postitusi: 459
Abikokk
2012-11-25 15:39:26
Mul on kummitihendiga purgis, ei kivistu. Fariini olen lihtsalt pakendi väga korralikult kokku rullinud ja klambriga kinnitanud, ei juhtu ka midagi.
Fre
Postitusi: 1233
Abikokk
2012-11-25 15:57:07
Kolistamist ja sulatamist (veega lahjendamist) olen teatud juhtudel pruukinud, aga asi on keeruline just siis kui on vaja pruuni suhkrut nt munadega koos vahustada. Kusjuures isegi kinnises pakendis kivistub aja jooksul edukalt...
Blondie
Postitusi: 459
Abikokk
2012-11-26 21:37:06
Jah, see oleneb vist eelkõige kasutustihedusest :)
Tiina
Postitusi: 1340
Abikokk
2012-11-26 22:08:29
Soovitatakse panna suhkrupakki kuivatatud ploom, aitab. Ja kui juba on kõva, siis niiske köögipaber kotti, kott kinni ja lasta pisut seista. Mõnikord aitab.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Spiidi
Postitusi: 743
Abikokk
2012-11-27 16:15:32
Ma olen kuulnud, et mõneks sekundiks mikrosse panek aitab. Ise pole proovinud. Heidi Park soovitab seda oma croissantide tegemise videos.

le D?ner

Pille
Postitusi: 16228
Nami-Nami peakokk
2015-01-23 15:38:25
Delilah:
Mis on caster sugar? Kui koogi retsept näeb ette 100g caster sugar, siis millega ja mis vahekorras ma võin seda asendada?
Caster sugar on peensuhkur, võid kasutada täitsa tavalist suhkrut, aga peenema jahvatusega suhkur lahustub-seguneb paremini. Caster sugar EI OLE tuhksuhkur, kuigi eestikeelsetes allikates mõnikord nii väidetakse. Sellistes küsimustes on alati abiks ka Nami-Nami kokandussõnastik.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16228
Nami-Nami peakokk
2015-04-13 12:28:13
That Sugar Film tegi sellise plakati:

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >