Zapxpxau Abikokk 2012-11-25 14:54:43 |
Saab ikka kasutada, haamer ja meisel on abiks :D Igaljuhul on vaja mõned tublid kolakad anda, et sealt tükke kätte saada, edasi on purustamine juba lihtsam. Kui jõumeetodid ei meeldi, siis võiks ehk üles sulatada, aga mis sellega siis hiljem teha... | |
Blondie Abikokk 2012-11-25 15:39:26 |
Mul on kummitihendiga purgis, ei kivistu. Fariini olen lihtsalt pakendi väga korralikult kokku rullinud ja klambriga kinnitanud, ei juhtu ka midagi. | |
Fre Abikokk 2012-11-25 15:57:07 |
Kolistamist ja sulatamist (veega lahjendamist) olen teatud juhtudel pruukinud, aga asi on keeruline just siis kui on vaja pruuni suhkrut nt munadega koos vahustada. Kusjuures isegi kinnises pakendis kivistub aja jooksul edukalt... | |
Blondie Abikokk 2012-11-26 21:37:06 |
Jah, see oleneb vist eelkõige kasutustihedusest :) | |
Tiina Abikokk 2012-11-26 22:08:29 |
Soovitatakse panna suhkrupakki kuivatatud ploom, aitab. Ja kui juba on kõva, siis niiske köögipaber kotti, kott kinni ja lasta pisut seista. Mõnikord aitab. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Spiidi Abikokk 2012-11-27 16:15:32 |
Ma olen kuulnud, et mõneks sekundiks mikrosse panek aitab. Ise pole proovinud. Heidi Park soovitab seda oma croissantide tegemise videos. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2015-01-23 15:38:25 |
Delilah:
Caster sugar on peensuhkur, võid kasutada täitsa tavalist suhkrut, aga peenema jahvatusega suhkur lahustub-seguneb paremini. Caster sugar EI OLE tuhksuhkur, kuigi eestikeelsetes allikates mõnikord nii väidetakse. Sellistes küsimustes on alati abiks ka Nami-Nami kokandussõnastik.
Mis on caster sugar? Kui koogi retsept näeb ette 100g caster sugar, siis millega ja mis vahekorras ma võin seda asendada? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2015-04-13 12:28:13 |
That Sugar Film tegi sellise plakati: | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > |