Pillepv Kokaõpilane 2008-11-07 09:31:31 |
Ehh, mina olen rahul sellegagi, et ma pole esimese 3 kuuga juurde miskit võtnud. Eelmise lapsega oli nii, et paha olla, seda leevendas pidev näksimine ja esimese 3 kuuga tuli reibas +5 kg. Nii et väikestegi asjade eest rõõmus. Ja noh, need paar korda, kui olen pidanud WC poti embuses õhtu veetma, pole ka sellised ajad, mille pärast teise -12kg väga kadestada :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-11 21:12:16 |
Lugemist kõikidele lapseootel nami-namikatele: Rasedus — ideaalne põhjus õigesti süüa. Autoriks on ämmaemand Ingrid Kaoküla. Artikli kirjutamisel on lähtutud Tervise Arengu Instituudi 2006-2007 välja töötatud “Rasedate ja imetavate emade toitumissoovitustest". Vt täisteksti (pdf-fail). | |
Moxuma Kokaõpilane 2009-01-15 15:50:37 |
Hetkel käsil esimene trimester ja igasugune magusaisu on kadunud. Eriti suure ringiga käin šokolaadist mööda. Mehe kurvastuseks ei taha ka küpsetamisega tegeleda (enne sai pea iga nädalavahetus miskit tehtud). Paar nädalat toitusin vaid võileibadest juustuga. Ootan nüüd teist trimestrit, mil pidi kergemaks minema. Tahaks ju normaalselt toitu süüa ikka :rolleyes: | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-09 17:36:31 |
Mari Sarve artikkel tänases EPLis: Rase söögu kahe eest - eriti vitamiine | |
Kirsike Abikokk 2009-05-15 21:33:35 |
Ma kohe pean kirjutama oma veidrusest :) Mul on mõlema raseduse ajal mitmed korrad tulnud nii suur McDonaldsi isu, et mine või sinna tööle, et isust lahti saaks. Ükskord läksime sõbrannadega Elevanti õhtust sööma, ma käisin enne salaja Viru tn McD-st läbi ja tegin ruttu ühe eine, et õhtu Elevandis vastu pidada :) Nüüd lugesin kuskilt et see pidi olema soola puudus organismis!? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-25 16:03:31 |
Artikkel Õhtulehes: Mida rase sööma peaks? "Mida ja kui palju peaks sööma tulevane ema, kes peab toitu vuhmerdama* juba kahe eest?" * Huvitav uudissõna :D | |
Cashmir Abikokk 2009-11-26 19:41:38 |
Pille:
Murdesõna :)
Jõhvi, Tõstamaa, ranniku-Iisaku; tähendab aplalt söömist "Mida ja kui palju peaks sööma tulevane ema, kes peab toitu vuhmerdama* juba kahe eest?" * Huvitav uudissõna :D |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-26 19:51:27 |
Cashmir:
Oh, kui põnev! Aitäh hariva kommentaari eest, Cashmir!
Pille:
Murdesõna :)
Jõhvi, Tõstamaa, ranniku-Iisaku; tähendab aplalt söömist"Mida ja kui palju peaks sööma tulevane ema, kes peab toitu vuhmerdama* juba kahe eest?" * Huvitav uudissõna :D |
|
Vernanda Abikokk 2009-11-26 21:29:32 |
mina olen vohmerdamisest kuulnud... | |
Aurora Abikokk 2009-11-27 14:18:54 |
Vernanda:
.. ja mina vohmimisest mina olen vohmerdamisest kuulnud... |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |